Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μα δεν ειπε τπτ κακο:secret:
Το ξέρει απλώς έχει βαλθεί να μου τα χώνει συνέχεια λίγο για τα z-5500,λίγο απ'το dolbi digital κατευθίαν απ'τον ενισχυτή... Τεσπα,θα καταλάβει ότι δεν με ενοχλεί να μου τα χώνουν και θα βρει κάτι άλλο.:p
Και μιας και μιλαμε για τρακαρισματα, το σμαρτακι (οσο και αν τα σιχαινομαι) με τον τραγικα ενισχυμενο και καλοσχεδιασμενο κλωβο του, σε μια μετωπικη συγκρουση θα σπασει στα 3 θα γινει σουπα μπροστα, θα καταρεει η μια ζωνη ασφαλειας μετα την αλλη, αλλα μεσα η ζημια ειναι η μικροτερη δυνατη. Ενω στο βολβο τανκ του 80, και σε τοιχο να το ριξεις με τα οσα, απ εξω δεν θα καταλαβει και πολλα. Βεβαια το οτι μαλλον η κολωνα του τιμονιου θα σου καρφωθει στο λαιμο και θα σε σκοτωσει ακαριαια δεν ειναι τιποτα μπροστα στο vintage look...
Το volvo απ'εξω όντως δεν καταλαβαίνει τίποτα,θυμάμαι θεία μου που έλεγε σε τρακάρισμα "Με τα volvo ο άνθρωπος σπάει όχι το αμάξι",είναι σαν να πετάς ένα τούβλο σε τοίχο,αυτό όμως δεν είναι και τόσο καλό για τον οδηγό,γιατί όχι θα σου καρφωθεί το τιμόνι στον λαιμό,θα γίνεις φλιπεράκι μέσα που ούτε αερόσακους έχει,αλλά σαν αμάξι δεν παθαίνει ζημιά,σαν κάτι ασφαλές πανάκριβα που σπάνε προς ασφάλεια σου με κάτι απλό σαν έναν κάγκουρα που έχει ninja και έρχεται να σου χωθεί στην μηχανή.

Βέβαια όπως και να το κάνουμε,τα καινούρια αμάξια είναι καλύτερα απ'τα volvo και απ'τα παλαιότερα μοντέλα,αλλά το smart χωρίς παρεξήγηση,είναι city car και ούτε 150km καλά-καλά δεν πιάνει,και δεν είναι ασφαλές όσο ένα 10 φορές πιο μεγάλο αμάξι όπως ένα lincoln navigator,διότι στο navigator και με το κάθε suv διαφόρων αστέρων ασφάλειας,θα σου ρθει ένα φορτηγό να σκάσει πίσω σου και θα είναι 3 μέτρα μακριά από την πλάτη σου,ενώ στο smart θα είναι ακριβώς πίσω σου,γυαλιά θα πέσουν πάνω σου κτλ,υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.Βέβαια και στο suv σπάς τον λαιμό σου αν στο τράνταγμα σου πάει με δύναμη το κεφάλι προς τα πίσω.

ακραίες συντηρητικές βλακείες Vs ακραίων "προοδευτικών" βλακειών. Αποτέλεσμα; 0. Και οι μεν και οι δε είναι κατάπτυστοι

http://www.youtube.com/watch?v=jBkYs97UfN4

το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα;)

Πρακτικά απογειώθηκε.

Ο Κουβίτσας άμα δεν είχε λαιμο-υποστήριξη HANS να δείτε που θα έψαχνε το κεφάλι του μετά από τέτοια τράκα, όσο και αν διαλύεται η F1. Το κεφάλι του δείτε πως πάει.

Παιδες εχω μια απορια...θελω να μου αναλυσετε τι παει να πει η λεξη imo που οι περισσοτεροι χρησιμοποιειτε!!:hehe:

Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα

Ακριβώς όπως το έθεσες.

Και για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι και πώς, πρόκειται για την παρουσίαση του "Ελληνομακεδονικού λεξικού του Σλαβομακεδόνα" που έγραψε ο κομμουνιστοσυμμμορίτης (δεν ειναι βρισια) Βάσκος Καρατζάς. Μονο που η ισορροπία του συστήματος θα διαταρασσόταν αν υπήρχε μόνο η φωνή των "Μακεδόνων" και όχι των "Ελλήνων".

Συμπέρασμα; Όσο θα υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση...

Μας έφτιαξε πάλι η Aegean :neo: Πήγαινε έλα, Αθήνα - Κεφαλονιά, με 57€ τελική :D (54 θα μου στοίχιζε να πάω με ΚΤΕΛ+6 ώρες ταξίδι+τρεχάλα στο σταθμό του Κηφισού)

Μας έφτιαξε πάλι η Aegean :neo: Πήγαινε έλα, Αθήνα - Κεφαλονιά, με 57€ τελική :D (54 θα μου στοίχιζε να πάω με ΚΤΕΛ+6 ώρες ταξίδι+τρεχάλα στο σταθμό του Κηφισού)

Ετσι ετσι... :p

Και την επόμενη φορά... να κάνεις και web check-in :crazy_pilot:

και τώρα (18/7 είναι, αλλά τέσπα :p) θα κάνω web check in ;) Βολεύει πολύ αυτό, ειδικά αν έχει και ξεχωριστό γκισέ για να αφήνεις τη βαλίτσα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.