Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρες,αν και 3:30 εγώ τώρα ξύπνησα :p

Οποιος δεν έχει πάει ακόμα room δεν ξέρει τι χάνει.

Ένα από τα καλύτερα club στην αθήνα με τον καλύτερο ήχο/μουσική. :fun:

:jump:

Αν δεν έχει Jbl Jrx-125 δεν πάω.:tongue:

Γενικώς δεν πάω σε clubs,γιατί ή σε σπίτι απ'τα καλά μπω τώρα ή σε club ίδιο πράμα σχεδόν... Εκτός αν με καλέσει ο Ιάσονας βέβαια... :jester:

Αν δεν έχει Jbl Jrx-125 δεν πάω.:tongue:

Γενικώς δεν πάω σε clubs,γιατί ή σε σπίτι απ'τα καλά μπω τώρα ή σε club ίδιο πράμα σχεδόν... Εκτός αν με καλέσει ο Ιάσονας βέβαια... :jester:

Καμια σχέση το σπίτι με το club Γιαννάκη :p:P:P

Βεβαίως και καμμιά σχέση,αλλά το ίδιο πρόστυχοι είναι και η πελάτες του club,και το φανερώνουν και δημοσίως.:rofl:

ερωτηση.

γιατι το MSN εχει γεμισει με σαχλαμαρες τυπου "current listening track" και ατακες στο personal message "Οι πανελλήνιες έλαβαν τέλος.Ολα τα χαμε το σκυλακι μας ελειπε..."

"Φυγαμε για Mυκονo!!!το νησι του μπαλαριστου","Κυκλοφορουν ηδη φωτογραφιες μου με βρακα...χαχα"

τυχαια παραδειγματα σαχλμαρας μερικων απο τις 100+ επαφες.

WHO CARES.

το faκebook τελικα εχει επηρεασει πολυ κοσμο.

ερωτηση.

γιατι το MSN εχει γεμισει με σαχλαμαρες τυπου "current listening track" και ατακες στο personal message "Οι πανελλήνιες έλαβαν τέλος.Ολα τα χαμε το σκυλακι μας ελειπε..."

"Φυγαμε για Mυκονo!!!το νησι του μπαλαριστου","Κυκλοφορουν ηδη φωτογραφιες μου με βρακα...χαχα"

WHO CARES.

το msn πάντα έτσι ήταν, στα 4+ χρόνια που το θυμαμαι

ερωτηση.

WHO CARES.

χαχαχαχαχ και εμενα δεν πανε πισω...emo ρεεεεεε:dirol:

Ανέκαθεν έτσι ήταν το msn, δεν το κάναν ούτε τα emo ούτε το fb ούτε τα σημεία των καιρών-έρχονται-οι-ελ :hehe:

Εγώ βάζω ατάκες από παιχνίδια - τώρα έχω ότι και στο avatar εδώ :p

το msn πάντα έτσι ήταν, στα 4+ χρόνια που το θυμαμαι

εγω απο το 99.

η λογικη του "δειτε ολοι τι κανω τωρα" ala twiStter και FB μου "χτυπαει" ασχημα.

και το emo σαν ειδος μουσικης-καποτε- οκ ηταν.

το "emo"/scenester σαν μοδα δεν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.