Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγω που παθαινω συχνα,κυριως οταν διαβαζω μια υπνωση 5 δευτερολεπτων και μεσα σε αυτα τα δευτερα που κλεινω τα ματια βλεπω οτι να ναι,απο το τι εφαγα πριν 3 μερες,μεχρι μια σκηνη μιας ταινιας η την φατσα ενος φιλου.Αυτο πως εξηγειται?Το παθαινω απο τα Χριστουγεννα και να τονισω οτι απο τοτε ο νυχτερινος μου υπνος ειναι 4ωρο-5ωρο.Λετε να φταιει αυτο?:crazy:

Horns up για "Ανεξηγητα Φαινομενα" thread!!!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μάλλον το άβαταρ σου φταιει.

λογω περιεχομενου ή λογω κακου blending?:bigsmile:

edit:Welcome back καρεκλιτσα μου.

Η πλατη μου,μου ειπε να σου πω οτι της ελειψες.

Το αβαταρ μου δεν το χω δει ακομα,ευτυχως δηλαδη μην εχουμε και αλλα χαχαχαχ:p

Eνας φιλος μου ειχε δυο εαυτους,ο ενας ηταν εσωστρεφης και ντροπαλος και ο αλλος ηταν χυμα στο κυμμα και δεν λογαριαζω κανεναν.Πηγε σε γιατρο και του ειπε οτι ηταν κατι σαν διχασμενη προσωπικοτητα και παιρνει χαπια 2 βδομαδες τωρα για να του φυγει οριστικα(δεν το ξερε τοσο καιρο-οι δικοι του το απεδιδαν στην εφηβεια και τις αλλαγες που αυτη φερει)...

λογω περιεχομενου ή λογω κακου blending?:bigsmile:

edit:Welcome back καρεκλιτσα μου.

Η πλατη μου,μου ειπε να σου πω οτι της ελειψες.

Μάλλον λόγω έλλειψης ικανότητας εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων...

Eνας φιλος μου ειχε δυο εαυτους,ο ενας ηταν εσωστρεφης και ντροπαλος και ο αλλος ηταν χυμα στο κυμμα και δεν λογαριαζω κανεναν.Πηγε σε γιατρο και του ειπε οτι ηταν κατι σαν διχασμενη προσωπικοτητα και παιρνει χαπια 2 βδομαδες τωρα για να του φυγει οριστικα(δεν το ξερε τοσο καιρο-οι δικοι του το απεδιδαν στην εφηβεια και τις αλλαγες που αυτη φερει)...

Να πεις στον φιλο σου και τους γονεις του οτι με τα χαπια δεν λυνεται κανενα προβλημα τετοιου ειδους.

Το να παιρνεις χαπια για κατι ψυχολογικο ειναι ακριβως σαν τα ναρκωτικα ή το μεθυσι. Εσυ μπορει να "στρωνεις" για λιγο, αλλα λυση στο προβλημα δεν βρισκεις.

Αντιθετα καλυπτεις το προβλημα μεχρι να εμφανιστει ξανα.

Αν πηγε σε ψυχιατρο, πες του να παει σε ψυχολογο. Αν πηγε σε ψυχολογο και του εδωσε χαπια τοτε πες του να αλλαξει ψυχολογο.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, web@youtube.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache Server at www.youtube.com Port 80

η google βαραει διαλυση:crazy:

Τυχερός είσαι που σου βγήκε error 500... Eμένα μου άνοιγαν άσπρες σελίδες πριν και λέω ωχ πάει το youtube,πάνε και τα video που έχω σβήσει απ'το pc.:p

τρομοκρατήθηκαν από τη μηχανή αναζήτησης που έβγαλε η MS. pling, ping, pig? κάπως έτσι τέλος πάντων :p

Να πεις στον φιλο σου και τους γονεις του οτι με τα χαπια δεν λυνεται κανενα προβλημα τετοιου ειδους.

Το να παιρνεις χαπια για κατι ψυχολογικο ειναι ακριβως σαν τα ναρκωτικα ή το μεθυσι. Εσυ μπορει να "στρωνεις" για λιγο, αλλα λυση στο προβλημα δεν βρισκεις.

Αντιθετα καλυπτεις το προβλημα μεχρι να εμφανιστει ξανα.

Αν πηγε σε ψυχιατρο, πες του να παει σε ψυχολογο. Αν πηγε σε ψυχολογο και του εδωσε χαπια τοτε πες του να αλλαξει ψυχολογο.

Κοιταξε και αυτος τωρα το μαθε και δεν το πολυαναφερουμε μεταξυ μας,δεν θελω να φανω κακος,αλλα θα το ψαξω και θα του πω αμα ειναι σοβαρο .Σε ευχαριστω παντως φιλε!!!

Εγω που παθαινω συχνα,κυριως οταν διαβαζω μια υπνωση 5 δευτερολεπτων...

wat

?????

Σου το ξαναπα, δοκιμάζουν το wave - λογικο μου ακουγεται να χανουν καναν server που και που με δαυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.