Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Βασικά -> http://cricket.biol.sc.edu/photos2/Chernobyl_photos/images/chernobyl-plant-1.jpg

μετά πάνε τα media και στο τέλος καταλήγει στο internet. Sad story - big subject, σίγουρα όχι για ποθ.

εμ δεν νομιζω οτι, κρινοντας απο αυτα που λεει ,δεν ηθελε να δημοσιοποιηθει το ολο σκηνικο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Νταξ, Άκη, έχω δει και τρελά τρακαρίσματα από άντρες. Η βλακεία, όπως δεν έχει χρώμα, έτσι δεν έχει και φύλο ;)

Winters, μήπως έχεις τρακάρει παλιότερα;

Γιατί κι εδώ (Εθνική Ασφαλιστική) δεν είχε καμία διαφοροποίηση το γεγονός ότι είμαι <23

Νταξ, Άκη, έχω δει και τρελά τρακαρίσματα από άντρες. Η βλακεία, όπως δεν έχει χρώμα, έτσι δεν έχει και φύλο ;)

Winters, μήπως έχεις τρακάρει παλιότερα;

Γιατί κι εδώ (Εθνική Ασφαλιστική) δεν είχε καμία διαφοροποίηση το γεγονός ότι είμαι <23

Είναι 2 διαφορετικά ήδη.

Των γυναικών είναι ηλίθια και βλακώδες ενώ των αντρών είναι μαλάκυνσης.

Ξεχωρίζουν από μακριά αυτά τα 2.

Δεν μπορώ όμως να βλέπω τύπισα που αγκαλιάζει τιμόνι και οδηγάει αυτό το τέρας...μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω τέτοια στον δρόμο.

Και το 80% των γυναικών το παραδέχονται ότι έχουν θέμα οι γυναίκες με το αυτοκίνητο.

Επίσης δες τι παπούτσια φόραγε η τύπισα.

Μπορεί να πήγε να πατήσει φρένο αλλα να μην τα κατάφερε λόγο των παπουτσιών.

Eχω τρακαρει και του το ειπα μηπως ειναι απο αυτο αλλα μου ειπε οχι...

Ιnteramerican εχω...

Και απο 1/6 αυξηση 30% τα ασφαλιστρα γενικως μου ειπε.. (εμενα εληγε 26/5.. πριν απο 15 μερες εγινε η συζητηση με το πρακτορα)

Ποτε ανανεωσατε τελευταια φορα?

*Γιατι εγραψα σημερα στο προηγουμενο ποστ?? wtf :X:

Eχω τρακαρει και του το ειπα μηπως ειναι απο αυτο αλλα μου ειπε οχι...

Ιnteramerican εχω...

Και απο 1/6 αυξηση 30% τα ασφαλιστρα γενικως μου ειπε.. (εμενα εληγε 26/5.. πριν απο 15 μερες εγινε η συζητηση με το πρακτορα)

Ποτε ανανεωσατε τελευταια φορα?

*Γιατι εγραψα σημερα στο προηγουμενο ποστ?? wtf :X:

Εμένα μου ήρθε πριν καμια βδομάδα το καινούργιο που ισχύει από τέλος ιουνίου.

Διαφορά καμιά

τεσπα.. θα το ψαξω.. (τι ασφαλιστικη εχεις?)

Πω ρε τη τυπισσα τι εκανε.... Αν ημουν με το smart εκει τι θα γινοταν αραγε?

@Winters

H interamerican είναι στην τεχνητή υποστήριξη χρόνια τώρα και ενώ θα έπρεπε να κλείσει όλο και κάτι πάρε δώσε έχει με το κράτος και διατηρείται στη ζωή. Μέγιστα λαμόγια με μακρά ιστορία στη λαμογιά. Πάω στοίχημα ότι προσπαθούν να σε κλέψουν...

Δεν μπορώ όμως να βλέπω τύπισα που αγκαλιάζει τιμόνι και οδηγάει αυτό το τέρας...μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω τέτοια στον δρόμο.

εγω γουσταρω γυναικες με suv ειδικα οταν ψαχνουμε για παρκινγκ, ειναι μπροστα μου , βρισκει θεση 18 μετρα αλλα δεν μπορει να το βαλει.ειναι απλα priceless

Είναι priceless όμως να κοπανάνε και τα αυτοκίνητα του κοσμάκι επειδή είναι τέρας και δεν βλέπουν να παρκάρουν?

Έχω 3 χτυπήματα από τζιπ που βρήκαν πάνω μου στο ξεπαρκάρισμα.

Το ένα μάλιστα ξέρω και ποιο ήταν.Η πλάκα είναι ότι επίτηδες του άφησα περίπου ενα μέτρο από πίσω του.Μπροστά είχε χώρο αρκετό πάλι.Παρ όλα αυτά με βρήκε λίγο δεξιά απ το φανάρι με την ρόδα πίσω στην πόρτα του πορτ μπαγκαζ(Cherokee).Έτσι και ακούμπαγε φανάρι το είχε σπάσει.

