Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Γιατί σαν πως και ξέρουνε οι πιο πολλοί ότι οι μπλέ είναι για ανακύκλωση; Θα νομίζουν ότι άλλαξαν χρώμα για να σπάσουν την μονοτονία... Άσε που εδώ μερικές φορές μαζεύω κάτι σακούλες μεγάλες με χαρτιά και μπουκάλια και κάνω να πάω κάτω να τα πετάξω σε μπλέ κάδο και βλέπω ότι ο κάδος έχει κάνει φτερά.:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπερδεμένα τα θέματα στον Προγραμματισμό στις πανελλήνιες μου λέει η αδερφή μου.

Παίρνουν ένα μάθημα που περνιέται και με 20, βάζουν 5-6 ΣΛ με κακή διατύπωση και το κάνουν μάθημα του 18. #oust

Ναι και πολλές φορες βλέπεις τους μπλε γεμάτους με σκουπίδια που πρέπει να πάνε στους πράσινους ενω ειναι ακριβώς δίπλα τους... :X

Στην γειτονιά μου μπλε καδους εχουμε στις διασταυρώσεις της οδού, στο μέσο που μενω εγω δεν υπάρχει μπλε και γιαυτό οπως προειπα μαζεύουμε τις σακουλες και τις πετάμε οταν βγουμε με το αυτοκίνητο.

Για αυτο το λογο πιστευω οτι οι περισσότεροι δεν ειναι και τοσο φαν της ανακύκλωσης ;)

Μπερδεμένα τα θέματα στον Προγραμματισμό στις πανελλήνιες μου λέει η αδερφή μου.

Παίρνουν ένα μάθημα που περνιέται και με 20, βάζουν 5-6 ΣΛ με κακή διατύπωση και το κάνουν μάθημα του 18. #oust

μόλις τα διαβασα...το 17 το έπαιρνε ανετα πιστεύω κάποιος με στοιχειώδες διάβασμα

Με διαφορά το πιο εύκολο μάθημα των πανελλαδικών, απ'όλες τις κατευθύνσεις. 2 φόρες έδωσα πανελλαδικές 100+100 τη πρώτη, 100+100 τη δεύτερη. (Για τα άλλα ας μην μιλήσω καλύτερα... :tomato: )

Γιατί σαν πως και ξέρουνε οι πιο πολλοί ότι οι μπλέ είναι για ανακύκλωση; Θα νομίζουν ότι άλλαξαν χρώμα για να σπάσουν την μονοτονία... Άσε που εδώ μερικές φορές μαζεύω κάτι σακούλες μεγάλες με χαρτιά και μπουκάλια και κάνω να πάω κάτω να τα πετάξω σε μπλέ κάδο και βλέπω ότι ο κάδος έχει κάνει φτερά.:hehe:

Δεν έχεις κι άδικο. Η γιαγιά μου προχτές πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στον μπλε. Της λέω ότι είναι για την ανακύκλωση οι μπλε κάδοι και μου λέει πως δεν το ήξερε.

'Εχουν γίνει πάντως πολλές καταγγελίες ότι έχουν δει απορριματοφόρα να συλλέγουν μπλε και πράσινους κάδους μαζί.

Σου την λέει και του την λες...

Μου το λέει ότι του την λες, σου την λέω και μου την λες...?

~ ο ~

Σου στραβώνει και του στραβώνεις...

Μου στραβώνει που του στραβώνεις, σου στραβώνω και μου στραβώνεις...?

Κάτι τέτοια ζω αυτές τις μέρες... :hehe:

Κάτι τέτοια ζω αυτές τις μέρες... :hehe:

χαχαχα ό,τι να 'ναι όμως :D

Να τι θα ψηφίσω εγώ πάντως:

attachment.php?attachmentid=35241&stc=1&d=1243427976

post-23-1416073992,1262_thumb.gif

Α έτσι τα απορριματοφόρα... καλά που μου το είπες πρωί που περνάει εδώ κάτω θα κατέβω με κάνα ρόπαλο να δω τι παίζει ακριβώς και αν δω τίποτα περίεργο να γίνει φάση τρελλού μαλλιά με ρόπαλο που χορεύει σαν ζουλού πάνω σε κάδο ανακύκλωσης διότι μπορώ να ρίξω όρκο ότι δεν έχω δει όχημα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.:hehe:

χαχαχα ό,τι να 'ναι όμως :D

Να τι θα ψηφίσω εγώ πάντως:

attachment.php?attachmentid=35241&stc=1&d=1243427976

lol, μου θυμισε μια παραταξη στη σχολη με ονομα "Τσουναμι" καιο συνθημα "πλημμυριστε υπεύθυνα" :hehe:

Btw και εδω στη Γλυφαδα εχουν δει κάποια κορίτσια στο σχολείο, απορριμματοφόρο να τα μαζεύει και απο τους δυο καδους...:fist:

Κεραταδες

Btw και εδω στη Γλυφαδα εχουν δει κάποια κορίτσια στο σχολείο, απορριμματοφόρο να τα μαζεύει και απο τους δυο καδους...:fist:

Κεραταδες

Είσαι παπαγαλάκι... δεν γίνονται τέτοια πράγματα...!!!

