Kostas007 Ιούνιος 5, 2009 #20501 Ιούνιος 5, 2009 In My Opinioεπίσης παίζει και το imho--> Ιn My Honnest Opinion humble δεν ειναι?
jpavly Ιούνιος 5, 2009 Author #20505 Ιούνιος 5, 2009 Αυτά τα τελευταία 15 λεπτά της Παρασκευής πάντα περνάνε με μεγάλη αγωνία. Συνήθως συνοδεύονται από μία μεγάλη καταστροφή σε δίκτυο, server or something και πρέπει να τρέχεις για να προλάβεις να σχολάσεις πριν νυχτώσει
Jaco Ιούνιος 5, 2009 #20506 Ιούνιος 5, 2009 http://www.nationmultimedia.com/2009/06/04/headlines/headlines_30104421.php http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/8083479.stm Thursday at 10 am after her repeated calls at the door were unanswered. She found Carradine in a closet. He was described as being half naked. Police said evidence at the scene showed that he hung himself. Ελπίζω να μην πέθανε με τον τρόπο που αφήνει να εννοηθεί...
ManosRK Ιούνιος 5, 2009 #20507 Ιούνιος 5, 2009 Εσύ τι καταλαβαίνεις ? Αλλά ναι κάτι μου "βρωμάει" κι εμένα...μια χαρά άνθρωπος φαινότανε αλλά τώρα τελευταία λένε είχε κάτι ψυχολογικά. Τέσπα (συνέχεια στο ανάλογο thread)
ea6gka Ιούνιος 5, 2009 #20508 Ιούνιος 5, 2009 η γατα μου ειναι ηλιθια και με τη βουλα , πηδηξε να πιασει χελιδονι και εφυγε απο τον πρωτο οροφο καρφι κατω , μονο θλαση στο μπροστα δεξι ποδι...δεν παθαινουν τπτ
HotPeanut Ιούνιος 5, 2009 #20509 Ιούνιος 5, 2009 η γατα μου ειναι ηλιθια και με τη βουλα , πηδηξε να πιασει χελιδονι και εφυγε απο τον πρωτο οροφο καρφι κατω , μονο θλαση στο μπροστα δεξι ποδι...δεν παθαινουν τπτ :rofl: 7ψυχες
SirDiman Ιούνιος 5, 2009 #20510 Ιούνιος 5, 2009 Η γατα του διπλανου μου πήδηξε 4 φόρες απο τον 4ο οροφο και την τελευταία φορα εσπασε νομίζω το ποδι της Ατυχη ηταν η δικια σου
Κοπρίτης Ιούνιος 5, 2009 #20511 Ιούνιος 5, 2009 Η γατα του διπλανου μου πήδηξε 4 φόρες απο τον 4ο οροφο και την τελευταία φορα εσπασε νομίζω το ποδι της Ατυχη ηταν η δικια σου και του αχαϊρευτου του κολλητου μου 2 φορες απο 5ο...- ζει ακομα το γατι απλα προφανως με 5 lives left, αφου πρωτα βεβαια την ειχε τρελλανει με αυτα τα !@#$%laser των 5€ (μεχρι και τα φωτα την ειχε βαλει να του κλεινει απλα παιζοντας με το laserακι πανω στο διακοπτη) τωρα ποιος ειναι το ζωο μη με ρωτησεις
Snips Ιούνιος 5, 2009 #20515 Ιούνιος 5, 2009 Να το εκλάβουμε σαν αστείο αυτό τώρα? Σοβαρό, αστείο....πάρτο όπως θες. Κυρίως όμως αποτελεί μια άλλη γνώμη η οποία ευτυχώς ή δυστυχώς (πάλι πάρτο όπως θες) στέκει και με επιχειρηματολογία...Επιτρέπεται; "Καμία ιδέα, κανένα σύμβολο δεν είναι πιο ιερά απ' όσο θέλουμε να είναι. Αν πειράξεις πχ μια σημαία ή ένα σύμβολο θρησκείας ΚΑΜΙΑ ζημιά δεν γίνεται εκτός απ' ότι συμβαίνει στο μυαλό των ανεγκέφαλων μισαλλόδοξων που η ιδέα τους περί διαλόγου συνοψίζεται στο "Σκάσε!". Απλά έχουν πληθύνει ετούτοι και ο μέσος άνθρωπος βλέποντας πως είναι πολλοί, λέει πως αυτό είναι το σωστό και (άθελα του) είτε συμφωνεί μαζί τους, είτε τους δικαιολογεί." Με τις υγείες μας..... Και προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο.............το "ΣΚΑΣΕ"
performer Ιούνιος 5, 2009 #20516 Ιούνιος 5, 2009 μολις γυρισα απο βολτα στην παραλιακη. ρε μαγκες τι πιπινι ηταν αυτο??!!!! αααααααχχχχχχ
VIL Ιούνιος 5, 2009 #20520 Ιούνιος 5, 2009 Σοβαρό, αστείο....πάρτο όπως θες.Κυρίως όμως αποτελεί μια άλλη γνώμη η οποία ευτυχώς ή δυστυχώς (πάλι πάρτο όπως θες) στέκει και με επιχειρηματολογία...Επιτρέπεται; "Καμία ιδέα, κανένα σύμβολο δεν είναι πιο ιερά απ' όσο θέλουμε να είναι. Αν πειράξεις πχ μια σημαία ή ένα σύμβολο θρησκείας ΚΑΜΙΑ ζημιά δεν γίνεται εκτός απ' ότι συμβαίνει στο μυαλό των ανεγκέφαλων μισαλλόδοξων που η ιδέα τους περί διαλόγου συνοψίζεται στο "Σκάσε!". Απλά έχουν πληθύνει ετούτοι και ο μέσος άνθρωπος βλέποντας πως είναι πολλοί, λέει πως αυτό είναι το σωστό και (άθελα του) είτε συμφωνεί μαζί τους, είτε τους δικαιολογεί." Με τις υγείες μας..... Και προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο.............το "ΣΚΑΣΕ" 1. Βλέπεις να σου γράφω πουθενά ΣΚΑΣΕ? 2. Αλλά εσύ γιατί προκαλείς κατά αυτόν τον τρόπο (συνφορουμίτες) που πιθανόν να είναι οπαδοί της Αγίας γραφής (και ιδιαίτερα χωρίς προηγούμενο λόγο) ? Δεν δέχομαι αυτό το ξαφνικό σου ξέσπασμα καθώς επίσης και την δήθεν ( επιχειρηματολογία) που δεν θα πρέπει να είναι και δικιά σου. 3. Αυτά θα σου έγραφα εάν αναφερόσουν κατα αυτόν τον τρόπο, και σε οποιανδήποτε θρησκεία-σύμβολο. 4. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ή όχι όπου θέλεις αλλά όχι να καταφέρεσε (ξαφνικά) έτσι για ένα σύμβολο που για αρκετούς είναι ιερό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.