johnsonb Ιούνιος 11, 2009 #20881 Ιούνιος 11, 2009 Χμμ πριν λίγο βρήκα μια εφημερίδα 70's σε μια τρύπα πίσω απ'το καλοριφέρ μου... Χμμ δεν πολυκαταλαβαίνω τι λέει,το ένα κομμάτι λέει Holywood και το άλλο για εγναντία οδό... Σε μια φάση λέει ότι το ταγκό αναβαίνει για πρώτη φορά στην ελλάδα... Τέλος πάντων,πάω να βουλώσω ξανά την τρύπα.
fusion Ιούνιος 11, 2009 #20882 Ιούνιος 11, 2009 Τα φιλτράκια με ενεργό άνθρακα για στριφτό τα πουλάνε στα περίπτερα?
SLN Ιούνιος 11, 2009 #20883 Ιούνιος 11, 2009 Πάνω από τις φαρμακοβιομηχανίες δεν είναι κανείς... ο ένας εκμεταλλεύεται την επιθυμία για απόλαυση και ο άλλος την επιθυμία για ζωή...Ναι αλλα δεν βγηκε καμμια φαρμακοβιομηχανια να πει... "Ξερουμε οτι το (π.χ) Prozac/depon/Aspirin κανει, αποκλειστικα και ΜΟΝΟ, κακο στην υγεια και θα το γραψουμε πανω στο πακετο ωστε να το ξερετε Κατα τα αλλα επειδη ειναι το πιο επιτυχημενο μας προιον θα το αφησουμε στην κυκλοφορια."Μην το ψαχνεις. Δεν υπαρχει πουθενα αυτο που γινεται με τις καπνοβιομηχανιες...Τους εχουνε απαγορεψει την διαφημιση στα μισα μεσα, τους εχουνε βγαλει το προιον (δυνητικα) θανατηφορο και παρολαυτα εχουνε τοσο (απανθρωπη) θεληση για λεφτα που συνεχιζουνε να το πουλανε. Λεω απανθρωπη, γιατι ελαχιστη ανθρωπια να ειχανε, θα σταματουσανε την παραγωγη/πωληση.Απλα και μονο επειδη εκμεταλλευονται το οτι "αργησε" να βγει θανατηφορο... συνεχιζουνΠιστευω οτι εμεις (οι 20-30) ειμαστε η τελευταια γενια του τσιγαρου.Αυτοι που οταν μεγαλωναν και στα 15-17 τους "δεν ειχε αποδειχθει ακομα το σιγουρο του κινδυνου".Αυτοι που μεγαλωνουν τωρα με το ταμπελακι πανω απο το πρωτο τους πακετο θα εχουνε τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση ως προς το καπνισμα απο μας.
hayabusa Ιούνιος 11, 2009 #20884 Ιούνιος 11, 2009 Αυτοι που μεγαλωνουν τωρα με το ταμπελακι πανω απο το πρωτο τους πακετο θα εχουνε τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση ως προς το καπνισμα απο μας. ναι καλα, για πέρνα έξω από ένα σχολείο την ώρα του διαλλείματος ή μπες εκείνη την ώρα μέσα στις τουαλέττες να δεις τι γίνεται και τα ξαναλέμε
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20885 Ιούνιος 11, 2009 Αυτοι που βρίσκονται στις τουαλέτες με το πακέτο τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν να διαβάζουν :...:
hayabusa Ιούνιος 11, 2009 #20886 Ιούνιος 11, 2009 δεν έχει σημασία...το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του "μεγάλωσα, κάτσε να κάνω και ενα τσιγάρο να πουλήσω μούρη" Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πριν χρόνια στην Γ' Λυκείου ρώτησα πάνω σε μια παρόμοια κουβέντα μια κοπελιά "Εσύ δλδ για ποιό λόγο καπνίζεις;" και γυρνάει και μου λέει "Γιατί η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την χαιρόμαστε" Της λέω "Τι να χαρείς, θα εχεις αρκετό χρόνο να είσαι πεθαμένη, προσπάθησε να ζήσεις λίγο τώρα τουλάχιστον" Τουμπεκί κλασσικά η δικιά σου ...
