Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!

Spam:

4 Ιουνίου 2009

Κυρίες και κύριοι,

Συμμετέχω στις Ευρωεκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δράσης.

Η Δράση, μια νέα πολιτική κίνηση, ξεκίνησε από την κοινή διαπίστωση 1000 περίπου πολιτών ότι η πατρίδα μας βυθίζεται σε μια πρωτοφανή, στα τελευταία 35 χρόνια, κρίση. Η απειλή της οικονομικής δυσπραγίας είναι ορατή. Tα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και η διαφθορά, η ανομία, η βία και η εγκληματικότητα, συνιστούν όλο και πιο έντονα οδυνηρά βιώματα για τους Έλληνες πολίτες. Το παράλυτο κράτος και η ανυποληψία των δημοσίων θεσμών ενισχύουν το κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας.

Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας αδυνατούν να βγάλουν τη χώρα από την πολύπλευρη κρίση, γιατί τα ίδια συνιστούν το κύριο μέρος του προβλήματος. Ενώ η κρίση απαιτεί συναινέσεις και συνεργασίες τα δύο αυτά κόμματα τις απορρίπτουν.

Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή διέψευσε δυστυχώς όλες τις ελπίδες που γέννησε.

Η Ελλάδα διαθέτει έναν μοναδικό περιβαλλοντικό, πολιτιστικό, ιστορικό και κυρίως ανθρώπινο (εδώ και στο εξωτερικό) πλούτο, που αν τον αξιοποιήσουμε σωστά - κάνοντας τα αυτονόητα, αυτά που λέει η κοινή λογική - μπορούμε να είμαστε παραπάνω από αισιόδοξοι. Μπορούμε να ξεπεράσουμε την τωρινή κρίση με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ασφάλεια κι αξιοπρέπεια.

Η Δράση, το ψηφοδέλτιο της, διαθέτει ένα σπάνιο ανθρώπινο δυναμικό. Το δυναμικό αυτό είναι έτοιμο να υπηρετήσει την Ελλάδα, το γενικό συμφέρον, και σε τελική ανάλυση τα συμφέροντα όλων σας.

Σας προτρέπω να ενημερωθείτε για τη Δράση και τους ανθρώπους της από την ιστοσελίδα: www.drassi.gr

Ζητούμε την υποστήριξή σας και την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές. Είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Μάνος

Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει πραγματικά.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Α δεν είχα πάρει γραμμή το Υ.Γ.

Υ.Γ. Ζητώ την κατανόηση σας για τον ανορθόδοξο τρόπο επικοινωνίας. Η κυβέρνηση "φρόντισε" να φιμώσει τη Δράση, απαγορεύει στα νέα κόμματα τη χρήση των ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Αν πάντως δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα από τη "Δράση", απαντήστε γράφοντας "διαγράψτε με".

Ρε παπάρογλου, ποιος σου ζήτησε τη βλακεία σου για να κάτσω να σου απαντήσω διαγράψτε με. Άει σιχτήρ με το κάθε γκιόζο τώρα που έμαθαν και τα spam.

εμενα μου εστιλαν οι "πρασινοι οικολογοι"

δεν φτάνουν οι διαφημισεις

οι αφισες,το οτι κλεινουν τους δρόμους για να μιλήσουν

τωρα στέλνουν και mail...

@#!& την κοινωνία μου *%^$ :ph34r:

?

58 χρονων ειναι και ζει μια χαρα...εχει κανει και φοβερες δουλειες ειδικα με το Joe Henderson.

παρε και λιγο μπασακι : p

http://www.youtube.com/watch?v=GRzFaurWyjc&hl=el

:snap:

http://www.google.gr/search?q=Scofield&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:el-GR:unofficial&client=firefox-a

αλλα λεει η θεια μου

άλλα ακούν τ' αυτιά μου...:hehe:

Τα mail δεν είναι τίποτα.

Κάποτε σε έπαιρναν τηλέφωνα, δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα.

πωπω μολις ειδα στο σκαι ενα ρεπορταζ για τα λατομεια.ο δημοσιογραφος δεν μπορουσε να πει το ''ρ''.χα0αχ0αχ0χα0αχ0αχ0αχ0

ελιωσα λεμε:hehe:

Το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και ο περιπτερας λίγο πιο πάνω μου είπε ότι δεν άκουσε κανένα σπάσιμο τζαμαρίας φάση τπτ, το μόνο που άκουσε λέει ήταν ένα μπουφ και μετά από λίγο το είδε να παίρνει. Εκείνη την ώρα λέει δεν πέρναγε ψυχή.

Μιλάμε ότι έκανες και ρεπορτάζ. Αυτόπτες μάρτυρες και τέτοια:no:

Νομίζω και το ατύχημα χθές ή προχθές με το suv, πρώτοι το μάθαμε σε μια ακόμη αποκλειστικότητα σου:yu:

Α δεν είχα πάρει γραμμή το Υ.Γ.

Ρε παπάρογλου, ποιος σου ζήτησε τη βλακεία σου για να κάτσω να σου απαντήσω διαγράψτε με. Άει σιχτήρ με το κάθε γκιόζο τώρα που έμαθαν και τα spam.

αυτό δεν είναι τίποτε.

εδώ και 2 χρόνια το πασόκ μου στέλνει sms στο κινητό και δεν μου δίνει και την δυνατοτητα τα διαγραφώ από το spam list. Αναρωτιέμαι που βρήκανε το τηλέφωνο αυτοί που "σέβονται τα προσωπικά δεδομένα του πολίτη".

και στη σχολή τα ίδια...καθε φορά πριν τις εκλογές με το κιλό πέφτουν τα spammoSMS...κατά τα άλλα το τηλέφωνο μου το έχει μόνο η γραμματεία και αυτοί μάχονται για τα απόρρητα δεδομένα και τα σχετικά...ειναι να τους βάλεις κάτω και να τους πατάς στο λαιμό μέχρι να ψοφήσουν...

Μιλάμε για τηλέφωνο που δεν έχω δώσει πουθενά. Το ξέρουν ~15 άτομα και αυτό επειδή τους πήρα με αυτό.

σημερα βρηκαν ολες, δεν τις προλαβαινω! :hehe::hehe:

βοηθατε ρε. την ξανθια τις σχολης(το ποιο ωραιο πιπινι) ή την ισπανιδα(δεν την εχω δει)???

Γνωρίζεις την ξανθιά,μετά τυχαία πέφτετε πάνω στην Ισπανίδα...Τις μεθάς και μετά βάζεις την φαντασία σου να οργιάσει :hehe:

νεύρα......πολλά νεύρα.......πάω να δω καμια ταινία παρέα με κανα πιτόγυρο να ηρεμήσω.

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

νεύρα......πολλά νεύρα.......πάω να δω καμια ταινία παρέα με κανα πιτόγυρο να ηρεμήσω.

:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

gzgzgzgzzzzzzzzzzzzzz κανεις!!!:p

Όχι, δεν έχει
Αν και δεν έχει spoiler μπήκα... :p

Ενδιαφέρον,άντε άντε και last season αυτή που θα πεχτεί του χρόνου,θα είμαστε τουλάχιστον άλλα 12% πιο ήσυχοι,52% total δηλαδή.:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.