Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Hello Hello :hi:.:. Καινούργιος στα μέρη σας ...είδα ότι έχετε μεγάλη παρέα εδώ και ήρθα.Είπα ότι θέλω και γώ σε αυτήν την new version.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

I have some good news here...

Προ πέντε λεπτά έγινα αυτόπτης μάρτυρας... αδειάσματος μπλέ κάδου από ειδικό όχημα!:happy2:

Δεν το περίμενα,στην αρχή το πέρασα για κανονικό και όταν είδα μπλέ κάδο λέω πριν αρχίσω το βρισίδι να κοιτάξω καλά,και μετά είδα το σλόγκαν στα πλάγια.

Δεν προλάβενα να βγάλω και photo...:jester:

Btw welcome pred. :T:

01060d6ea2ef908c5f4df.jpg

Hydra ποιος την χαριν σου βρε.

Ολακερο B movie βγαλανε για παρτη σου.:shifty:

πως και μου διεφυγε αυτο?

Ξέρει κανεις να μου πει τι ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα πανελλαδικών στο site του υπουργείου παιδείας?

Για ενιαίο λύκειο πάντα.

Εχουμε 27 F16 νομιζω :) και 3 η 4 απο αυτα που οταν ειναι μπροστα απο τον αντιπαλο πετουν απο πανω του αναποδα και βγαινουν πισω του.Αν θυμαμαι καλα....

:no:

Hello Hello :hi:.:. Καινούργιος στα μέρη σας ...είδα ότι έχετε μεγάλη παρέα εδώ και ήρθα.Είπα ότι θέλω και γώ σε αυτήν την new version.

welcome:hi:

Για σου βασιλάκη παιδί μου :)

Να πω ενα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που φετος γραφανε πανελληνιες....

Σε οσους γραψανε τελεια συγχαρητηρια....

Και σε οσους πιστευουν οτι δεν τα πηγαν καλα μην τρελενεστε υπαρχουν παρα πολυ καλες σχολες με χαμηλες βασεις τισ οποιοες δεν τις εχουμε δωσει προσοχη....

Ποσα?:eek:

130

http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνική_Πολεμική_Αεροπορία

Α και btw αυτό που λες που πετάει μπρος πίσω και κάνει ακροβατικά, δεν το κάνουν τα F16. Είναι ο ελιγμός "cobra" των σοβιετικών ο οποίος πιο πολύ φιγουρα είναι παρά ουσία, μια και ο χρήστης αναγκάζεται να μειώσει ΠΟΛυ την ταχύτητα του και να μείνει ευάλωτος στον εχθρό κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Μα δεν το ειπα για τα F16 :p ειπα οτι εχουμε 3 απο αυτα που κανουν το συγκεκριμενο κολπο.Τεσπα λαθος τα λεω μαλλον,γιατι δεν θυμαμαι καλα.

Νομιζω εχει,μα το 60% των εσοδων απ'οσο γνωριζω πανε στον Ελληνικο στρατο.

Νομιζω εχει,μα το 60% των εσοδων απ'οσο γνωριζω πανε στον Ελληνικο στρατο.

που κολλαει αυτο?:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.