SLN Ιούνιος 9, 2009 #20701 Ιούνιος 9, 2009 Παρτα σε ΚΟΚΚΙΝΟ!!! Μαζι με τα 30 αλογα θα ανεβεις και σε web-master/admin/thelabgr-founder/ownz000rd!!!!11eleven!
JaguarOne Ιούνιος 9, 2009 #20702 Ιούνιος 9, 2009 Αν επρόκειτο για εθνικές εκλογές θα συμφωνούσα μαζί σας. Όμως πρόκειται για εκλογές της ευρωπαϊκής ενώσεως. Εδώ οι συσχετισμοί δυνάμεων πρωτίστως είναι εθνικοί ανεξαρτήτως κόμματος και δεν αλλάζουν με τίποτα.που ακριβώς το στηρίζεις αυτό?
Hydra Ιούνιος 9, 2009 #20703 Ιούνιος 9, 2009 Μαυρο η αποχη.2 εκατομμυρια δεν ψηφισαν φετος και παω στοιχημα τα 1μισι εκατομμυρια ατομα ηταν ηλικιας 18-25 ,οι αλλοι απ'οσο βλεπω ολη τους τη ζωη θα ψηφιζουν τους ιδιους και τους ιδιους. "για ενα καλυτερο μελλον"...γεματο με φορους και ακριβεια,για μια Ελλαδα που θα ανηκει στους ιδιωτες .(βλ. Εθνικη Αιγαιου)Θα διαβαζουν τα παιδια μας ιστορια το 2050 και θα βλεπουν τα ιδια ονοματα για καναν αιωνα.Καραμανλης,Παπανδρεου...και ολα τα σχετικα.Βαρε8ηκαμε και ειμαστε ακομα νεοι!!!Here comes the sun
ea6gka Ιούνιος 9, 2009 #20704 Ιούνιος 9, 2009 το LHC θα ξεκινησει μεσα στο μηνα αυτο ή αρχες επομενου να δουλευει
Jaco Ιούνιος 9, 2009 #20705 Ιούνιος 9, 2009 Βαρε8ηκαμε και ειμαστε ακομα νεοι!!!Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος, γι' αυτό και η αποχή είναι λάθος... δεν μπορείς να μεμψιμοιρείς όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις την ελάχιστη συμμετοχή που είναι η ψήφος σου... 1.5ΜΨήφοι από τους νέους δεν είναι λίγοι, είναι πάρα πολλοί για να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά αυτό είναι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος...Τέλος δεν πρέπει να ψηφίζεις κόμματα, αλλά ανθρώπους, όποτε αυτό είναι δυνατόν... ψήφισε αυτόν που σε εκφράζει περισσότερο και όχι βάση τον πολιτικό χώρο που κινείται (αριστερά, κέντρο, δεξιά)... δεν μπορεί, ένας από όλους είναι σωστός, αλλά ακόμα και να μην βρίσκεις κάποιον υπάρχουν τρόποι να μην πάει η ψήφος σου χαμένη...Ο πολίτης είναι η μεγαλύτερη δύναμη σε όλους τους τομείς, από πολιτική μέχρι την τιμή του ψωμιού, αλλά αν δεν το πάρει χαμπάρι είναι έρμαιο αυτόν που χειρίζονται την σκέψη του και τις αποφάσεις του... η κουλτούρα του ότι όλα είναι δεδομένα υφίσταται όσο την συμμεριζόμαστε, δεν είναι πραγματική... αλλά 5-10-100-1000 μόνο δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά...
