hayabusa Ιούνιος 11, 2009 #20861 Ιούνιος 11, 2009 εγώ βολεύομαι και με εκείνο το μικρούλι στα αριστερά
Jaco Ιούνιος 11, 2009 #20862 Ιούνιος 11, 2009 Που 'ναι τούτο ωρέ;Βάση του GE στην γαλλική πολυνησία... στην μέση του πουθενά...Χάααλια...Ρε σαν την Μύκονο και τον εκλεκτό κόσμο της δεν είναι τίποτα... αν δεν πληρώσεις 100€ την ξαπλώστρα και 10€ τον καφέ, δεν έχεις ζήσει τίποτα...
johnsonb Ιούνιος 11, 2009 #20864 Ιούνιος 11, 2009 Το island σκέτο τι να το κάνεις; Αν δεν έχει κουκλάρες,άστα να πάνε...
ea6gka Ιούνιος 11, 2009 #20865 Ιούνιος 11, 2009 Βάση του GE στην γαλλική πολυνησία... στην μέση του πουθενά...Χάααλια...Ρε σαν την Μύκονο και τον εκλεκτό κόσμο της δεν είναι τίποτα... αν δεν πληρώσεις 100€ την ξαπλώστρα και 10€ τον καφέ, δεν έχεις ζήσει τίποτα...χαχαχ ετσι βεντουζα , καλυβακι , 6 προβατακια , 2 σκυλακια και μερικα γατακια ενα ραδιο και μπαξεδακι για ντοματα και μαρουλακι, να βαλω και τις ιθαγενεις μεσα στην εξισωση?
cptkoulis Ιούνιος 11, 2009 #20866 Ιούνιος 11, 2009 έχουν μια "ταυλα" που μπαίνει στο παράθυρο και βγάζει το τσουτσούνι έξω. τουλάχιστον κάτι τέτοιο είδα σε ένα.Επειδη το ειχα ψαξει λιγο,η "εξατμιση" του ειναι σαν μπουρι σομπας και το βρηκα πολυ αντιαισθητικο και καθολου πρακτικο
winters Ιούνιος 11, 2009 #20868 Ιούνιος 11, 2009 Καλά καλά... Βολευτείτε τώρα στο Φάληρο και πολύ σας είναι.... μου θέλετε και πολυνησία τρομάρα σας...http://sakafiora.files.wordpress.com/2009/03/08032009120.jpg
KoMM Ιούνιος 11, 2009 #20869 Ιούνιος 11, 2009 αποτομη προσγειωση....οι πεταλιοι παντως για οποιον εχει φουσκωτο κρις κραφτ γιωτ κοτερο ειναι απ τις καλυτερες λυσεις για κοντινες αποδρασεις.
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2009 #20870 Ιούνιος 11, 2009 Και οποιοε ερθει κ Μαρμαρι που ειναι το χωριο διπλα, free tour απο εμε και τις φιλες μου ! αποτομη προσγειωση....οι πεταλιοι παντως για οποιον εχει φουσκωτο κρις κραφτ γιωτ κοτερο ειναι απ τις καλυτερες λυσεις για κοντινες αποδρασεις.
greekfragma Ιούνιος 11, 2009 #20871 Ιούνιος 11, 2009 Και οποιοε ερθει κ Μαρμαρι που ειναι το χωριο διπλα, free tour απο εμε και τις φιλες μου ! όλο υποσχέσεις είσαι....έχε χάρη που το τελευταίο καιρό δηλώνω παντρεμένος
Nephiλiμ Ιούνιος 11, 2009 #20873 Ιούνιος 11, 2009 Για εξηγησε μου σε παρακαλω που αλλου εχεις δει εταιρια να δεχεται "ΑΝΑΙΤΙΑ και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" την αναγραφη τοσων μηνυματων επανω στα προιοντα της που να αποτρεπουν/εμποδιζουν την πωληση τους...Εδω μια "βρωμα" βγαινει για ορυκτελαιο στα αραβοσιτελαια μιας παρτιδας, και πανικοβαλλεται ολη η αγορα, και βγαινουν εταριες να διαψευσουνε, να καθυσηχασουνε, να αποσυρουνε κλπ κλπ.Και επι τοσα χρονια οι ΙΔΙΕΣ οι εταιριες δεχονται την αναγραφη ολων αυτων των μηνυματων (που ειμαι σιγουρος οτι ενα προς ενα θα τα εχουνε ψαξει αν ισχυουνε...) και εσυ ερχεσαι και λες "proof?"Λεμε και καμμια λαλακια να περναει η ωρα....ε?Για πες μου, αν για παραδειγμα, αυριο βγει ενα προιον π.χ. ο νεσκαφε, και γραψει πανω "Προσοχη η καταναλωση αυτου το προιοντος μπορει να οδηγησει σε θανατο, σε ανικανοτητα, σε καρδιακες παθησεις κλπ κλπ" τι αντικτυπο θα εχει στο νες αυτο... Θα ξαναγορασεις?ναι.η αναγραφη των μηνυματων αφορουν τον καπνιστη και οχι αυτους που αναπνεοουν τον καπνο AKA second hand smoker.Ναι ειπαμε ειναι η γνωσην μου(και ολων οσων καπνιζουν πιστευω)Για θανατους παθητικου πιωματος nescafe πρωτη φορα ακουω.anyway το ολο θεμα τραβηξε πολυ ,ασε που με κανει να δειχνω σαν σουπερ φανατικος καπνιστης!Ενω απλα θελω να κανω ενα point οτι το second hand smoking, εγκυρα και εμπεριστατομενα δεν εχει αποδειχθει οτι προκαλει ολα αυτα που του προσαπτουν.
