Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Επίσης αφού υπάρχει που υπάρχει το μάθημα των θρησκευτικών, καλό θα ήταν να μαθαίναμε και τίποτα για τις άλλες θρησκείες.

3 μήνες στη τρίτη λυκείου δε σου φτάνουν;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
3 μήνες στη τρίτη λυκείου δε σου φτάνουν;

Πάνε και χρόνια βέβαια, αλλά εγω θυμάμαι ενα βιβλίο που είχε από ενα κεφάλαιο για κάθε θρησκεία. Εντελώς επιφανειακή προσέγγιση με λίγα λόγια. Τελείωσα το λύκειο το '94. Ίσως να μη θυμάμαι, ίσως και να έχουν αλλάξει τα πράγματα:yes4:

edit : τώρα είδα τι γράφεις. Νόμιζα ότι έγραψες τρείς τάξεις στο λύκειο. Οι τρείς μήνες οχι δε μου φτάνουν.

E και εγώ το 93 τελείωσα. Θυμάμαι 11½ χρόνια πιπιλίσματος για τον ορθόδοξο χριστιανισμό και 3-4 μήνες στη τρίτη λυκείου, όπου κανείς δεν έδινε σημασία να κάνουμε απλά ένα πέρασμα από τις άλλες θρησκείες και αυτό μισό λόγω καταλήψεων.

δηλ. η αναλογία 12 χρόνια/3 μήνες εσένα σου φαίνεται ορθολογική ;

Δεν είπα να πάρω διδακτορικό. Πέντε πράγματα ήθελα να μάθω, αντί για μισό (και με το ζόρι) που έμαθα.

Το σχολείο, το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο, ο θεσμός του σχολείου, δεν εχει απώτερο σκοπό να σου μάθει τα πάντα. Αλλα να σου δώσει τα σωστά εφόδια και την κριτική σκέψη ώστε να μπορέσεις να βρείς μόνος σου αυτα που σε ενδιαφέρουν...

Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι, και εκτός σχολικών αιθουσών...

Ακριβώς. Αυτό που λες είναι σωστό θεωρητικά. Ο όλος προβληματισμός μου έγκειται στο ότι δεν το βλέπω να γίνεται στην πράξη.

Προσωπική γνώμη πάντα.

Σε εμποδίζει κάποιος αυτή τη στιγμή που μιλάμε (ή σου λογοκρίνει) απο το να ψάξεις να μάθεις για τον Βουδισμό, τον Μωαμεθανισμό κλπ;

3 κλίκ μακριά σου είναι το Κοράνι, και ειμαι σιγουρος οτι υπάρχει και μεταφρασμένο, αν θες να το διαβάσεις...

Μεταξυ των αλλων το κοράνι λεει:

Ο θεος ειναι ενας, ο Αλαχ και ο Μωάμεθ ειναι προφήτες του, ο Ιησούς Μωυσής κτλ ειναι και αυτοι προφήτες αλλα κατώτεροι του Μωάμεθ επειδή ο αναφερόμενος γεννήθηκε τελευταίος και εχει την ''χάρη''

Αυτα λεει το βιβλιο της Β λυκειου ( απο οτι θυμαμαι απο την υλη που διαβασα :p)

1424lft_th.jpg

Χαρίζω 9800gtx,pentium 4 506 που πάει 4.5 (και βάλε) με αέρα σε όποιον μου την φέρει,επίσης ένα σάπιο λάπτοπ,ηχεία logitech (αυτά τα σουτάρω και έτσι),ένα router με fan μέσα που κατεβάζει torrents σε ex-hdd κτλ...:inlove::weep:

(Μπα δεν είναι η ιδέα σου,την έχεις ξαναδει σε video με τον pedobear...)

Lost κατάσταση πρέπει να έχει πεχτεί... Σε λίγο θα βρούνε κάνα fake αεροπλάνο...

Εχεις δει τη μεγαλη της αδερφη;;;;;

http://dontlinkthis.net/movies/hires/alexmauriello/

@racer: No parlare Italiano uomo, capito ? :p

Τις φωτό ήθελα να δείτε :p

1424lft_th.jpg

Χαρίζω 9800gtx,pentium 4 506 που πάει 4.5 (και βάλε) με αέρα σε όποιον μου την φέρει,επίσης ένα σάπιο λάπτοπ,ηχεία logitech (αυτά τα σουτάρω και έτσι),ένα router με fan μέσα που κατεβάζει torrents σε ex-hdd κτλ...:inlove::weep:

Καλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο :secret:

Τένις βλέπετε καθόλου;

Σήμερα είχε τελικό γυναικών.....Η Κουζνέτσοβα το σήκωσε :hehe:

Αύριο είναι ο τελικός των ανδρών; Τι ώρα;

Φερε μου την Misa Campo και σου δινω το δωματιο ολοκληρο!!
Βρήκες και άτομο που έρχεται εύκολα. :p
Εχεις δει τη μεγαλη της αδερφη;;;;;

http://dontlinkthis.net/movies/hires/alexmauriello/

Μα να μην μου αρέσει καθόλου... "Too B!tch" φαίνεται,δεν είναι γλυκούλα σαν την julianna... Γενικώς είμαι λάτρης του αθώου και γλυκού look στα κορίτσια.:p

[pedobear]Ειδικά αν δεις πόσο γλυκούλα είναι όταν παίζει στο lazy town... δηλαδή είναι να πάρεις φόρα να φύγεις απ'το μπαλκόνι μπας και γλυτώσεις με καρούμπαλο στο κεφάλι και αμνησία για να ξεχάσεις πόσο όμορφη είναι...:inlove::inlove::inlove:[/pedobear]

Πωπω να δεις που θα την ερωτεύτω.:inlove:

@Racer η 9800gtx και ο pentium,ή η julianna;:p

Νταξ Γιαννη και αυτη εδω δεν θα με χαλαγε,εχει και τα λευτα του μπαμπα ^^

Lauren Harris

να χε και καλη φωνη χααχαχ:tongue:

τι λεσ τωρα .................τι εργο ειναι αυτο που εχει αυτη την στιγμη το star

το ειδα απο την αρχη δεν εχω λογια......................ωραιο σαββατοβραδο .......

εχω λιωσει στο κλαμα......

edit

μολις τελειωσε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.