winters Ιούνιος 7, 2009 #20601 Ιούνιος 7, 2009 έχεις δίκιο...λάθος μου...... ως γνωστόν η χρηματοδότηση από το αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ θα σκεφτεί αρχικά τους ανθρώπους με αναπηρίες.....:flower:Μηπως ψηφισες και Παφιλη σημερα?
PetrosD Ιούνιος 7, 2009 #20602 Ιούνιος 7, 2009 Jaguar,σατυρικά το έβαλες αυτο το video ή σοβαρολογείς?Γιατί βασικά είναι δύο τύποι ντυμένοι BigDog που σαχλαμαρίζουν Αυτο ειναι το αστειο βρε!
Jerry007 Ιούνιος 7, 2009 #20603 Ιούνιος 7, 2009 Αυτο ειναι το αστειο βρε! Δεν κατάλαβα το ύφος του,μέτα έβαλε το emoticon απο κάτω
greekfragma Ιούνιος 7, 2009 #20604 Ιούνιος 7, 2009 Μηπως ψηφισες και Παφιλη σημερα? ναι.....γράφω και στο ριζοσπάστη ψάξε σε παλαιότερα ποστ για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου για να δεις τις πολιτικές μου προτιμήσεις.
winters Ιούνιος 7, 2009 #20605 Ιούνιος 7, 2009 ναι.....γράφω και στο ριζοσπάστηψάξε σε παλαιότερα ποστ για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου για να δεις τις πολιτικές μου προτιμήσεις. To θυμαμαι... Απλα το εγραψα γτ μου θυμισες κομμουνιστη.. Ο στρατος των αμερικανων μπλα μπλα μπλα...
tolis861416003225 Ιούνιος 7, 2009 #20606 Ιούνιος 7, 2009 ξερει κανεις το τραγουδακι που παιζει στα τρειλερ με τις κοπελιες που θα παρουν μερος στο διαγωνισμο ομορφιας του αντ1?
Nephiλiμ Ιούνιος 7, 2009 #20609 Ιούνιος 7, 2009 Καλή φάση,προτειμώ T-Shirt όμως.:worship: done that. neeeext.
Jerry007 Ιούνιος 7, 2009 #20611 Ιούνιος 7, 2009 Εγώ θέλω ενα T-shirt Pedobear,ενα Southpark και ενα Happy Tree friends,ζητάω πολλά?Btw όχι απο αυτες τις ανοησίες που έχουν τα τουριστικά :devil:
mech5107 Ιούνιος 7, 2009 #20612 Ιούνιος 7, 2009 Ενδιαφέρον τα μπλουζάκια...σοβαρά πάμε για ομαδική? Θα έχει και γαμώ της φάσεις να κάνω εργαστήριο στους πρωτοετείς με pedobear μπλουζάκι
Hydra Ιούνιος 7, 2009 #20613 Ιούνιος 7, 2009 Μεσα εγω ετσι τρελιτσες το Labορι και παμε με T-shirt που θα χουν τον Κωστετσο απανω!
Kostas007 Ιούνιος 7, 2009 #20614 Ιούνιος 7, 2009 Καλή φάση,προτειμώ T-Shirt όμως.:worship: παρε 2 σε 1 δηλαδη στολη ολοσωμη γουνινη
SLN Ιούνιος 7, 2009 #20618 Ιούνιος 7, 2009 εγώ πάλι δε το βρήκα αστείο αλλά ανησυχητικό.......όχι οτι δεν το ήξερα οτι συμβαίνει χρόνια τώρα......αλλά δυσκολεύομαι να το χωνέψω κάθε φορά που βλέπω αμυντικά προγράμματα να το παίζουν θεοί και να παρουσιάζουν εφευρέσεις που μόνο την ανθρωπότητα δεν θα εξυπηρετήσουν/έχεις δίκιο...λάθος μου...... ως γνωστόν η χρηματοδότηση από το αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ θα σκεφτεί αρχικά τους ανθρώπους με αναπηρίες.....:flower:Εχεις δικιο... Νομιζεις οτι υπαρχει καποιος αλλος "οργανισμος-θρησκεια-θεσμος" που να Σ-Π-Α-Τ-Α-Λ-Α-Ε-Ι τοσο αφθονα χρημα αλλωνωνενενε οσο ο (εκαστοτε) στρατος?Παιρνουνε τα πιο πολλα λεφτα απο καθε αλλον, και τα σκορπανε αβερτα.Τα πιο πολλα τεχνολογικα επιτευγματα σημερα ειναι funded by the U.S.(εισαγετε κρατος) army/navy/whatevah...Ειλικρινα το πιο σιχαμερο παρακλαδι της 5000χρονης-κατι ιστοριας της ανθρωποτητας. Χωμενος παντου και εξυπηρετει παντα τα συμφεροντα των "κρατουντων" απο τους οποιους αλλωστε τροφοδοτειται.Οποιος φοβαται τι θα γινει αμα αποκτησουμε μισθοφορικο στρατο και η παραλλαγη εχει σηματακι McDonald's κατω απο την σημαια, να σταματησει να ανησυχει. Ο στρατος ανεκαθεν ηταν μισθοφορικος κατα μια ή αλλη εννοια.Ισως οι μοναδικοι μη-μισθοφορικοι στρατοι ειναι αυτοι των εκαστοτε "κακομοιρων/αμυνομενων/καρπαζοεισπρακτορων" που στην τελικη αφου δεν εχουνε φραγκα να συντηρησουνε στρατο/τεχνολογια/κλπ (γιατι αν ειχαν, θα ηταν αυτοι που θα χωνοντουσαν πρωτοι...) το ριχνουνε στον πατριωτισμο/θρησκεια μπας και συγκινησουνε κανα κακομοιρη να παει να σκοτωθει στην πρωτη γραμμη επειδη o καθε "uncle sam" wants ΗΙΜ!Δεν βαριεσαι... Αφου ετσι επιβιωσαμε σαν ανθρωποτητα τοσες χιλιετιες, παει να πει οτι καλα κανουνε...:bye:
HotPeanut Ιούνιος 7, 2009 #20619 Ιούνιος 7, 2009 Μόνο 5$ για να έρθει Ελλάδα το pedobear t-shirt; http://www.pedobearstore.com/HelpDesk/ViewHelp.aspx?HelpName=ShippingPrice&M
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.