Hydra Ιούνιος 9, 2009 #20706 Ιούνιος 9, 2009 Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος, γι' αυτό και η αποχή είναι λάθος... δεν μπορείς να μεμψιμοιρείς όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις την ελάχιστη συμμετοχή που είναι η ψήφος σου. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ψηφισω και θα το κανω μονο οταν πεσουν ολοι αυτοι.Γιατι αν δεις η ψηφος τελευταια εχει γινει μεσο εξυπηρετησης του προσωπικου συμφεροντος(πχ σε ψηφιζω και βαζεις τον γιο μου στο δημοσιο),αρα καλυτερα να μην ψηφισω παρα να το κανω χωρις συνειδηση .Ο περισσοτερος κοσμος ψηφιζει ασυνειδητα και αν οχι για τον παραπανω λογο,γιατι ολα αυτα τα χρονια ψηφιζε το συγκεκριμενο κομμα και θα συνεχισει μεχρι να πε8ανει να το ψηφιζει(φανατισμος). Τέλος δεν πρέπει να ψηφίζεις κόμματα, αλλά ανθρώπους, όποτε αυτό είναι δυνατόν... ψήφισε αυτόν που σε εκφράζει περισσότερο και όχι βάση τον πολιτικό χώρο που κινείται (αριστερά, κέντρο, δεξιά)... δεν μπορεί, ένας από όλους είναι σωστός, αλλά ακόμα και να μην βρίσκεις κάποιον υπάρχουν τρόποι να μην πάει η ψήφος σου χαμένη... Κοιταξε ακομα και αν ενα ατομο απο μια παραταξη με εκφραζει,και να τον ψηφισω ξερω οτι δεν θα γινει τιποτα,γιατι πολυ απλα οταν ψηφιζεις,ψηφιζεις εκπροσωπους ενος κομματος ειτε για να κυβερνησουν τη χωρα ειτε για να μπουν στη Βουλη.Ενταξει οταν πρωτοειδα τους Πρασινους Οικολογους λεω κατι παει να γινει αλλα μου λεει τωρα οτι κατεβηκε και ο Κατελης με αυτους!!Δηλαδη η θα μας κυβερνουν οι συκοφαντες η τα σουργελα της Ανιτας.Τετοιοι ειμαστε,τετοιοι ειμασταν και οταν μας κυβερνησε ο Καποδιστριας και παλι τον ξεκαναμε Παλι καλα που προλαβε να κυβερνησει 3-4 χρονια,να μας κανει χωρα γιατι ακομα θα ειμασταν "Τουρκοκρατουμενοι".Ο Ελληνας δεν αλλαζει και μαζι του και εγω εφ'οσων ζω στην μητερα ολων των πολιτισμων,χωρα και νιωθω σαν Αμερικανος.
pank Ιούνιος 9, 2009 #20707 Ιούνιος 9, 2009 Τέλος δεν πρέπει να ψηφίζεις κόμματα, αλλά ανθρώπους, όποτε αυτό είναι δυνατόν... ψήφισε αυτόν που σε εκφράζει περισσότερο και όχι βάση τον πολιτικό χώρο που κινείται (αριστερά, κέντρο, δεξιά)... δεν μπορεί, ένας από όλους είναι σωστός, αλλά ακόμα και να μην βρίσκεις κάποιον υπάρχουν τρόποι να μην πάει η ψήφος σου χαμένη...Δυστυχώς παίζει ρόλο και ο πολιτικός χώρος/κόμμα μέσα στον οποίο κινείται κάποιος. Αν βάλεις ενα υγιές μήλο σε ενα μπωλ με σάπια μήλα, θα σαπίσει και αυτό.Αυτό που με ενοχλεί κυρίως εμένα είναι πως πιστεύω ότι εχω απωλέσει την ιδιότητα του πολίτη. Οσα περνούν τα χρόνια τόσο και περισσότερο. Νιώθω ότι το σύστημα στο οποίο ζούμε δε λογαριάζει πολίτες, αλλά καταναλωτές.
