Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Του πουλάς 128Gb SLC των 400Mb/sec για 300 ευρώ και σου λέει "sto leo gt me 240 boro na paro ton 60ari ton vertex sto plaisio k meta apo 1 mina na paro k 2o".

Δηλαδή τα 480 ευρώ για 120Gb MLC είναι λογική εναλλακτική στα 300 ευρώ για 128Gb SLC...

Φταίω γω μετά να τα κάνω Jenga και να μη του απαντήσω ποτέ;

Τραβηγμένο χιούμορ είναι, δεν είναι τόσο τραγικό.

Όσοι φοράμε μπλουζάκια pedobear είμαστε καλύτεροι δηλαδή; :p

οχι :rofl:

ένα αρκουδάκι φοράς εσύ, το οποίο αποτελεί inside joke, δε λες κάτι πρόστυχο όπως η κοπέλα στη μπλούζα της ;)

ένα αρκουδάκι φοράς εσύ, το οποίο αποτελεί inside joke, δε λες κάτι πρόστυχο όπως η κοπέλα στη μπλούζα της ;)

Pedobear_18.jpg

εγω εγκρινω το μπλουζακι παντως. αφου υπαρχει ζητηση θα υπαρξει και προσφορα..

Κάποιος μου γρουσούζεψε την μομπιλιά γιατί έβγαζε ωραία μάκρα,και τώρα ότι photo βγάλω φαίνεται μια κουκίδα σαν μύγα πάνω αριστερά... :shifty:

Το έχω κάνει βίδες τώρα για να ρίξω εσωτερικό καθάρισμα σε κάμερα-κάλυμα...:shifty:

παιδες, καποιος ειχε ποσταρει ενα videaki απο youtube, για τον τροπο που μαθαινουν οι φιλανδοι να οδηγουν.. δεν μπορω να το βρω...

το εχει κανεις?

Χάθηκαν από το Gmail [(-->ΒΕΤΑ<--)] όλα τα e-mail που έλαβα χθες... :hehe:

Εν τω μεταξύ υπήρχε και ένα σημαντικό και άντε τώρα να ξαναστείλω στον άνθρωπο το ίδιο μήνυμα... θα με πάρει με τις πέτρες... :mamba:

http://lt.wikipedia.org/wiki/Pustonis

δεν ξέρω τι λέει, αλλά lol...

Παραθέτω...:

Pustonis yra mažiausias atstumas tarp dviejų diatoninės dermės garsų. Pustonio pavyzdžiu gali būti paspausti du gretimi pianino klavišai arba gitaros styga, prispausta gretimuose skirsniuose. Tiksli pustonio vertė yra priklausoma nuo naudojamos temperacijos.

...chromatiniu pustoniu...

...diatoniniu pustoniu...

:hehe:

Το πουστόνιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.