Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μιλάς για την ίδια γενιά των 700ε που φοράει rayban γυαλί, 100€ τζιν και 70€ πουκάμισο και 150€ παπούτσια? μια χαρα περνάνε.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αμ, εμείς στην εταιρία που δουλεύω, που ψάχνουμε εδώ και 1.5 χρόνο για μηχανικούς και δεν βρίσκουμε...? Τι στο καλό κανείς δεν έχει ανάγκη από δουλειά...? Που τα βρίσκουν τα λεφτά και την περνάνε...?

Ακόμα και οι γονείς τους να έχουν λεφτά, δεν σκέφτονται ότι κάποια στιγμή αυτά/οί δεν θα υπάρχουν...? wtf, δηλαδή...

Και μετά νιώθω εγώ άσχημα που έχω δουλειά και οι άλλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν...

Μιλάς για την ίδια γενιά των 700ε που φοράει rayban γυαλί, 100€ τζιν και 70€ πουκάμισο και 150€ παπούτσια? μια χαρα περνάνε.

αυτη ειναι ειτε η ηλιθια γενια των 700 ευρω ειτε η γενια των 0 ευρω που παιρνει εντολες και λεφτα απο το μπαμπα...

Αμ, εμείς στην εταιρία που δουλεύω, που ψάχνουμε εδώ και 1.5 χρόνο για μηχανικούς και δεν βρίσκουμε...? Τι στο καλό κανείς δεν έχει ανάγκη από δουλειά...? Που τα βρίσκουν τα λεφτά και την περνάνε...?

Ακόμα και οι γονείς τους να έχουν λεφτά, δεν σκέφτονται ότι κάποια στιγμή αυτά/οί δεν θα υπάρχουν...? wtf, δηλαδή...

Και μετά νιώθω εγώ άσχημα που έχω δουλειά και οι άλλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν...

αφου ολοι σπουδαζουν διοικηση επιχειρησεων,Marketing,οικονομικα,τουριστικα.

και μετα θα κλαινε γιατι αυτος που σπουδασε μηχανολογια στο τει καστελοριζου εχει καλυτερη δουλεια.

κατι ασχετο

ξερει κανεις που μπορω να δω ποτε περναω κτεο?

Είναι η γενιά των επτακοσίων ευρώ - το σύνολο αξίας της ένδυσης τους:hehe:

Αμ, εμείς στην εταιρία που δουλεύω, που ψάχνουμε εδώ και 1.5 χρόνο για μηχανικούς και δεν βρίσκουμε...? Τι στο καλό κανείς δεν έχει ανάγκη από δουλειά...?

Το αυτο.

Εμεις ψαχνουμε εδω και 1+ χρονο Ελληνα αποθηκαριο χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις(μονο αναγνωση να ξερει και να εχει στοιχειωδες IQ).

Την τελευταια τριετια,καθε μερα,περναει τουλαχιστον ενας εγχρωμος να ρωτησει αν "εκει ντουλεια".Καθε μερα ομως.Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε οτι ο πρωτος Ελληνας που θα μπει να ζητησει δουλεια,θα προσληφθει

κατι ασχετο

ξερει κανεις που μπορω να δω ποτε περναω κτεο?

http://www.kteohellas.gr/checkkteo.asp

Αν εχει περασει η διορια κ σε τσακωσουν ειναι τετρακοκια γιουρια + καποιους ποντους !

Αλλιως πληρωνεις ενα 'προστιμο' ~35-37 Ευρω !

Χθες αποδείχτηκε άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα (70% μόνο τα δυο κόμματα)

πηραν το 70% στο 52.63% που ψηφισαν (δηλαδη στους μισους.......)

του εκλογικου σωματος......