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20887 Ιούνιος 11, 2009 Δεν της το είπες αυτο,είναι το quote μου στο msn Δεν είναι μόνο αυτο.Στο σχολείο μου λίγα άτομα το κάνουν για αυτοικανοποίηση. Τα περισσότερα παιδιά στο γυμνάσιο το κάνουν για να ενταχτούν σε μια κοινωνικη ομάδα.Δηλαδή έχουμε τους rapers wannabe's που βάζουν τα φαρδιά,κάνουν παράξενουνς χαιρετισμούς, μιλάνε σαν αράπιδες με παράξενο λεξιλόγιο και κάνουν graffiti για να λένε οτι κάνουν.Για να γίνεις δεκτός εκεί πρέπει να καπνίσεις. Τέτοια άτομα δεν έχουν όμως αρκετή δύναμη χαρακτήρα(πως να έχεις άμα θες να κάνεις παρέμα με τα ζωντόβολα) και παρασύρωνται. Άλλος παράγοντας είναι οι κακές παρέες, ενας πολύ καλός μου φίλος καθόταν και έδερνε κυριολεκτικά κάθε παιδί που έβλεπε να καπνίζει (Αθλητής με καλή φυσική κατάσταση κτλ) Προχθές με χαιρετάει με το ενα χέρι να κρατάει καπνό και φίλτρα και στο άλλο το τσιγαράκι :suicide2: Έμπλεξε με "κακές" παρέες.Δεν είναι απαραίτητα κακός αυτος που καπνίζει αλλα το κάπνισμα φέρνει και άλλα πράγματα( μεθύσια,ναρκωτικά) όλα αυτα πάνε μαζί.Τουλάχιστον εδώ. Πολλοί δεν έχουν κάποιον να τους καθοδηγήσει,χωρισμένοι γονείς μη ενωμένες οικογένιες. Δεν λέω,δεν είναι κακό πχ να κάνεις Graffiti.Αρκεί να μην καταστρέφεις την ιδιοκτησία του άλλου και να του επιβάλλεις να βλέπει τις λαμαμίες σου!Και σημαντικότερο να το κάνεις επειδή σου αρέσει. Και όλα αυτα που έλεγα απο πάνω rapers δεν ξέρω και εγώ τι.Επειδή νιώθουν μεγάλοι τα κάνουν γενικά όλα αυτα είναι ερεθίσματα απο την κοινωνία, είναι δύσκόλο στην εποχή μας να μην επιρρεαστείς και να μείνεις ο εαυτός σου σε αυτη την ηλικία.... Και αυτα τα έχω ζήσει πρώτο χέρι, και εγώ έκανα graffiti μέχρι που σταμάτησε να με εκφράζει και το θεωρησα ανόριμο. Έχω δοκιμάσει τσιγάρο αλλα και αυτο ήταν τεράστια *******, και μπορώ να πώ οτι το μετάνιωσα ακόμα που έκανα μόνο ένα. Γενικά ο άνθρωπος οριμάζει και βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Απλά αυτα τα άτομα δεν μπορούν να εξελιχτούν και να καταλάβουν πως έχει η κατάσταση. Τι τώρα, τι σε 10 χρόνια...Αυτοι οι συμμαθητές μου θα είναι 24 χρονών γαΐδουρια πίσω απο τα θρανία ή σε κάνα σουβλατσίδικο να τυλίγουν γύρους. Τότε που θα έχουν καταλάβει το λάθος τους θα είναι ήδη πολύ αργά.