hayabusa Ιούνιος 11, 2009 #20874 Ιούνιος 11, 2009 εγκυρα και εμπεριστατομενα δεν εχει αποδειχθει οτι προκαλει ολα αυτα που του προσπαπτουν. το είπαμε χιλιες φορές. δεν ισχύει αυτό. εσύ για παράδειγμα αν πεθανεις από το τσιγάρο δεν θα γράψουν αιτια θανατου "καπνισμα" αλλά καρκίνος...με αυτή τη λογική το κάπνισμα γενικότερα δεν έχει σκοτώσει κανέναν
Nephiλiμ Ιούνιος 11, 2009 #20875 Ιούνιος 11, 2009 το είπαμε χιλιες φορές. δεν ισχύει αυτό. εσύ για παράδειγμα αν πεθανεις από το τσιγάρο δεν θα γράψουν αιτια θανατου "καπνισμα" αλλά καρκίνος...με αυτή τη λογική το κάπνισμα γενικότερα δεν έχει σκοτώσει κανέναν χιλιες μια παμε. εστω οτι καπνισμα προκαλει χ,ψ,ζ πραματα. Αν καποιος ζει σε σπιτι και δεν καπνιζει και ερχεται σε επαφη με τον καπνο , δεν θα πεθανει απο αυτα χ,ψ,ζ πραγματα.
ReaperX Ιούνιος 11, 2009 #20876 Ιούνιος 11, 2009 ναι.η αναγραφη των μηνυματων αφορουν τον καπνιστη και οχι αυτους που αναπνεοουν τον καπνο AKA second hand smoker.Ναι ειπαμε ειναι η γνωσην μου(και ολων οσων καπνιζουν πιστευω)Για θανατους παθητικου πιωματος nescafe πρωτη φορα ακουω.anyway το ολο θεμα τραβηξε πολυ ,ασε που με κανει να δειχνω σαν σουπερ φανατικος καπνιστης!Ενω απλα θελω να κανω ενα point οτι το second hand smoking, εγκυρα και εμπεριστατομενα δεν εχει αποδειχθει οτι προκαλει ολα αυτα που του προσπαπτουν.Διαβάζω τα ποστ σου και πραγματικά απορώ...Προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο γάιδαρος πετάει?!?Μακροχρόνια φυσικά και επηρεάζει το παθητικό κάπνισμα...Αν ψάξεις θα βρεις πολλές ιστορίες ζευγαριών που ο ένας ήταν μανιώδης καπνιστής και πολλές φορές ο άλλος απέκτησε καρκίνο πνεύμονα,φάρυγγα κτλπ...Και μην ξεχνάς ο καπνός που ρουφάς δεν συγκρίνεται με αυτόν που βγαίνει απ' την καύση.Κάτσε σε ένα δωμάτιο και άναβε τσιγάρα χωρίς να τα καπνίζεις και σε 10 χρόνια πήγαινε δες πώς θα είναι τα πνευμόνια σου.Φυσικά ίσως υπάρχει μια υπερβολή,πχ με το να πας δυο φορές τη βδομάδα σε μια καφετέρια και να χει κάπνα δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα,αλλά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ρουφάει τον καπνό σου με το έτσι θέλω.Α...Και καπνίζω 8 χρόνια περίπου btw...
