Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πριν λίγο χτυπάει το τηλέφωνο, "ΚΡΑΤΗΣΗ" στον αριθμό.

Απαντάω, είναι μια τύπισα που λέει από την Alpha Bank για μια έρευνα για την χρήση μιας κάρτας που έχω.

Ρωτάω δουλέυετε και Σάββατα; Αρχίζει και τα μασάει...

"Ε ναι μόνο πρωί."

Ζητάω όνομα και επίθετο.

--κλικ.

Το κλείνει.

Βρε τι ύποπτα πραματακια συμβαίνουν μεσημεριάτικα... :unsure:

άμα θέλετε οργανώνουμε lab-0-μαζώματα για ξυλίκι σε τηλεφωνικά κέντρα και λοιπούς ενοχλητικούς και μετά πάμε για τα επινίκια σουβλακοπιτογυροπιτσοκοψιδο-καταστάσεις:devil:

άμα θέλετε οργανώνουμε lab-0-μαζώματα για ξυλίκι σε τηλεφωνικά κέντρα και λοιπούς ενοχλητικούς και μετά πάμε για τα επινίκια σουβλακοπιτογυροπιτσοκοψιδο-καταστάσεις:devil:

o dellman σε έχει αφομοιώσει ολοκληρωτικά λέμε :p

Είπαμε ναι.....

Φράγμα χθες καλά 8 και κάτι έφυγα γμτ την καταδίκη μου.

Σου χρωστώ ένα free of charge ξυλίκι. Name the target:to_pick_ones_nose:

Παραγγέλνεις απ'έξω φαΐ, γιατί βαριέσαι να μαγειρεύεις, να συμμαζεύεις, να πλένεις, και 45' μετά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα...

Παραγγέλνεις απ'έξω φαΐ, γιατί βαριέσαι να μαγειρεύεις, να συμμαζεύεις, να πλένεις, και 45' μετά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα...

"Λουκα" παρηγγειλες?

Αργει καμμια φορα αλλα αυτο το πιτα-κοντοσουβλι ειναι ποιημα :flag:

Σουβλάκια από ένα κοντινό σουβλατζίδικο. Με το που πάτησα υποβολή, χτύπησε το κουδούνι, και ήρθε το φαΐ, πάντως, και ηρέμησα (κυρίως το στομάχι μου :p)

Για αυτό Homemade....

Ρόλο κοτόπουλο με πατατούλες και μελιτζάνες με τυρί και ντοματούλα...

ΑΠλά ηδονή ...

νταξ, αν μέσα στα πηγάδια δυναμικού, ασχοληθώ και με μαγειρική, δε με βλέπω καλά (όχι πως τώρα είμαι καλά, απλά μετά θα είμαι χειρότερα :p)

παιδια ξερει κανεις τι ειναι η L-Thyrocine ?

οχι thyroxine ψαχνω και δεν βρισκω κατι

φαρμακο για το θυροειδη αδενα...

moar info ask your local drug store.

Etore1large.jpg

Θα τον φωνάξω να τους κανονίσει:hehe:

Για paintball ξεκινησαμε και καταληξαμε...καρτ :jester:

Μα να σπασει ο σωληνας του αερα...:crazy:

γκαντεμια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.