QFT, λοιπόν... έχω δει κανονική σκουπιδιάρα στην Ηλιούπολη να "σηκώνει" κάδο ανακύκλωσης χαρτιού, ενώ υπάρχει ειδικό όχημα για τους κάδους αυτούς... στην Ελλάδα ζεις, τι θες και εσύ...? :p

έχετε στη Γλυφάδα κορίτσια στο σχολείο για πέταμα και έρχεται απορριματοφόρο να τα μαζεύει και από τους 2 κάδους?

NoOneSpared.jpg?t=1243434289

έχω δει κανονική σκουπιδιάρα στην Ηλιούπολη να "σηκώνει" κάδο ανακύκλωσης χαρτιού, ενώ υπάρχει ειδικό όχημα για τους κάδους αυτούς...
Η ποινή για άγριο ξυλοδαρμό που συμπεριλαμβάνονται σπασμένα χέρια,και η μερικη καταστροφή δημόσιου οχήματος πόσο είπαμε ότι είναι;:rant:

Greenpeace GR πάμε να τους δείρουμε.:rant:

Η ποινή για άγριο ξυλοδαρμό που συμπεριλαμβάνονται σπασμένα χέρια,και η μερικη καταστροφή δημόσιου οχήματος πόσο είπαμε ότι είναι;:rant:

Greenpeace GR πάμε να τους δείρουμε.:rant:

σιγά, σιγά τα καλσόν

Ε τι για εφέ τους έχουν τους κάδους; Αν είναι έτσι να βάλουν μόνο κανονικούς και να πουν συγνώμη no recycle,όχι να ψάχνω εγώ 10 ώρες το σπίτι για το τι δεν χρειάζεται και είναι ανακυκλώσιμο και να μου το πετάει ο σκουπιδοκέφαλος μαζί με τα άλλα.:wall:

Πήγα κάτω είχε λαϊκή και πέρασαν σκουπιδοκέφαλοι και οι δύο κάδοι ήταν γεμάτοι και συγκεκριμένα ο ανακύκλωσης είχε ικανοποιητικό γέμισμα αλλά ποιός ξέρει,θα το μάθουμε αύριο,στα πράσα θα τους πιάσω ρε πάνω απ'το πτώμα μου θα αδειάσουν τον μπλε εκεί μέσα,εκεί να ρίξουν το περιεχόμενο των κεφαλιών τους και αυτονών που δίνουν τέτοιες εντολές.

Αν γίνει κάτι θα έχετε και βίντεο... απ'τα κανάλια.

Όταν έμενα στο Χαλάνδρι, είχα πάρει τηλέφωνο το δήμο γιατί το έκαναν συνέχεια αυτό. Η απάντηση τους ήταν "ε και τι να κάνουμε ρε φίλε, σκουπιδιάρηδες είναι". Οπότε είχαμε ένα φανταστικό διάλογο.. που κατέληξε να μου κλείσει το τηλέφωνο. Ξαναπήρα και ζήτησα το Δήμαρχο, πήρα τα .. μανταλάκια.. μου. Hopeless.. η κατάσταση

Αυτοί πέρνουν μπρος μόνο με κατάληψη στο δημαρχείο... Τέσπα ας relax λίγο εγώ γιατί για να με δεις να βγω να πάω να ελέγξω τα σκουπίδια,δεν θα με καλά...

Πα να παίξω Gta San Andreas.BTW έριξα τον επεξεργαστή στα 3.5 απ'τα τέσερα γιατί είχα 45c idle και όταν έπαιζα γινόταν σάουνα το δωμάτιο... μα 30 είχα πριν δέκα μέρες,αχ αυτή η ζέστη.:fist:

Οντως και εμενα τωρα βαραει κατι 40αρια σε idle,οιωνος!!! καλοκαιρι is coming..."Τραβα για μπανιο ρε μ@κ@κα να δροσιστεις και εσυ και εγω..." ...αν μιλαγε το PC....:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.