Jaco Ιούνιος 11, 2009 #20888 Ιούνιος 11, 2009 αν κάνετε κανά τσιγάρο δεν χάλασε ο κόσμος, απλά μην το συνηθίσετε και μην το κάνετε για άλλους λόγους... βασικά άλλες μλκς μην κάνετε στα σχολεία και ξέρετε τι εννοώ... μακρυά, και όπου ακούτε "το ελέγχω", "έλα μωρέ δεν βλάπτει" κτλ, απλά κουνήστε το κεφάλι και μεταβολή... δυστυχώς από την γενιά του '79 θρηνήσαμε αρκετούς συμμαθητές και ακόμα και τώρα πέφτει τηλέφωνο που λέει "τον θυμάσαι τον τάδε? γίνεται η κηδεία του μεθαύριο"...Άσχημο πράγμα να βλέπεις πόσο μπορεί να τσακιστεί η ψυχή, το σώμα και τέλος η ζωή ενός ανθρώπου, από κάτι που ξεκίνησε σαν μαγκιά στις τουαλέτες του σχολείου...Edit: Jerry, θυμήσου τα λόγια σου, που λες...Απλά αυτα τα άτομα δεν μπορούν να εξελιχτούν και να καταλάβουν πως έχει η κατάσταση. Τι τώρα, τι σε 10 χρόνια...Αυτοι οι συμμαθητές μου θα είναι 24 χρονών γαΐδουρια πίσω απο τα θρανία ή σε κάνα σουβλατσίδικο να τυλίγουν γύρους. Τότε που θα έχουν καταλάβει το λάθος τους θα είναι ήδη πολύ αργά.Επειδή αυτό σου υπογράφω ότι θα συμβεί σε ορισμένους, αλλά όχι τόσο ωραιοποιημένα, μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι δεν οδηγήθηκαν εκεί από μόνοι τους... δεν μπορείς να είσαι σκληρός με ένα παιδί, γιατί δεν έχει την αίσθηση της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης... αν βάλεις και στην εξίσωση το περιβάλλον που ζει (άγνωστο σε εμάς), τότε ακόμα ένας λόγος παραπάνω να είσαι επιεικής μαζί τους... τα παιδιά αυτά θέλουν καθοδήγηση και βοήθεια και όχι αναμονή χρόνου να πληρώσουν τα λάθη τους... τέλος πάντων την καθοδήγηση αυτή δεν πρόκειται να την βρουν πουθενά και ειδικά από τους καθηγητές και τους δασκάλους σας (για τους γονείς δεν το συζητώ)...Εδιτ 2: Το πιο σημαντικό είναι να λειτουργεί σωστά η πολιτεία, η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να δώσει λύσεις γιατί μπορεί να ελέγξει και να αντιδράσει αποτελεσματικά... και εδώ θα σου κάνω πάσα και θα σου πω, ποιος εκλέγει την πολιτεία...? Μήπως η αποχή που συζητάμε τόσες μέρες (και η κακή ψήφος), διαιωνίζει τις καταστάσεις αυτές...?
HotPeanut Ιούνιος 11, 2009 #20889 Ιούνιος 11, 2009 Γάτα με πέταλα!http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_4075.html
Goku Ιούνιος 11, 2009 #20890 Ιούνιος 11, 2009 Έμπλεξε με "κακές" παρέες.Δεν είναι απαραίτητα κακός αυτος που καπνίζει αλλα το κάπνισμα φέρνει και άλλα πράγματα( μεθύσια,ναρκωτικά) όλα αυτα πάνε μαζί.Τουλάχιστον εδώ.Οκ ηρέμησε λιγάκι.Σιγά μην γίνουν όλοι πρέζακες και κοκάκηδες από τα camel.Που ζούμε? Στο Bronx και στο Brooklyn?
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20891 Ιούνιος 11, 2009 Οκ ηρέμησε λιγάκι.Σιγά μην γίνουν όλοι πρέζακες και κοκάκηδες από τα camel.Που ζούμε? Στο Bronx και στο Brooklyn?Νομίζεις έτσι στο άκυρο τα πετάω; Εδώ που μένω Χανιά, κυκλοφορεί ενας τύπος 23 χρονών που τον φωνάζουν "Καβούκη" και πουλάει μαριχουάνα. Τα ίδια άτομα που καπνίζουν και κάνουν παρέα με αυτο το υπόδειγμα της κοινωνίας μου έχουν δώσει μπάφο να δοκιμάσω.Γενικά είναι πολυ άστα-να-πάνε η κατάσταση!