deninho Ιούνιος 9, 2009 #20708 Ιούνιος 9, 2009 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ψηφισω και θα το κανω μονο οταν πεσουν ολοι αυτοι.Γιατι αν δεις η ψηφος τελευταια εχει γινει μεσο εξυπηρετησης του προσωπικου συμφεροντος(πχ σε ψηφιζω και βαζεις τον γιο μου στο δημοσιο),αρα καλυτερα να μην ψηφισω παρα να το κανω χωρις συνειδηση .Ο περισσοτερος κοσμος ψηφιζει ασυνειδητα και αν οχι για τον παραπανω λογο,γιατι ολα αυτα τα χρονια ψηφιζε το συγκεκριμενο κομμα και θα συνεχισει μεχρι να πε8ανει να το ψηφιζει(φανατισμος).Σαφώς. Και μάλιστα, μέχρι να πέσουν όλοι αυτοί, μπορείς να παίζεις CoD, να αλλάζεις τις κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές σαν τα πουκάμισα, και ταυτόχρονα να γκρινιάζεις που "δεν κάνουν τίποτα για το λαό". Η Ιστορία, άλλωστε, μας έχει αποδείξει ότι οι αλλαγές γίνονται έτσι...Ενταξει οταν πρωτοειδα τους Πρασινους Οικολογους λεω κατι παει να γινει αλλα μου λεει τωρα οτι κατεβηκε και ο Κατελης με αυτους!!Μπερδεγουέι, που λέν' και στο χωριό μου, Οικολόγοι Πράσινοι<>Έλληνες Οικολόγοι...
winters Ιούνιος 9, 2009 #20709 Ιούνιος 9, 2009 Mειώνεται στους 9 μήνες η στρατιωτική θητεία σε όσους καταταγούν από τον Αύγουστο και μετά. Στους 11 μήνες θα απολυθούν όσοι κατετάγησαν τον Ιανουάριο και στους 10 όσοι κατετάγησαν τον Μάρτιο.
Hydra Ιούνιος 9, 2009 #20710 Ιούνιος 9, 2009 Σαφώς. Και μάλιστα, μέχρι να πέσουν όλοι αυτοί, μπορείς να παίζεις CoD, να αλλάζεις τις κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές σαν τα πουκάμισα, και ταυτόχρονα να γκρινιάζεις που "δεν κάνουν τίποτα για το λαό". Η Ιστορία, άλλωστε, μας έχει αποδείξει ότι οι αλλαγές γίνονται έτσι...Μπερδεγουέι, που λέν' και στο χωριό μου, Οικολόγοι Πράσινοι<>Έλληνες Οικολόγοι... Μα και βεβαια θα γκρινιαζω γιατι ο κοσμος τους ψηφιζει να κανουν κατι και δεν κανουν,περα απο την ψηφο δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι που μπορω να κανω.Σχετικα με το περιβαλλον που μας λενε δεν ανεχομαι να μου λενε ατομα που σκανε μυτη με λιμουζινες και τζιπ με 4 εξατμισεις,για το περιβαλλον.Σχετικα με τους οικολογους εννοουσα οτι στην αρχη μου εκαναν ενα κλικ,αλλα τελικα ολοι ιδιοι ειναι.Πιστεψε με αμα μπορουσα να σταματησω τα πολλα παιχνιδια ,να πεταγα το pc θα το κανα.Ηδη εχω απαγορεψει στον εαυτο μου την τηλεοραση.Στην πραγματικοτητα ξερω οτι και να μην τους ψηφισω παλι ετσι θα μαστε,οποτε χαμενος χρονος... Ζουμε τη στιγμη και αδιαφορουμε για το μελλον
Jaco Ιούνιος 9, 2009 #20711 Ιούνιος 9, 2009 ...Αν τα θεωρείς όλα τελειωμένα στην ζωή και με τον ίδιο τρόπο (δεν ξέρω, υποθέτω) σκέφτονται και τα υπόλοιπα παιδιά τις ηλικίας σου, τότε για μένα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουμε εμείς οι ίδιοι... ας το κλείσουμε το μαγαζί, γιατί δεν απλά δεν υπάρχει ελπίδα...Δυστυχώς παίζει ρόλο και ο πολιτικός χώρος/κόμμα μέσα στον οποίο κινείται κάποιος. Αν βάλεις ενα υγιές μήλο σε ενα μπωλ με σάπια μήλα, θα σαπίσει και αυτό.Αυτό τώρα οδηγεί στην εξής λογική...: αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος βουλευτής πχ ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον τόπο του, καθώς οι βουλευτές στην ουσία αντιπροσωπεύουν τους κατοίκους της εκλογικής τους περιφέρειας στο κοινοβούλιο, τότε αν ανήκει σε μια παράταξη ενός χρώματος που δεν μας αρέσει, τότε είναι αντίπαλος... όπως επίσης αν ο βουλευτής είναι του χρώματος μας, τότε όσο μλκς και να είναι και ας πατάει το πόδι του μια φορά κάθε 4 χρόνια, τότε είναι άξιος...