Σημερα μου ηρθαν τα ασφαλιστρα του smart. 520euro!!!!

Παιρνω τηλ. τον ασφαλιστη και μ λεει. Καινουρια αποφαση, αν εισαι κατω απο 23 ή νεος οδηγος και τρακαρεις πληρωνεις στην ασφαλιστικη το 160% του ασφαλιστρου ή αλλιως πληρωνεις + 80% (εξου και τα 520) και σε περιπτωση που στουκαρεις δεν πληρωνεις!

Δλδ ή πληρωνεις 520 ή κανονικα 290 αλλα αν τρακαρεις πληρωνεις extra 460... :rant:

Αρκετά...Εγώ γύρω στα 470 πλήρωσα τον Απρίλιο για Interamerican Anytime για το tjet.(full πάντα,εκτός μικτής)

Η αύξηση για το επασφάλιστρο ισχύει.Αν τσεκάρεις στο asfalistra.gr θα δεις ότι εκεί παίζουν οι περισσότερες και πιο πάνω.(καρατσεκαρισμένο ότι ανέβηκαν γιατί η αύξηση έγινε όταν ήταν να κάνω την ανανέωση και θυμόμουν προηγούμενες τιμές.Μάλιστα πήρα τηλ Interamerican και τους ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση,καθώς το asfalistra άργισε να ενημερωθέι)

Υπάρχουν και οι φτηνές βέβαια,αλλά το ρισκάρεις??Εγώ όχι...:nono:

Έτσι...γυναίκες να οδηγούν SUV....στα διάλα

χα , εκει με τρακαραν και εμενα πριν καμποσα χρονια, γιατρινα εφευγε απο το νοσοκομειο ποιο κατω (το γενικο κρατικο?) και μιλουσε με το γκομενο της διπλα και δεν κοιταζε μπροστα...προλαβα και την ειδα φρεναρα αλλα μοθ εφαγε το φαναρι , προφυλακτηρα και το δοχειο με το νερο για τα τζαμια. εαν ημουνα κουκουρουκου και εγω το φιεστα θα ηταν write off , τα ακουσε καλα η γκομενα ομως :devil:

σε 15' παω να γραψω ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.δεν υπαρχει αυτο ρε φουστη μου.

ελεος:tongue:

σε 15' παω να γραψω ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.δεν υπαρχει αυτο ρε φουστη μου.

ελεος:tongue:

Τι να πω και εγω με τα αρχαία?? :suicide:

Παλι καλα που εχω 15 και στα τετραμηνα

@Winters

H interamerican είναι στην τεχνητή υποστήριξη χρόνια τώρα και ενώ θα έπρεπε να κλείσει όλο και κάτι πάρε δώσε έχει με το κράτος και διατηρείται στη ζωή. Μέγιστα λαμόγια με μακρά ιστορία στη λαμογιά. Πάω στοίχημα ότι προσπαθούν να σε κλέψουν...

Δεν γνωρίζω τι κάνει με το κράτος η Interamerican αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, από σύγκρουση με ασφαλισμένο τους.

Πόσο κάνει το αυτοκίνητο σας κύριε; Κοιτάξτε σε κάποιο περιοδικό η δικτυακό τόπο και πέστε μας.

Πόσα μεροκάματα σας χρωστάμε κύριε; Φέρτε μας την φορολογική σας δήλωση.

Την ακριβότερη τιμή στο οτοτρίτη συν τα μεροκάματα , μου τα σκάσανε και έφυγα.

Τι να πω και εγω με τα αρχαία?? :suicide:

Παλι καλα που εχω 15 και στα τετραμηνα

Eγω αρχαια εγραψα 04/20 :sarcastic:

btw, μολις επεστρεψα απο τα κειμενα.

ειχα διαβασει 1 στα 8 κειμενα και επεσε αυτο:hehe::hehe::hehe:

Υ.Σ Περυσι ειχα κανει το ιδιο αλλα επεσε αντιsos οπως καταλαβατε...:nuke:

Τα άλλα μόνο γουρουνοσκ... κάνουν και ούτε ενέργεια δεν μπορούμε να τα κάνουμε :crazy_pilot:

Ασε και βγηκε ενας τις προαλλες και εγραψε πως να φτιαξουμε Φουλλερενια, νανοσωληνες ανθρακα και ενα καρο αλλα "πολυτιμα προιοντα απο ανθρακα" (για διαμαντια δεν ειπανε τιποτα ρε φραγκοφονιαδες) απο το μεθανιο...

Ασε και βγηκε ενας τις προαλλες και εγραψε πως να φτιαξουμε Φουλλερενια, νανοσωληνες ανθρακα και ενα καρο αλλα "πολυτιμα προιοντα απο ανθρακα" (για διαμαντια δεν ειπανε τιποτα ρε φραγκοφονιαδες) απο το μεθανιο...

Γενικά είναι χαρούμενα παιδιά εκεί στην De Beers , αλλά νομίζω τόσο πολύ χιούμορ θα τους πέσει βαρύ. : P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.