Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Επέστρεψα πριν από λίγο από 220χλμ ποδηλασία δρόμου. Κάναμε το κύκλο ολόκληρου νομού με απίστευτες ανηφορες-κατηφόρες. 9 ώρες και 20 λεπτά στο ποδήλατο :blink: Για την ώρα δεν έχω γόνατα.. ελπίζω να τα βρω αύριο όταν ξυπνήσω! Νύχτααααα

Αναζητείται παρεά για πιώμα....

Θέλω να γίνω λιάρδα ποιος έχει όρεξη για 4 μπουκάλια ουίσκι?

Επέστρεψα πριν από λίγο από 220χλμ ποδηλασία δρόμου. Κάναμε το κύκλο ολόκληρου νομού με απίστευτες ανηφορες-κατηφόρες. 9 ώρες και 20 λεπτά στο ποδήλατο :blink: Για την ώρα δεν έχω γόνατα.. ελπίζω να τα βρω αύριο όταν ξυπνήσω! Νύχτααααα

Ζηλεύωωωωωωωωωωω :ph34r:

(Οκ όχι για 220km.. για 100 θα πήγαινα :hehe: )

Ζηλεύωωωωωωωωωωω :ph34r:

(Οκ όχι για 220km.. για 100 θα πήγαινα :hehe: )

ε αν ζηλευεις τραβα και κανε το γυρο της Μεσσηνιας:flower:

Πρώτον, αυτό είναι επικίνδυνο στα μέρη μας.

Δεύτερον, πρέπει να βρω και κάποιον άλλον (ή άλλους)που να αντέχει/ουν, γιατί εσύ κουράζεσαι στη βόλτα της παραλίας :hehe:

Αυτά :laughing::jump1:

γιατί εσύ κουράζεσαι στη βόλτα της παραλίας :hehe

ποιος κουραζεται ρε γουρουνοκουμπαρα;

hamm.gif

δεν ντρεπεσαι λιγο;:p

edit:djd το μισελεν pro3 race ειναι καλο?

Εκτος από τα γόνατα ο k$los σου λες να μην πονάει?

Η μάλλον θα έχει συνηθίσει πάνω στην σέλα :p

Αναζητείται παρεά για πιώμα....

Θέλω να γίνω λιάρδα ποιος έχει όρεξη για 4 μπουκάλια ουίσκι?

Σε νοιωθω αδερφε, αλλα δεν πινω... Την επομενη φορα πες να γινουμε λιαρδα στα πιτογυρα να ρθω :p

Διαλείματα ? πόσα ? Οο

1. Μλκ να δουλεύεις, όταν ο υπόλοιπος κόσμος κάθεται...

2. Χθες αποδείχτηκε άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα (70% μόνο τα δυο κόμματα)...

Τι κάνω εδώ ρε γμτ...?

edit:djd το μισελεν pro3 race ειναι καλο?

Καλό είναι αν έχεις όρεξη να το αλλάζεις κάθε 400-500χλμ. Schwalbe Ultremo R, πολύ καλό λάστιχο.

Εκτος από τα γόνατα ο k$los σου λες να μην πονάει?

Η μάλλον θα έχει συνηθίσει πάνω στην σέλα :p

Μπα όχι.. το καλό με τις κούρσες είναι ότι έχεις πολλούς τρόπους να τοποθετήσεις διαφορετικά το σώμα σου.

Διαλείματα ? πόσα ? Οο

δύο 15λέπτα για σάντουιτς και άλλα δύο για "ξαλάφρωμα". Αν σταματήσεις πολύ την πάτησες..

1. Μλκ να δουλεύεις, όταν ο υπόλοιπος κόσμος κάθεται...

2. Χθες αποδείχτηκε άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα (70% μόνο τα δυο κόμματα)...

Τι κάνω εδώ ρε γμτ...?

70% :mamba: Πραγματικά άξιοι της μοίρα μας...

εγω απορησα εχθες με την υποτιθεμενη γενια των 700 ευρω , ολοι πηγαν παραλια . Ετσι περιμενει η γενια των 700 να αλλαξουν τα πραγματα , με καρπουζακια μαργαριτες καμακι κλπ? αντε μου φαινεται μοχλος πιεσης να μπουνε στο δημοσιο ειναι και αυτοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.