pank Ιούνιος 9, 2009 #20712 Ιούνιος 9, 2009 Δεν είπα κάτι τέτοιο. Βασικά σε έχασα λίγο...Όταν ένας πολιτικός φορέας κληθεί να κυβερνήσει, θα στελεχώσει τις κρατικές θέσεις με το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό.Αν αυτό το δυναμικό είναι κατα βάση ''σάπιο'', οι καλές προθέσεις του ενός θα μείνουν προθέσεις. Δε θα μπορεί να λειτουργήσει και στην καλύτερη περίπτωση θα τον ξεβράσει το σύστημα, ενω στη χειρότερη θα ''σαπίσει'' και αυτός.Περισσότερο σχολίασα αυτό που είπες περί ψήφου σε κάποιον που μας εκφράζει, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου στον οποίο αυτός ανήκει. Η άποψη μου είναι ο πολιτικός χώρος έχει σημασία, και μάλιστα μεγάλη.
DarkSaga Ιούνιος 9, 2009 #20713 Ιούνιος 9, 2009 http://www.sport-fm.gr/article/180338 09/06/2009, 15:57 | Διαβάστηκε 1470 φορές ΑποστολήGilletteEshop ad Eshop adΟι αστυνομικοί το "έριξαν" στο ποδόσφαιρο. Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη(10-6-09) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»(Λ. Αλεξάνδρας). Η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών θα αντιμετωπίσει το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι πραγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα.
johnsonb Ιούνιος 9, 2009 #20714 Ιούνιος 9, 2009 έχει αρχίσει και μου τη βαράει να βλέπω στις αγγελίες άτομα να αηκώνουν απο πλαίσιο stock house και να τα δίνουν από +30% έως και +300%:bad: Pfff εμένα να δεις... πριν κάνα μισάχρονο γούσταρα πολύ μια p5n32-sli με 680i,την βλέπω στο site στου plaisio stock house,μετά μια μέρα που ήθελα να πάω να την πάρω,δεν την βλέπω στο site,και βλέπω την ίδια μέρα έναν βλάκα και πούλαγε σε ένα άλλο forum μια ίδια με διπλάσια τιμή,του στειλα πμ τον έφαγα,και μετά έριξα παρακολούθηση πούλαγε κάτι 9800gtx στα 140ε που τις είχε το stock house 70...Αν πας στις αγγελίες εδώ μετά από ένα τσεκάρισμα στο site του plaisio stock house θα καταλάβεις ποιός είναι... πφφ... Και να τον καρφώσω δεν ξέρω αν μπορούν να τον σουτάρουνε...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2009 #20715 Ιούνιος 9, 2009 υπαρχει το κουμπακι οποτε βλεπουμε τετοιες "κινησεις" το παταμε και οι ενοχοι την "πατανε".
