Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Φιλοc, αυτή ειναι απάντηση πασπαρτου... Όπου και να το γραψεις, εβγαλε νόημα :hehe:

Σήμερα το συνειδητοποίησα και εγώ, στέλνει ο άλλος πμ και μου λέει "φίλε, γιατί με έκανες ban? είναι κακό που ήθελα να πουλήσω την 8800 GTS στο thread του 3dmark 2005 ???????"

του απαντάω

"Jaco ...."

"Ω, να με συγχωρείς" μου λέει, "δεν θα ξαναγίνει" :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
E, κάτι υπάρχει... αρκεί να το έχεις στο σπίτι σου σε έναν υπολογιστή και το κατάλληλο port-forwarding και μια 3G σύνδεση... τσάμπα πράμα, θα πηγαίνει με ογκο-χρέωση η κάθε εξίσωση...:p

Wolfram|Alpha τέλοc

Σήμερα το συνειδητοποίησα και εγώ, στέλνει ο άλλος πμ και μου λέει "φίλε, γιατί με έκανες ban? είναι κακό που ήθελα να πουλήσω την 8800 GTS στο thread του 3dmark 2005 ???????"

του απαντάω

"Jaco ...."

"Ω, να με συγχωρείς" μου λέει, "δεν θα ξαναγίνει" :hehe:

Αυτό δεν ειναι τίποτα.. Εμένα τις προάλλες με σταματάει ενας στο δρόμο και μου λέει "Ρε φιλε, μηπως ξέρεις το ονομα του μεγάλου κιθαρίστα Pastorius;"

Μην ξέρωντας να του απαντήσω, ψιλοσάστισα λίγο και του λέω "Jaco..." και μου λέει "Ω, ρε φιλε, σωστός, ευχαριστώ πολύ!"

Αυτά ειναι... :hehe:

:hehe::hehe:

Προσοχή όμως στις κατάρες...

Αν πεις 3 φορές στον καθρέφτη ανάποδα την λέξη "Jaco", θα εμφανιστώ στον καθρέφτη...

Αν το κάνεις σε μικρό καθρέφτη χειρός, τότε γίνομαι και portable να με έχεις και στο ταξίδι...

Αν ο καθρέφτης σπάσει, για 7 χρονιά θα ξεχνάς το boot cd στο drive και κάθε φορά που μπουτάρεις, θα μπουτάρει πρώτα το livecd, οπότε θα πρέπει να κάνεις restart... αν ο καθρέφτης σπάσει επίτηδες, μόλις κάνεις το πρώτο restart θα μπουτάρει dos από την δισκέτα που έχεις ξεχάσει... Δηλαδή θα χρειάζεσαι τουλάχιστον 2-3 boot για να μπεις στο OS...

Αν ο καθρέφτης σπάσει, για 7 χρονιά θα ξεχνάς το boot cd στο drive και κάθε φορά που μπουτάρεις, θα μπουτάρει πρώτα το livecd, οπότε θα πρέπει να κάνεις restart... αν ο καθρέφτης σπάσει επίτηδες, μόλις κάνεις το πρώτο restart θα μπουτάρει dos από την δισκέτα που έχεις ξεχάσει... Δηλαδή θα χρειάζεσαι τουλάχιστον 2-3 boot για να μπεις στο OS...

It's not a bug... it's a feature :ph34r:

Pfff εγώ τώρα ξύπνησα,την γλύτωσαν οι TrashHeads,και είδα και άλλο όνειρο.:tw:

Εκτός ελλάδας ήμουν σε παραλία και γνώρισα μια 20-25άρα ουκρανέζα που δουλεύε στο πλαίσιο.Αφού τα φτιάξαμε πάμε στο πλαίσιο όταν έκλεινε κάναμε τρελίτσες και λέει κάτσε να φύγουμε και θα σε... Τεσπα πάμε προς το λιμάνι να φύγουμε και να παντρεύτουμε αλλά δεν ήθελε να πάρω κάτι λεφτά που είχα μαζί,και μέχρι να αποφασίσει έπαιζα φρουτάκια αλλά είπα no money no speakers,speakers or woman? και τελικά δεν θυμάμαι τι έγινε.:hm:

OMFG ούτε στα όνειρα δεν μου κάθονται.:X:

Αλλη φορα να παιρνεις επεξεργαστη απο το Πλαισιο, μπορει να μην σου εκατσε η Ουκρανέζα αλλα ο επεξεργαστης να επαιζε ψηλα :hehe:

Ωπ,και σε σκεφτόμουν,λέω ο έκο να δεις που θα πει κάτι για την ουκρανέζα.:hehe:

Πάντα πλαίσιο. :hehe:

perf, Μπορείς να πας στον Τάσο Μπουγά του χρόνου. Που ξέρεις, μπορεί να κάνεις και καριέρα στις πίστες :p

johnsonb: μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με αυτά που παίρνεις; Θα μου χρειαστούν τον επόμενο μήνα :p

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Λιώσιμο στο gta,λιώσιμο με σειρές,λιώσιμο παντού γενικώς,και ύπνο αναστατωμένος. :p

Έλα μωρέ, για λίγη κόκα κάνουνε έτσι...?

Σε λίγο θα την χρειαζόμαστε σε μεγάλες ποσότητες για την παλεύουμε εδώ πέρα...

Ναι καλά! Για να ψάξουν πόση κόκα έχει η Coke!

Κολώνουν!

Υπάρχει κόσμος που εμπιστεύεται την πληροφόρησή του σε ιστοσελίδες σαν το troktiko;

Υπάρχει κόσμος που εμπιστεύεται την πληροφόρησή του σε ιστοσελίδες σαν το troktiko;

Μόνο μετά από επαλήθευση : 1 2

Πριν λίγο μου'ρθε να παίξω με τα παλία μου ηχεία απ'το hi-fi που χα παλιά.:hehe:

Ξαναπήρα την ιδέα του Aiwa μπάσου,βασικά το σπίτι την πήρε που έτριζε ότι υπήρχε στην κρεβατοκάμαρα και όχι μόνο.

Τι και αν χάλαγαν τα cd,ή δεν έπαιζαν οι κασσέτες; Στο μισό η ένταση και σε άκουγαν όλοι οι τριγύρο με δυό ηχεία.:laughing:

Ναι καλά! Για να ψάξουν πόση κόκα έχει η Coke!

Κολώνουν!

είχε αλλά όχι πιά. είχα δει ντοκυμαντερ και αν δεν κάνω λάθος καπου πριν τον B' ΠΠ αλλάξανε την συνταγή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.