Goku Ιούνιος 11, 2009 #20892 Ιούνιος 11, 2009 Νομίζεις έτσι στο άκυρο τα πετάω; Εδώ που μένω Χανιά, κυκλοφορεί ενας τύπος 23 χρονών που τον φωνάζουν "Καβούκη" και πουλάει μαριχουάνα. Τα ίδια άτομα που καπνίζουν και κάνουν παρέα με αυτο το υπόδειγμα της κοινωνίας μου έχουν δώσει μπάφο να δοκιμάσω.Γενικά είναι πολυ f*cked up situation.Κατ'αρχήν πρέπει να συνειδητοποιήσεις και τι ακριβώς επιλέγεις να δημοσιεύεις..Πέραν αυτού δικαίωμά σου να κάνεις οτι θες, αλλά πάντα υπάρχει επιλογή. ΠΑΝΤΑ.1)Μπορείς να καπνίζεις τσιγάρα και να μην ακουμπας ναρκωτικά. Δεν νομίζω οτι όσοι καπνίζουν στα Χανιά, κάνουν μπάφους, πρέζες και οιστρογόνα για πρωταθλητισμό!2) Μπορείς να καπνίζεις ΚΑΙ να κάνεις και κάτι από τα παραπάνω,3)Μπορείς να μην καπνίζεις αλλα να κάνεις κάτι από τα παραπάνω.4)Μπορείς να μην καπνίζεις και να μην κάνεις τπτ άλλο.Είμαι 20,5 και δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο ποτέ στην ζωή μου. Τον καπνό τον σιχαίνομαι. Πάντα οι παρέες μου κάπνιζαν. Δεν σημαίνει οτι επειδή καπνίζει ο άλλος, θα κάνω και γω.Εδιτ : Παντου υπάρχουν οι dealers..
LevelOne Ιούνιος 11, 2009 #20893 Ιούνιος 11, 2009 Οταν ενας ανθρωπος μπορεί να σταματήσει κάτι κακό και δέν το κάνει, ειναι το ίδιο κακός με τον άνθρωπο που το κάνει...Πλησιάζω τα 30 και όμως δεν το έχω βάλει στο στόμα μου ούτε για πλάκα...
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20894 Ιούνιος 11, 2009 Κατ'αρχήν πρέπει να συνειδητοποιήσεις και τι ακριβώς επιλέγεις να δημοσιεύεις..Πέραν αυτού δικαίωμά σου να κάνεις οτι θες, αλλά πάντα υπάρχει επιλογή. ΠΑΝΤΑ.1)Μπορείς να καπνίζεις τσιγάρα και να μην ακουμπας ναρκωτικά. Δεν νομίζω οτι όσοι καπνίζουν στα Χανιά, κάνουν μπάφους, πρέζες και οιστρογόνα για πρωταθλητισμό!2) Μπορείς να καπνίζεις ΚΑΙ να κάνεις και κάτι από τα παραπάνω,3)Μπορείς να μην καπνίζεις αλλα να κάνεις κάτι από τα παραπάνω.4)Μπορείς να μην καπνίζεις και να μην κάνεις τπτ άλλο.Είμαι 20,5 και δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο ποτέ στην ζωή μου. Τον καπνό τον σιχαίνομαι. Πάντα οι παρέες μου κάπνιζαν. Δεν σημαίνει οτι επειδή καπνίζει ο άλλος, θα κάνω και γω.Εδιτ : Παντου υπάρχουν οι dealers..Γιατι να επιλέξω τι θα δημοσιεύσω;Είπα κάτι που σε εκανε να βγάλεις το συμπέρασμα οτι δοκίμασα;Απο τα άτομα που είναι σε αυτη την φάρα πάντως, δεν είναι λίγα.....