Hydra Ιούνιος 9, 2009 #20716 Ιούνιος 9, 2009 Πω εγραψα 04 Γεωμετρια :mamba: EDIT: Να ρωτησω κατι,φτιαχνουμε ενα wordpressed site με ενα παιδι για εναν ομιλο θα το ελεγα με ομαδες σε πολλα online παιχνιδι,FPS κυριως,οπως οι Greek Operation Forces ενα πραμα και αναρωτιομουν αν το ποσταρα εδω θεωρειται διαφημιση ε?
johnsonb Ιούνιος 9, 2009 #20717 Ιούνιος 9, 2009 http://www.wikihow.com/Have-the-Dreams-You-Want------ Χτες έπεσα για ύπνο με ένα σημείωμα στην οθόνη του psp και μια φωτογραφία,το έβαλα να κλείνει μετά από 5 λεπτά... Τεσπα ξυπνάω,το ανοίγω κοιτάω την φωτογραφία το αφήνω ανοιχτό και ξανακοιμάμαι,αυτό θα έγινε 3-4 φορές.Ψιλομάπα η υπόθεση όμως,ξύπνησα 1 η ώρα το μεσημέρι με το psp στο πάτωμα,έξω η μπαταρία,τα μαξιλάρια κάτω απ'το κρεβάτι,και εγώ τυλιγμένος με το σεντόνι σε φάση να μην μπορώ να το βγάλω.Λες και ήρθε για demonstration ο chuck norris στο δωμάτιο ένα πράμα.. Πάντως το όνειρο που ήθελα να δω δεν το είδα,αλλά και παράπονο δεν έχω,εκτός από το ότι δεν είδα τι έγινε μετά αφότου μου την πέσανε 3 η ώρα το πρωί δυό κουκλάρες στο τερματικό σταθμο του μετρό αιγαλέου...:whistle2: @Hydra :flag:
ΓιαγκΤ Ιούνιος 9, 2009 #20718 Ιούνιος 9, 2009 που ακριβώς το στηρίζεις αυτό?Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου επιδείξω. Είναι η αποκρυσταλλωμένη μου άποψη, μετά από παρακολούθηση βασικών γεγονότων. Αν το προχωρήσω λίγο πάρα κάτω μπορώ να υποστηρίξω ότι το μεγαλύτερο αφεντικό είναι η Γερμανία. Αυτό που δεν κατάφεραν με τα όπλα, δείχνουν να το καταφέρνουν με τα € : )
theo_mich Ιούνιος 9, 2009 #20719 Ιούνιος 9, 2009 Χτες έπεσα για ύπνο με ένα σημείωμα στην οθόνη του psp και μια φωτογραφία,το έβαλα να κλείνει μετά από 5 λεπτά... Τεσπα ξυπνάω,το ανοίγω κοιτάω την φωτογραφία το αφήνω ανοιχτό και ξανακοιμάμαι,αυτό θα έγινε 3-4 φορές.Ψιλομάπα η υπόθεση όμως,ξύπνησα 1 η ώρα το μεσημέρι με το psp στο πάτωμα,έξω η μπαταρία,τα μαξιλάρια κάτω απ'το κρεβάτι,και εγώ τυλιγμένος με το σεντόνι σε φάση να μην μπορώ να το βγάλω.Λες και ήρθε για demonstration ο chuck norris στο δωμάτιο ένα πράμα.. Πάντως το όνειρο που ήθελα να δω δεν το είδα,αλλά και παράπονο δεν έχω,εκτός από το ότι δεν είδα τι έγινε μετά αφότου μου την πέσανε 3 η ώρα το πρωί δυό κουκλάρες στο τερματικό σταθμο του μετρό αιγαλέου...:whistle: αφου σε χαλαει τι το πινεις ρε φιλε:P
johnsonb Ιούνιος 9, 2009 #20720 Ιούνιος 9, 2009 Με ενδιαφέρουν κάτι τέτοια κόλπα αν και πρώτη φορά ήταν που κανα κάτι τέτοιο,πολύ normal να μην πήγαινε 100% καλά,πάντως αυτό με το άνω κάτω δωμάτιο δεν πολυκατάλαβα πως έγινε όμως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.