Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ένας φίλος μου είχε πει, να σταματήσουμε να βγάζουμε ρητά βασισμένα στη χολή που θέλουμε να χύσουμε και να αφήσουμε τα στερεότυπα να αναπαυθούν εν ειρήνη.:to_pick_ones_nose3:

Έλα ρε, αυτά είναι για να σπάνε πλάκα οι αντροπαρέες...

Όποιος αγαπάει, παιδεύει...:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

άδειασμα φίλτρου νερού

520kg άμμου

άδειασμα με κουβαδάκι του 1L (πρέπει να πάρω κουτάλα ASAP)

μπόχα απερίγραπτη

Περιττό να πω πως αν γυαλοχάρτιζα το χέρι μου με παχύ ντουκόχαρτο επί 3 ώρες τέτοια απολέπιση δε θα την κατάφερνα :hang2:

α. Tην καμμένη Λαμποργκίνι, μπας και την χάζευε ο ΑΝ7? :hehe:

β. Όταν είδα "Lambo" και λινκ στη Ζούγκλα, υπέθεσα ότι είτε ανακαλύψανε τον Ελληνοαμερικανό τερματοφύλακα στη Ζούγλα, είτε ότι τον παίρνει (με την καλή έννοια) κάποια ελληνική ομάδα. Καμμένος με τη μπάλα, το ξέρω :o

γ. @L1: δεν έχω καλές σχέσεις με τη Γιάννα, οπότε δε νομίζω ότι θα τα καταφέρω να πάω στο κότερο :p

γκαζιαριδες ανδρες.

ηρθε η καρτα για εσας που κρεματε απλωστρες στο πισω μερος του αυτοκινητου σας.

Asus 4980 Formula!

image3sva.jpg

προσφερεται και για "κωλοφτιαξιμο".

άδειασμα φίλτρου νερού

520kg άμμου

άδειασμα με κουβαδάκι του 1L (πρέπει να πάρω κουτάλα ASAP)

μπόχα απερίγραπτη

Περιττό να πω πως αν γυαλοχάρτιζα το χέρι μου με παχύ ντουκόχαρτο επί 3 ώρες τέτοια απολέπιση δε θα την κατάφερνα :hang2:

φιλτρο νερου στην υδροψυξη?:rofl:

Διχασμένη προσωπικότητα πιστεύω, ζούμπερμαν το πρωϊ, βοσκοπούλα το βράδυ. :p

Είναι βοσκός με την αλεπού του....

και εσύ Φάνη λίγα λόγια γιατί θα γεμίσω το λάμπη με φωτό από γλυκά και θα δαγκώσεις το djd:hang2::hang2:

Είναι βοσκός με την αλεπού του....

και εσύ Φάνη λίγα λόγια γιατί θα γεμίσω το λάμπη με φωτό από γλυκά και θα δαγκώσεις το djd:hang2::hang2:

Με έχω κάνει thread ban από 2 threads ήδη, pls pls pls don't :hehe:

Psp + γεμάτη μπαταρία + 3.30 η ώρα το πρωί ξάπλα στο κρεβάτι + wifi on στο router=5.30 η ώρα ύπνο + ultra κάψιμο.

Όλο το imdb ξετίναξα,ειδικά τα boards.Πάλι καλά που με το 5.50 official firmware δεν κάνουν 10 χρόνια να σου ανοίξουν οι σελίδες.:shifty:

Θα ξετίναζα και το youtube αλλά θέλει custom firmware για flash γιατί έχει το 6 αλλά βαριέμαι την μπαταρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.