Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://lt.wikipedia.org/wiki/Pustonis

δεν ξέρω τι λέει, αλλά lol...

Παραθέτω...:

:hehe:

Το πουστόνιο...

Semitone is the smallest distance between two diatonic harmony sounds. Semitone example may be to press the two adjacent piano keys or guitar strings, pressed in adjacent sections. Exact undertone is dependent on the temperacijos.

Google translate:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

[Ο λιθουανός δάσκαλος στο ελληνικό ωδείο]

-Για πες μου Αντωνάκη... πόσα πουστόνια απέχει η 3η από την τονική σε μια μινόρε...?

Μπορεί να ξενύχτησα άθελα μου (δε μπορούσα να κοιμηθώ), μπορεί να μην είχα την πενευματική κατάσταση να διαβάσω, μπορεί να κοιμήθηκα 12-3 το μεσημέρι απο την κούραση και να σηκώθηκα σε κατάσταση ζόμπι με πονοκέφαλο και πόνους σε όλο μου το σώμα, αλλά αυτή η μέρα φαίνεται να λήγει όμορφα :)

pustonius :rofl::rofl: Έλιωσααα ο μουσικός :rofl:

Τι ποστ ήταν αυτό! :hehe:

the pustonians

πουκαμισα για λουγκρες

I smell line hijacking here.

Τις προάλλες με πήρε η μάνα μου στο κινητό και μου λέει "στ'αδιάλα ρε που μιλάς τόσην ώρα στο σταθερό που σε παίρνω;" και τις λέω htf μπορώ να μιλάω αφού είναι πάλι ψόφια η γραμμή; Παίρνω και εγώ τηλέφωνο και λέει κατελλειμένο.

Reported πάντως η υπόθεση.

ΧΑΟΣ! δεν υπαρχει πισ@γυρισμ@ για εμας που καναμε αυτο το τεχνολογικο @λμ@ και πηγαμε σε ssd!
Για πρόσεχε τα λόγια σου, υπάρχουν και παιδια στο lab.

Να προσέχεις με τα άλματα !!

:rofl::rofl::rofl::p :P :p

Γιατί έχουμε γεμίσει ξερόλες; :getlost:

Μήν πεί κανείς τίποτα, να πεταχτεί ο άλλος να του την "πεί":TD:

Ακόμη γιατι να κόβομαι 3 φορά βοτανική; Τόσο σημαντικό ειναι να ξέρω το ficus ellastica και το yellow latex; :hehe:

Τόσο σημαντικό ειναι να ξέρω το ficus ellastica και το yellow latex; :hehe:

Χωρίς αυτή την γνώση δεν παντρεύεσαι...

Δεν βάζουν έναν στόχο "αυτοστόχο",εκεί που θα την αμολήσουν,εκεί να ξαναγυρίσει,μπας και χαλαρώσει η hawaii;

Πάλι καλά που οι ηνωμένες πολιτείες από defense (αλλά και attack) άλλο τίποτα,γιατί δεν θα χαμε που να πάμε διακοπές αν θέλαμε κάτι tropical. :hehe:

Άτσα και ICBM οι Κορεάτες :hehe:

Πολύ "μένος" από τα media παρατηρώ τελευταία για την Β.Κορέα (ξανά) - ειδικά το CNN μια δόση είχε "λαλήσει" :hmm:

Ασχετο παντως σε διαγωνισμους που ειχαν κανει οι χωρες στην αεροπορια η Ελλαδα τους ξεσκισε τους Αμερικανους.Εχουμε 27 F16 νομιζω :) και 3 η 4 απο αυτα που οταν ειναι μπροστα απο τον αντιπαλο πετουν απο πανω του αναποδα και βγαινουν πισω του.Αν θυμαμαι καλα....

ενα πραμα ομως που δεν ξεχνω ποτε!!

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ

7vvw8zt2dhs51qkhtc37.jpg

Γιατι οπως εγινε και με τον Κωσταντη,ετσι θα ξεχνιεται ο καθε αστυνομικος και οποιοσδηποτε αλλος που πεθαινει αδικα και δεν γινεται ουτε μια πορεια για αυτον.Αλλα ναι ... αυτοι δεν το αξιζουν,δεν ειναι 15 χρονων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.