9999999999999p.jpg

βασικά αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αποχή από τις κάλπες δεν είναι λύση...παρολα αυτά εγώ δικαιολογώ αυτούς που προτιμησαν να την κάνουν για τις παραλίες και τα εξοχικά τους. σιγά μην καθόταν στην Αθήνα ο άλλος μόνο για να ψηφίσει και χάσει το τριήμερο του (βασικός παράγοντας αποχής, για την Ελλάδα τουλάχιστον)

βασικά αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αποχή από τις κάλπες δεν είναι λύση...παρολα αυτά εγώ δικαιολογώ αυτούς που προτιμησαν να την κάνουν για τις παραλίες και τα εξοχικά τους. σιγά μην καθόταν στην Αθήνα ο άλλος μόνο για να ψηφίσει και χάσει το τριήμερο του (βασικός παράγοντας αποχής, για την Ελλάδα τουλάχιστον)

Εκλογές είχαμε σε όλη την Χώρα, και όχι μόνο στην Αθήνα.

@elefsinara και το 100% να ψήφιζε δεν θα άλλαζε πολύ το ποσοστό των δύο κομμάτων δυστυχώς.

μας αξίζει λοιπόν και να μην παραπονιόμαστε, μπορεί να πει κανείς ότι το ποσοστό της αποχής αντιπροσωπεύει την ομάδα που είναι χαρούμενη με την υπάρχουσα κατάσταση

Εκλογές είχαμε σε όλη την Χώρα, και όχι μόνο στην Αθήνα.

@elefsinara και το 100% να ψήφιζε δεν θα άλλαζε πολύ το ποσοστό των δύο κομμάτων δυστυχώς.

sorry αλλά δεν το ξέρεις. Μιας και μιλάμε για τους απογοητευμένους, ξένοιαστους και όχι φανατισμένους, αν "για πλάκα" ψηφίζανε οι μισοί από αυτούς (25% είναι καλά? να έχουμε και 25% αποχή...) τον Λεβέντη/Οικολόγους/whatever ξέρεις για τι θα συζητούσαμε σήμερα?

sorry αλλά δεν το ξέρεις. Μιας και μιλάμε για τους απογοητευμένους, ξένοιαστους και όχι φανατισμένους, αν "για πλάκα" ψηφίζανε οι μισοί από αυτούς (25% είναι καλά? να έχουμε και 25% αποχή...) τον Λεβέντη/Οικολόγους/whatever ξέρεις για τι θα συζητούσαμε σήμερα?

ετσι ακριβως το ιδιο θα απαντουσα και εγω................

[εφιαλτικο σεναριο /mode on]για φαντασου να ψηφιζαν Βεργη και να ειχαμε Κατμαν Νικολακη στην ευρωβουλη[εφιαλτικο σεναριο /mode off]

πηραν το 70% στο 52.63% που ψηφισαν (δηλαδη στους μισους.......)

του εκλογικου σωματος......

9999999999999p.jpg

μισο , η χωρα ειναι 11Μ και οι εγγεγραμενοι ειναι 10Μ ?:blink:

μισο , η χωρα ειναι 11Μ και οι εγγεγραμενοι ειναι 10Μ ?:blink:

όλοι είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους ή μόνο όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου; :hmm:

Αν δεν λανθανω δεν εχει να κανει με ανηλικους, αλλοδαπους, δεντρα, νεκρους. Απλα πρεπει να ψηφιζουνε και οι Ελληνες του εξωτερικου στην χωρα τους, αν το επιθυμουν. Δεν γνωριζω διαδικασιες κλπ κλπ

Αν δεν λανθανω δεν εχει να κανει με ανηλικους, αλλοδαπους, δεντρα, νεκρους. Απλα πρεπει να ψηφιζουνε και οι Ελληνες του εξωτερικου στην χωρα τους, αν το επιθυμουν. Δεν γνωριζω διαδικασιες κλπ κλπ

δεν εχεις αδικο αλλα ειναι λιγοι 36.758

http://www.ypes.gr/el/Elections/ElectionCatalogues/GreeksElectionsCataloguein/2009/

edit

ειχα κανει λαθος το λινκ

εβαλα τωρα ενα λινκ απο το υπ.ες που λεει ακριβως ποσοι νεοι ποσοι στις χωρες της Ε.Ε κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.