Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

έχεις δίκιο...λάθος μου...... ως γνωστόν η χρηματοδότηση από το αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ θα σκεφτεί αρχικά τους ανθρώπους με αναπηρίες.....:flower:

Μηπως ψηφισες και Παφιλη σημερα?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Jaguar,σατυρικά το έβαλες αυτο το video ή σοβαρολογείς?

Γιατί βασικά είναι δύο τύποι ντυμένοι BigDog που σαχλαμαρίζουν :hehe:

Αυτο ειναι το αστειο βρε!

Μηπως ψηφισες και Παφιλη σημερα?

ναι.....γράφω και στο ριζοσπάστη:hehe:

ψάξε σε παλαιότερα ποστ για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου για να δεις τις πολιτικές μου προτιμήσεις.:)

ναι.....γράφω και στο ριζοσπάστη:hehe:

ψάξε σε παλαιότερα ποστ για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου για να δεις τις πολιτικές μου προτιμήσεις.:)

To θυμαμαι... Απλα το εγραψα γτ μου θυμισες κομμουνιστη..

Ο στρατος των αμερικανων μπλα μπλα μπλα... :hehe:

Εγώ θέλω ενα T-shirt Pedobear,ενα Southpark και ενα Happy Tree friends,ζητάω πολλά?

Btw όχι απο αυτες τις ανοησίες που έχουν τα τουριστικά :devil:

Ενδιαφέρον τα μπλουζάκια...σοβαρά πάμε για ομαδική?

Θα έχει και γαμώ της φάσεις να κάνω εργαστήριο στους πρωτοετείς με pedobear μπλουζάκι:p

Μεσα εγω ;)

ετσι τρελιτσες το Labορι και παμε με T-shirt που θα χουν τον Κωστετσο απανω!

εγώ πάλι δε το βρήκα αστείο αλλά ανησυχητικό.......όχι οτι δεν το ήξερα οτι συμβαίνει χρόνια τώρα......αλλά δυσκολεύομαι να το χωνέψω κάθε φορά που βλέπω αμυντικά προγράμματα να το παίζουν θεοί και να παρουσιάζουν εφευρέσεις που μόνο την ανθρωπότητα δεν θα εξυπηρετήσουν/
έχεις δίκιο...λάθος μου...... ως γνωστόν η χρηματοδότηση από το αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ θα σκεφτεί αρχικά τους ανθρώπους με αναπηρίες.....:flower:

Εχεις δικιο... Νομιζεις οτι υπαρχει καποιος αλλος "οργανισμος-θρησκεια-θεσμος" που να Σ-Π-Α-Τ-Α-Λ-Α-Ε-Ι τοσο αφθονα χρημα αλλωνωνενενε οσο ο (εκαστοτε) στρατος?

Παιρνουνε τα πιο πολλα λεφτα απο καθε αλλον, και τα σκορπανε αβερτα.

Τα πιο πολλα τεχνολογικα επιτευγματα σημερα ειναι funded by the U.S.(εισαγετε κρατος) army/navy/whatevah...

Ειλικρινα το πιο σιχαμερο παρακλαδι της 5000χρονης-κατι ιστοριας της ανθρωποτητας.

Χωμενος παντου και εξυπηρετει παντα τα συμφεροντα των "κρατουντων" απο τους οποιους αλλωστε τροφοδοτειται.

Οποιος φοβαται τι θα γινει αμα αποκτησουμε μισθοφορικο στρατο και η παραλλαγη εχει σηματακι McDonald's κατω απο την σημαια, να σταματησει να ανησυχει. Ο στρατος ανεκαθεν ηταν μισθοφορικος κατα μια ή αλλη εννοια.

Ισως οι μοναδικοι μη-μισθοφορικοι στρατοι ειναι αυτοι των εκαστοτε "κακομοιρων/αμυνομενων/καρπαζοεισπρακτορων" που στην τελικη αφου δεν εχουνε φραγκα να συντηρησουνε στρατο/τεχνολογια/κλπ (γιατι αν ειχαν, θα ηταν αυτοι που θα χωνοντουσαν πρωτοι...) το ριχνουνε στον πατριωτισμο/θρησκεια μπας και συγκινησουνε κανα κακομοιρη να παει να σκοτωθει στην πρωτη γραμμη επειδη o καθε "uncle sam" wants ΗΙΜ!

Δεν βαριεσαι... Αφου ετσι επιβιωσαμε σαν ανθρωποτητα τοσες χιλιετιες, παει να πει οτι καλα κανουνε...:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.