Goku Ιούνιος 11, 2009 #20895 Ιούνιος 11, 2009 Δεν ειναι λιγοι , ούτε ήταν..Οκ ενας dealer ειναι, μην τα κανεις μελό τα πράγματα.Σε λιγο θα πεις οτι τα σχολεία στα Χανιά΄έχουν και ανιχνευτη μετάλλων πριν μπείτε στις αιθουσες.Και υπενθυμίζω οτι είμαι αντικαπνιστής, αλλά δεν μπορούμε να λέμε οτι όποιος καπνίζει θα κυλίσει και στα χοντρά.:flower:
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20896 Ιούνιος 11, 2009 Δεν ειναι λιγοι , ούτε ήταν..Οκ ενας dealer ειναι, μην τα κανεις μελό τα πράγματα.Σε λιγο θα πεις οτι τα σχολεία στα Χανιά΄έχουν και ανιχνευτη μετάλλων πριν μπείτε στις αιθουσες. Και υπενθυμίζω οτι είμαι αντικαπνιστής, αλλά δεν μπορούμε να λέμε οτι όποιος καπνίζει θα κυλίσει και στα χοντρά.:flower: Δεν μίλησα για όποιον καπνίζει,το όλο ζήτημα ήταν για τα παιδιά της ηλικίας μου που μπλέκουν στα χοντρά. Πιστεύω κάποιος ενήλικος άνθρωπος είναι αρκετά ώριμος για να κρίνει μια κατάσταση και για να ξέρει αν θα κάνει μπάφους ή όχι. Άμα διάβασεις καλά το παραπάνω post μου θα δείς οτι δίνω έμφαση στο οτι τα παιδιά παρασύρονται
alexis2044 Ιούνιος 11, 2009 #20897 Ιούνιος 11, 2009 Το τσιγάρο είναι επιλογή. Δεν δέχομαι δικαιολογίες του στυλ, κάνω κακές παρέες και το κολλάω ή έφαγα ερωτική απογοήτευση και το ξεκίνησα. Το επιλέξατε κύριε, ξέρατε ότι συνέπειες έρχονται με αυτό και το ξέκινήσατε. Ξέρατε ότι είναι μια μαζοχιτική αυτοκαταστροφική τάση που ισως προσφέρει κάποια ευχαριστηση, που και αυτή ξεθωριάζει με τον ερχομο της εξάρτησης. Σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθεί ο χρήστης να αποποιηθεί της επιλογής που έκανε μέσω δικαιολογιών όπως αυτές. Τέλος να πω ότι προσωπική μου άποψη είναι ότι το σώμα αποτελεί τον ναό της ψυχής, και σε όσο καύτερη κατάσταση το κρατάμε, τόσο καλύτερα ζούμε. Δεν λέγανε οι προγονοι μας νους υγιης, εν σώματι υγιη έτσι για να περνάει η ώρα... Απτά
Goku Ιούνιος 11, 2009 #20898 Ιούνιος 11, 2009 @ Jerryt οκ, δεν το έπιασα αμέσως λόγο κούρασης :to_pick_ones_nose3: @ all Καληνύχτες στους ξενύχτηδες! Αύριο να δούμε ποιός διαβάζει ψηφιακή επεξεργασία σήματος
fusion Ιούνιος 11, 2009 #20899 Ιούνιος 11, 2009 lol κοίτα που έπεσα σε τσιγαρο-ναρκωτικο-συζήτηση...Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορεία για τα φιλτράκια ή όλοι στο ΠΟΘ είναι αντικαπνιστές?
Jerry007 Ιούνιος 11, 2009 #20900 Ιούνιος 11, 2009 Δεν πειράζει ρε,συζήτηση κάνουμε, chill :flower: Εγώ γράφω Κοινωνική και Πολιτική αγωγή Fusion,μέχρι να σου απαντήσουμε θα είχες πάει να κοιτάξεις, θα είχες φάει και κάνα πιτόγυρο με μπυρίτσα και θα είχες γυρίσει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.