Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες μια βοήθεια από Δικηγόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θέμα δεν πληρώνει ο ενοικιαστής το τελευταίο ενοίκιο.

Όποιος Δικηγόρος θέλει να με βοηθήσει μονο με π.μ :worship:

Φιλε το εχασες... ξεχνα το..

Είναι δημόσιος υπάλληλος, (μήπως βοηθάω) καλύτερα όμως στείλε π.μ

αυτη τη π@π@ρι@ για διαφήμιση "Κάνε το τέστ του θανάτου" μπορείτε να το ξηλώσετε? είναι άκρως εκνευριστικό το sound effect στο hover...

:blink:κάποτε θα μας κυνηγανε

εκει που το δίνει κλωτσιά και κραταει ισορροπια εμεινα

εγώ πάλι δε το βρήκα αστείο αλλά ανησυχητικό.......όχι οτι δεν το ήξερα οτι συμβαίνει χρόνια τώρα......αλλά δυσκολεύομαι να το χωνέψω κάθε φορά που βλέπω αμυντικά προγράμματα να το παίζουν θεοί και να παρουσιάζουν εφευρέσεις που μόνο την ανθρωπότητα δεν θα εξυπηρετήσουν/

εγώ πάλι δε το βρήκα αστείο αλλά ανησυχητικό.......όχι οτι δεν το ήξερα οτι συμβαίνει χρόνια τώρα......αλλά δυσκολεύομαι να το χωνέψω κάθε φορά που βλέπω αμυντικά προγράμματα να το παίζουν θεοί και να παρουσιάζουν εφευρέσεις που μόνο την ανθρωπότητα δεν θα εξυπηρετήσουν/

:crazy: δλδ δε σου περασε καθολου απο το μυαλο οτι μπορουν να περπατησουν ανθρωποι με προβληματα χρησιμοποιωντας αυτη τη τεχνολογια?

parp.jpg

:blink:κάποτε θα μας κυνηγανε

εκει που το δίνει κλωτσιά και κραταει ισορροπια εμεινα

και άλλο video από το beta

:hehe:

:crazy: δλδ δε σου περασε καθολου απο το μυαλο οτι μπορουν να περπατησουν ανθρωποι με προβληματα χρησιμοποιωντας αυτη τη τεχνολογια?

έχεις δίκιο...λάθος μου...... ως γνωστόν η χρηματοδότηση από το αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ θα σκεφτεί αρχικά τους ανθρώπους με αναπηρίες.....:flower:

Jaguar,σατυρικά το έβαλες αυτο το video ή σοβαρολογείς?

Γιατί βασικά είναι δύο τύποι ντυμένοι BigDog που σαχλαμαρίζουν :hehe:

Jaguar,σατυρικά το έβαλες αυτο το video ή σοβαρολογείς?

Γιατί βασικά είναι δύο τύποι ντυμένοι BigDog που σαχλαμαρίζουν :hehe:

:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.