Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σκέφτομαι πόσο πολλά φάρμακα με ποτίσανε λόγω της εγχείρησης που έκανα, που μετά το χθεσινο πάρτυ της εταιρείας στο Island και τον απίστευτα ποτάμια αλκοολ που ήπια... δεν έχω ουτε καν πονοκέφαλο :hehe:

Απο την άλλη βέβαια... χάσαμε 1 μαύρο Seat Leon... το κέρδισε μια αεροσυνοδός :slap:

εγω απο το 99.

η λογικη του "δειτε ολοι τι κανω τωρα" ala twiStter και FB μου "χτυπαει" ασχημα.

και το emo σαν ειδος μουσικης-καποτε- οκ ηταν.

το "emo"/scenester σαν μοδα δεν...

υπήρχε το 99 msn ε?

omg :p

Εμένα θα με συμπαθούσατε αν με είχατε στο msn... πάντα appear offline και όταν μπαίνω μέσα,συνήθως έχω pm τύπου "*something bad* *z-5500* - *thebest* *άλλα ηχεία*".:hehe:

Σπιτικά τυροπιτάκια Μήλου και εσπρέσο.

Αχ ηδονή της ευτυχούσης.

Φωτό μόλις ετοιμαστούν τα τυροπιτάκια:mamba:

album_pic.php?pic_id=34&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true&user_id=2

Σπιτικά τυροπιτάκια Μήλου και εσπρέσο.

Αχ ηδονή της ευτυχούσης.

Φωτό μόλις ετοιμαστούν τα τυροπιτάκια:mamba:

album_pic.php?pic_id=34&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true&user_id=2

FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU.JPG

Με έκανες και μπήκα johnson.....:tw: Καλημἐρα ( αν και είναι λίγο αργά ).:D
WTF ο nilo... welcome boy. :happy2:

Btw έξυσα στο άκυρο ένα ξυστό από εφημερίδα και λέει congrats κερδίσατε δωρεάν διακοπές (ναι ναι 4ήμερο)... Πφφ πάλι θα με τραβάει η μάνα μου... :hehe:

Ναι λέει επιβαρύνεσαι τις κρατήσεις,λογικά του ξενοδοχείου... πάντως πιο φτηνά θα σου έρθει από το να πας από μόνος σου... Κάτσε θα πάρει αύριο η μάνα μου να δει τι ρόλο βαράνε...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.