Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2009 #20681 Ιούνιος 8, 2009 Νεφ, σπανίως ανοίγω την τηλεόραση LAPD fan.στο νετ το βλεπες?γιατι και γω απο νετ ειδα τις διαφημισεις.Η τηλεοραση σπιτι μου εχει να ανοιξει 4μιση χρονια.
hayabusa Ιούνιος 8, 2009 #20682 Ιούνιος 8, 2009 όχι, από το pc το είδα...γενικά τηλεόραση θα δω μόνο αν έχει καμιά εξαιρετική ταινία που τυχαίνει να μην έχω δει ή κανένα ματς της προκοπής...
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2009 #20685 Ιούνιος 8, 2009 όχι, από το pc το είδα...γενικά τηλεόραση θα δω μόνο αν έχει καμιά εξαιρετική ταινία που τυχαίνει να μην έχω δει ή κανένα ματς της προκοπής... την εξαιρετικη ταινια θα την εχει και το συνικοικιακο βιντεο κλαμπ και χωρις διαφημισεις και ειδησεις των 12. περι ματς δεν μπορω να πω γιατι δεν ασχολουμαι-αλλα και παλι η ιδεα της καφετεριας που φαινεται πιο "καλοκαιρινη".
perp Ιούνιος 8, 2009 #20686 Ιούνιος 8, 2009 Και ναι λοιπόν... μετά απο 2,5 χρόνια το G15 μου Τα πλήκτρα DEL και END δεν λένε να λειτουργήσουν με τίποτα.... Τουλάχιστον δεν πήγαινα στα τυφλά και είδα και το εσωτερικό του Logitech Illuminated Keyboard here I come :crazy_pilot:
deninho Ιούνιος 8, 2009 #20687 Ιούνιος 8, 2009 back to Athens :/ Αύριο 4 ώρες μάθημα, και από Παρασκευή αρχίζει η εξεταστική μέχρι 17 Ιουλίου
johnsonb Ιούνιος 8, 2009 #20688 Ιούνιος 8, 2009 http://www.wikihow.com/Have-the-Dreams-You-Want Ας το δοκιμάσω και αυτό,αντί για notepad θα πάρω το psp,και για επιπλέον ποσοστά επιτυχείας θα γεμίσω την κάρτα και θα το έχω δίπλα στο κρεβάτι να βλέπω lazy town videoz μέχρι να μου κλείσουν τα μάτια.. Και αν δείτε και δω ότι είμαι σε ένα ρομαντικό μέρος με την juliana mauriello στον ύπνο μου... Να δείτε πάλι 3blade φυκιασμένες προπέλες underwater θα δω πάλι,και θα σπάσω το psp καταλάθος... τεσπα...
elefsinaras Ιούνιος 8, 2009 #20691 Ιούνιος 8, 2009 μονο απο τα παπουτσια Μητσο εχεις 30 αλογα πανω...........:jump1:
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2009 #20693 Ιούνιος 8, 2009 Στις καταχωρήσεις απαγορεύεται η χρήση υβριστικής γλώσσας. Λέγοντας υβριστική γλώσσα εννοούμε οποιαδήποτε χρήση λέξης/πρότασης που προσβάλει/μειώνει/θίγει μέλος ή ακόμα και τον ίδιο τον δικτυακό τόπο. Οι moderators και administrators του TheLab.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν το θέμα/καταχώρηση χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις καθώς και να αφαιρέσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο TheLab.gr στα μέλη που δεν συμμορφώνονται. Υβριστική γλώσσα θεωρείται ακόμα αν οι λέξεις "κρύβονται" πίσω από τα @,@ ή οποιοδήποτε σύμβολο χρησιμοποιείται για να "καμουφλαριστεί" η λέξη. Δεν έχει σημασία το πως είναι γραμμένο, αλλά ποιο είναι το νόημα του.εγω θα φταιω αμα σε μουτζουρωσω?
Chosen Ιούνιος 9, 2009 #20695 Ιούνιος 9, 2009 Booth babe δεν είναι, στις αστείες φωτό δεν κόλλαγε, αλλά κάπου έπρεπε να την μοιραστώ οπότε ΠΟΘ...
greekfragma Ιούνιος 9, 2009 #20696 Ιούνιος 9, 2009 έχει αρχίσει και μου τη βαράει να βλέπω στις αγγελίες άτομα να αηκώνουν απο πλαίσιο stock house και να τα δίνουν από +30% έως και +300%:bad:
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2009 #20697 Ιούνιος 9, 2009 Booth babe δεν είναι, στις αστείες φωτό δεν κόλλαγε, αλλά κάπου έπρεπε να την μοιραστώ οπότε ΠΟΘ...αυτο το WASABI πρεπει να ειναι ωραιο μαγαζι.
LevelOne Ιούνιος 9, 2009 #20698 Ιούνιος 9, 2009 Μιλάμε θα τα έπαιρνα ακόμα και αν έλεγαν Παρήγγειλα ενα ζευγος απο τα εικονιζόμενα και αν μεινω ευχαριστημένος θα υπάρξει και συνέχεια... :red:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.