Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

2/2 εργαστηρια... απο βδομαδα θεωριες. σημερα κ αυριο θα λιωσω στο καθισιο...

If you watch Scarface backwards, it's about a man who gives up cocaine and crime to follow his dream of becoming a dishwasher to earn enough money so he can visit Cuba ;)

Από τώρα; :p

Εγώ περιμένω να πάει 4 να την πέσω με το psp,επίσης σκέφτομαι να ανοίξω κάνα topic για ιδέες περί ανακατασκεύης λάπτοπ,γιατί δεν την παλεύω βλέποντας το λάπτοπ με σπασμένη οθόνη,ξεβαμένα πλαστικά μισολιωμένα-σπασμένα,και με χαλασμένο keyboard.:o

Πας να την πέσεις...

Ηρεμείς...

Ξαφνικά ακούς ένα ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!

Oh yeah ανακαλύπτεις ότι έχεις 4 κλασοπαπαδιές στο δωμάτιο σου, μια XS δύο M και μια XL (τα μεγέθη τους).

Αλλά ατύχησες και πάλι! Είσαι ζωόφιλος μέχρι σαδομαζοχισμού! Πιάνεις λοιπόν και αδειάζεις ένα πλαστικό κουτάκι ΥΠΕΡΑΤΟΥ και αρχίζεις να μαζευεις ένα ένα τα έντομα και να τα πετάς έξω από το παράθυρο ανοιγοκλείνωντας τη σίτα...

Sorry αλλά από αύριο αποσμητικό, κολόνια και αρωματικό χώρου θα αντικατασταθούν από αεροζόλ.

Sorry αξιαγάπητα μαμούνια και ζωύφια αλλά στο τρελάδικο ΔΕΝ ΠΑΩ για πάρτη σας... :hang2:

Aerosol και πάλι aerosol,μην σου πω ακόμα και σε αυτόματο ψεκαστή αρώματος.

Είναι εδώ πέρα κάτι μοσκίτος σχεδόν αόρατα και σχεδόν διάφανα αν τα δεις από κοντά,μα να μην βλέπεις τίποτα και ξαφνικά να νιώθεις ένα τσίμπιμα και να μην μπορείς να δεις τι σε τσιμπάει,και το πρωί να θες να ξυστείς με γυαλόχαρτα... Έχω πιάσει 2-3 και πάω στοίχημα ότι φώναζαν συγνώμη.:rant:

Λοιπόν από άυριο αεροζόλ, αντικουνουπικό στη μπρίζα, φιδάκι να καίει εν μέσω του δωματιού και τσιρότα πάνω μου...

ε, έτσι και πλησιάσει κουνούπι θα το κυνηγάω με τον αναπτήρα και το αποσμητικό:triniti:

looooollolololololol @ φλογοβόλο.:rofl:

Lol τεσπα την κάνω εγώ guys,πάω καμιά ωρίτσα να μπω net απ'το psp στο κρεβάτι. :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.