magicman Ιούνιος 19, 2009 #21241 Ιούνιος 19, 2009 το τηλέφωνο είναι εργαλείο επικοινωνίας....όχι παρενόχλησης.είναι τηλέφωνο που μπορεί να χτυπήσει για 1002 άλλους λόγους περαν της παρενόχλησης με απόκρυψη για διαφημιστικές ενημερώσεις και λοιπες παπαριές.όσο για την ειρωνεία το μόνο που σου ανταπαντώ είναι οτι με τέτοια στάση ζωής θα πας μπροστά.φραγμα κ μενα με περνανε 8 η ωρα το πρωι, μεχρι που τους ειπα κ γω μην με ξαναπαρετε τηλ για να μην σας το κανω λαμπογυαλο.κ σταματησαν...edιt δεν ξερω πψς τους το ειπες εσυ, πες το με αγριεμενη φωνη, κλεισε το κ στα μουτρα κ δεν θα ξαναπαρουν.
Hydra Ιούνιος 19, 2009 #21242 Ιούνιος 19, 2009 Να ρωτησω κατι ρε παιδια,γιατι ακουσα οτι η χωματερη που πανε(η πηγαιναν) ολα τα "ανακυκλωσιμα" που πεταμε στους ειδικους καδους εχει κλεισει απο το 2006-2007.Ισχυει? @MaGiCMaN εισαι τρομερος για αυτο xD
greekfragma Ιούνιος 19, 2009 #21243 Ιούνιος 19, 2009 ρε 2 μήνες λες να τους μιλάω με το καλό?....χριστοπαναγίες τους ρίχνω.....τους απείλησα και στο τηλεφωνο και τους είπα αν θελετε καταγράψτε την απειλή και κάντε μου μηνυση....στα @@ τους τελειως.γι αυτό το λόγο θα πάω σε λίγο.:mamba:
theo_mich Ιούνιος 19, 2009 #21245 Ιούνιος 19, 2009 theo_mich το βλεπω καιρο και ολο ξεχναω να στο πω.φτιαξε αυτο το Anonymus στην υπογραφη.We are legion. σορρυ αλλα δεν σε πιανω:red:
cptkoulis Ιούνιος 19, 2009 #21247 Ιούνιος 19, 2009 Ενα πρωι(κατα τις 9 παρα) μου τηλεφωνησαν απο την τραπεζα που συνεργαζομαι, για να με ενημερωσουν για ενα καταπληκτικο νεο προγραμμα που δημιουργησαν και σε περιπτωση θανατου μου,οι κληρονομοι θα παρουν ως και 60.000Ε λεει....
greekfragma Ιούνιος 19, 2009 #21250 Ιούνιος 19, 2009 γύρισα γάζωνα μπινελίκια κάνα μισάωρο μπροστά σε πελάτες και όλο το προσωπικό. και όταν έφτασα στο σημείο να της πω οτι στο επόμενο τηλεφώνημα θα γίνει ζημιά μου απαντάει "με απειλείτε κύριε"? "φυσικά" της απαντάω "και άμα γουστάρετε καλέστε και την αστυνομία να μου κάνετε μήνυση". σηκώνει τηλ και καλά να πάρει και λέει τη θεική ατάκα....."έχετε χάρη που ήρθατε στο κλείσμο και πρέπει να φύγω" μπήγω κάτι γέλια και αφού ξαναπήρα το σοβαρό της λέω. "από μένα είναι η τελευταία φραστική απειλή.....στην επόμενη ενόχληση θα περάσω σε άλλες τακτικές και ελπίζω να έγινα αντιληπτός 100% για το καλό σας. Γεια σας"
greekfragma Ιούνιος 19, 2009 #21252 Ιούνιος 19, 2009 έτσι και πέσει τηλέφωνο θα βρίσκουν σκ@τά και αυγά κλούβια κάθε πρωι έξω από το κατάστημα.ίσως σκαρφιστώ και καμια "spicey" φάρσα σε ανύποπτο χρόνο μετά από λίγο διάστημα.θα τους κάνω να χάσουν τον ύπνο τους.ΖΩΑ:rant:p.s. ήρθαν τα επινίκια πιτόγυρα.πάω να φάω να χαλαρώσω
Nephiλiμ Ιούνιος 19, 2009 #21253 Ιούνιος 19, 2009 έτσι και πέσει τηλέφωνο θα βρίσκουν σκ@τά και αυγά κλούβια κάθε πρωι έξω από το κατάστημα.ίσως σκαρφιστώ και καμια "spicey" φάρσα σε ανύποπτο χρόνο μετά από λίγο διάστημα. θα τους κάνω να χάσουν τον ύπνο τους.ΖΩΑ:rant: p.s. ήρθαν τα επινίκια πιτόγυρα.πάω να φάω να χαλαρώσω γιορταζω μαζι σου με μια επικη Πιτσουλα (μηπως να παμε στο παραδιπλα thread?)
johnsonb Ιούνιος 19, 2009 #21258 Ιούνιος 19, 2009 Μερικές φορές νιώθω τυχερός που με ξυπνάει τουλάχιστον η μάνα μου στην μέση του ύπνου μου (μεσημέρι) όταν είμαι όλο το βράδι ξύπνιος.Μετά κλείνω όλα τα τηλέφωνα βέβαια... Πραγματικά πολύ σπαστικό,φαντάζομαι πόσο θα είναι όταν στο κάνουν από new day και περίεργες εταιρίες να σε ρωτήσουν αν σου κάνει ο ΟΤΕ και αν βολεύεσαι στην τουαλέτα.:suicide2: Υ.Γ σχεδιάζω σαλονάρα στο Envisioneer Express,πραγματικά πολύ cool να βλέπεις το σαλόνι σου έτσι όπως θα είναι όταν φτιαχτεί.
racer Ιούνιος 19, 2009 #21259 Ιούνιος 19, 2009 60 γύροι rFactor.. είμαι πτώμα.. .. και δε μπορώ να κουνήσω τα δάχτυλά μου.. :suicide2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.