Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Hahahah ωραιο john(φορας μαυρα οταν το τραυαγες παω στοιχημα!! ) χαχα

Ειδα και το βιντεο με τα z-5500 και το Χιτλερ,πολυ γελιο λολ,εξ΄αλλου ειπαμε τα z-5500 ειναι μαπα:jump1: ΤΑ Αiwa μια χαρα τα βρισκω προς το παρον μεχρι να παρεις το holy sound ;)

Άσπρη μπλούζα και μπλέ φόρμα. :p

Αυτό περιμένω και εγώ το holy sound να μου ρθει να δω supersoundnatural.:drool:

DJD αν μας δίνανε κανένα λινκ για να κατεβάσουμε τις κλοστές και τις ραπτομηχανές ή ακόμα έναν ράπτη θα ήταν ακόμα καλύτερα.Πάντως εντάξει αν πας σε έναν ράπτη κάνεις δουλειά.:jester:

1)Έχει ρίξει μπύρα και το έχει βάλει σε ποτήρι με amstel logo για να το καταλάβουμε 2)Θέλει άλλαγμα το White Balance στην κάμερα. :hehe:

Απ'οσο βλεπω ειναι για ατομα με ειδικες αναγκες και επειδη ειχε τυχει να παω στους Ολυμπιακους και στους Παραολυμπιακους του '04 παρατηρησα οτι ακομα και στους Παραολυμπιακους ειχε κοσμο και πολλοι ενθαρυναν αυτους τους ανθρωπους αλλα τωρα η πριν τους Ολυμπιακους τους βλεπαμε αλλιως,ειμαστε για τα ματια του κοσμου και για να δειξουμε ποσο πολιτισμενη χωρα ειμαστε :shifty:

Χαχαχα!! Πες μας αυριο την εμπειρια σου στην τουαλετα, μετα απο 1 κιλο κερασια!!!

6-7:30 ύπνος μετά από 20 δουλειάς και πάμε πάλι για ένα 20 ώρο

Τι λέτε θα πέσω και θα μαζεύετε?:haha::haha::haha::haha:

άμα είναι να μαζεύουμε μόνο καλά είναι........μη χρειαστει να σε ταϊσουμε κιόλας.εκεί δεν ξέρω τι θα γίνει:p

καλημέρα.:to_pick_ones_nose3:

Δε ξέρω ποιοι είναι πιο γελοίοι.. αυτοί που έκαναν την "έρευνα"; αυτοί που την δημοσίευσαν; ή εμείς που την διαβάζουμε; Έλεος!

Εγώ πάντως γέλασα και μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός τη είδησης αυτής και όχι να τα βάψεις μαύρα με την κατάντια.

Εγώ πάντως γέλασα και μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός τη είδησης αυτής και όχι να τα βάψεις μαύρα με την κατάντια.

Πολλοί επίσης γελάνε και με την trash tv, αυτό με κάνει να μην έχω χιούμορ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.