Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
που κολλαει αυτο?

Στο οτι υπαρχουν αρκετα χρηματα για να αποκτησουμε τα stuff που ανεφερα

btw πεθαινω στα γελια μ'αυτο το αβαταρ.:jump1:

omgazor, όλο το συμπαν φωναζει να μειώσουμε τις εξοπλιστικές δαπάνες μπας και πάρε καμια δεκάρα παραπάνω ο λαουτζίκος και εσύ θες επιπλέον αεροπλάνα ; :p

omgazor, όλο το συμπαν φωναζει να μειώσουμε τις εξοπλιστικές δαπάνες μπας και πάρε καμια δεκάρα παραπάνω ο λαουτζίκος και εσύ θες επιπλέον αεροπλάνα ; :p

ολα τα λεφτα σ αροπλανα και βαπορια

Κορέα θα είχαμε γίνει άμα πήγαινε το 60% στο στρατό :hehe:

Δε πάει στο στρατό. Στους υπουργούς και τις μίζες πάει. Αν πήγαινε εκεί που έπρεπε οι ένοπλες δυνάμεις θα είχα φοβερό εξοπλισμό. Τα ροκανίζουν από εδώ και από εκεί. Ο ελληνικός στρατός και ΟΧΙ όχι ο υπουργός ΑΝΤΙ-Εθνικής Αμύνας χρειάζεται τα χρήματα...

Αντ' αυτού, όσοι έχετε πάει στρατό έχετε βιώσει την αθλιότητα:jump1:

έχω παρακαλέσει να μη με καλούν σπίτι από πιστωτικές κάρτες και λοιπές μλκίες.....

με ενοχλούν από τα new day εδώ και 2 μήνες. μεσημεριάτικα την ώρα που κοιμάμαι κυρίως.........την τελευταία φορά τους είπα αν ξανακαλέσετε έρχομαι από εκεί και τα κάνω λαμπόγυαλο.

με γράψανε εκεί που δε πιάνει το μελάνι....έρχεται κανείς για παρέα? σοβαρολογώ:yes4:

η μήνυση θα έρθει μετά αν δοκιμάσουν να βγάλουν και γλώσσα για το σκηνικό που θα στήσω σε λίγη ώρα.

2 μήνες σχεδόν κάθε μεσημέρι...........που τους γένναγε:rant:

έχω παρακαλέσει να μη με καλούν σπίτι από πιστωτικές κάρτες και λοιπές μλκίες.....

με ενοχλούν από τα new day εδώ και 2 μήνες. μεσημεριάτικα την ώρα που κοιμάμαι κυρίως.........την τελευταία φορά τους είπα αν ξανακαλέσετε έρχομαι από εκεί και τα κάνω λαμπόγυαλο.

με γράψανε εκεί που δε πιάνει το μελάνι....έρχεται κανείς για παρέα? σοβαρολογώ:yes4:

Οχου το καημενο μου κανει νανακια το μεσημερι :jump1:

Υγ.Χαμηλωσε την ενταση ή βγαλε το τηλεφωνο οταν κοιμασε αντι να κανεις παιδομαζωμα στο lab! λολ ρε!

@greekfagma

σε νιώθω φίλε. Και εμένα μεσημέρι με καλούν (οχι απο newday) και μου ξυπνούν τα παιδιά.

Ολο λεω να κάνω κάτι για το θέμα και ολο βαριέμαι. Αν είναι κοντά σου πήγαινε και χώσε τα. Μαζί σου είμαι.

Η μήνυση=παράβολα+δικηγόροι=έξοδα

Βέβαια αν το παρακάνεις όταν πας από εκεί, παίζει να σου κάνουν και αυτοί μήνυση=περισσότερα έξοδα:yes4:

Οχου το καημενο μου κανει νανακια το μεσημερι :jump1:

Υγ.Χαμηλωσε την ενταση ή βγαλε το τηλεφωνο οταν κοιμασε αντι να κανεις παιδομαζωμα στο lab! λολ ρε!

το τηλέφωνο είναι εργαλείο επικοινωνίας....όχι παρενόχλησης.

είναι τηλέφωνο που μπορεί να χτυπήσει για 1002 άλλους λόγους περαν της παρενόχλησης με απόκρυψη για διαφημιστικές ενημερώσεις και λοιπες παπαριές.

όσο για την ειρωνεία το μόνο που σου ανταπαντώ είναι οτι με τέτοια στάση ζωής θα πας μπροστά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.