Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μετά από 6 μήνες, θυμήθηκα να πάω για 30' τρέξιμο χτες, και σήμερα με έχουν πεθάνει οι γάμπες μου :/ Δεν μπορώ να περπατήσω :nothing:

Όλοι πιασμένοι είναι μέσα σε αυτό το forum?:p Aθληταράδες :upside:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Και εμενα η γαμπα στο αριστερό ποδι πιασμενη φαίνεται να ειναι...και δεν εκανα και τιποτα :X:

jason: μπα, δεν είμαι πιασμένος. Ακόμη χειρότερα είναι: κράμπες :p

SirDiman: είσαι ακόμη χειρότερος από εμένα :p

Εγω απο την αλλη ξενερωσα που τελειωσε το πρωταθλημα μας(ποδοσφαιρο)...παλι καλα που υπαρχουν τα 5χ5..:victory:

μετά από 6 μήνες, θυμήθηκα να πάω για 30' τρέξιμο χτες, και σήμερα με έχουν πεθάνει οι γάμπες μου :/ Δεν μπορώ να περπατήσω :nothing:

που πηγες συγγρου? Τι παπουτσια φοραγες?

που πηγες συγγρου? Τι παπουτσια φοραγες?

Ατιμούλη... είσαι και μαρτυριάρης...

στο γήπεδο της Πεύκης ήμουν

ΥΓ Συγγρού, μάλλον εννοεί Άλσος Συγγρού, στο Μαρούσι :p

Σας είπα ότι βλέπω τις διαφημίσεις για τις ευροεκλογές στους δρόμους και μου ανάβουν τα λαμπάκια...?!?

Ε, λοιπόν, βλέπω τις κομματικές αφίσες στους δρόμους και μου ανάβουν τα λαμπάκια... είναι αποκρουστικές και νιώθω πολύ μακάκας όταν τις βλέπω, γιατί προσβάλλουν την νοημοσύνη μου, είναι παράνομες και δεν κάνει κανείς τίποτα γι'αυτό...

επίσης ενώ έχω επιλέξει να μην βλέπω τηλεόραση, οπότε δεν τους βλέπω και δεν τους ακούω ποτέ, τώρα με αναγκάζουν να τους βλέπω στον δρόμο και να διαβάζω τα ηλίθια σλόγκαν τους που είναι προσβλητικά ακόμα και για την νοημοσύνη 9χρονου...

Μας δουλεύουν, μας το τρίβουν μέσα στα μούτρα μας και θα πληρώσω παραπάνω φόρους φέτος, μέρος τον οποίων θα πάει στα ταμεία τους για τις διαφημίσεις αυτές...

Δημοκρατία μάι ασσ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.