Nephiλiμ Ιούνιος 11, 2009 #20877 Ιούνιος 11, 2009 Διαβάζω τα ποστ σου και πραγματικά απορώ...Προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο γάιδαρος πετάει?!?Μακροχρόνια φυσικά και επηρεάζει το παθητικό κάπνισμα...Αν ψάξεις θα βρεις πολλές ιστορίες ζευγαριών που ο ένας ήταν μανιώδης καπνιστής και πολλές φορές ο άλλος απέκτησε καρκίνο πνεύμονα,φάρυγγα κτλπ...Και μην ξεχνάς ο καπνός που ρουφάς δεν συγκρίνεται με αυτόν που βγαίνει απ' την καύση.Κάτσε σε ένα δωμάτιο και άναβε τσιγάρα χωρίς να τα καπνίζεις και σε 10 χρόνια πήγαινε δες πώς θα είναι τα πνευμόνια σου.Φυσικά ίσως υπάρχει μια υπερβολή,πχ με το να πας δυο φορές τη βδομάδα σε μια καφετέρια και να χει κάπνα δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα,αλλά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ρουφάει τον καπνό σου με το έτσι θέλω.Α...Και καπνίζω 8 χρόνια περίπου btw...ξαναδιαβασετα απο την αρχη.Δεν θεωρω οτι ειπα κατι "κουλο".Εγω τετοιες ιστοριες δεν γνωριζω προσωπικα.αλλά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ρουφάει τον καπνό σου με το έτσι θέλω.συμφωνω 1000% σ αυτο.
SLN Ιούνιος 11, 2009 #20878 Ιούνιος 11, 2009 ναι.η αναγραφη των μηνυματων αφορουν τον καπνιστη και οχι αυτους που αναπνεοουν τον καπνο AKA second hand smoker.Ναι ειπαμε ειναι η γνωσην μου(και ολων οσων καπνιζουν πιστευω) Για θανατους παθητικου πιωματος nescafe πρωτη φορα ακουω. anyway το ολο θεμα τραβηξε πολυ ,ασε που με κανει να δειχνω σαν σουπερ φανατικος καπνιστης! Ενω απλα θελω να κανω ενα point οτι το second hand smoking, εγκυρα και εμπεριστατομενα δεν εχει αποδειχθει οτι προκαλει ολα αυτα που του προσαπτουν. Εικονα Να υποθεσω οτι εχω πεσει σε συλλεκτικο πακετο Golden Virginia μπροστα μου...Το εχω δει και σε εκατονταδες αλλα πακετα αλλα μπορει σε αυτα που κανιζεις εσυ να μην το γραφουν.... Εναλλακτικα το κανουνε για να trollaroune και απλα η Golden virginia και οι δικηγοροι της το εχει αφησει να το γραψουνε στο πακετο της 4 t3h lulz... Το νεσκαφε προφανως το εγραψα σαν παραδειγμα προιοντος καθημερινης χρησης... Θα μπορουσα να γραψω ρυζι/γαλα/χαρτι τουαλετας. Το θεμα ειναι οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα... Να δεχεται η εταιρια οτι αυτο που σου πουλαει κανει κακο... Οι καπνοβιομηχανιες για μενα ειναι η επιτομη των μεγαλοκαρχαριων/κακων εταιριων ανετα πανω απο τις φαρμακοβιομηχανιες την εκκλησια Α.Ε., το...federal reserve και την... microsoft. Στην τελικη, αμα ο ιδιος που στο πουλαει το δεχεται, τι επιστημονικη αποδειξη παραπανω θελεις?????
Jaco Ιούνιος 11, 2009 #20879 Ιούνιος 11, 2009 Οι καπνοβιομηχανιες για μενα ειναι η επιτομη των μεγαλοκαρχαριων/κακων εταιριων ανετα πανω απο τις φαρμακοβιομηχανιεςΠάνω από τις φαρμακοβιομηχανίες δεν είναι κανείς... ο ένας εκμεταλλεύεται την επιθυμία για απόλαυση και ο άλλος την επιθυμία για ζωή...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 11, 2009 #20880 Ιούνιος 11, 2009 Οι καπνοβιομηχανιες για μενα ειναι η επιτομη των μεγαλοκαρχαριων/κακων εταιριων ανετα πανω απο τις φαρμακοβιομηχανιες την εκκλησια Α.Ε., το...federal reserve την... microsoft τον Eminem και τον Βουρλιώτη. : P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.