Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ερώτηξης.

Πας γυμναστήριο...και πήγες μια μέρα για κολύμπι και πιάστηκες?

Δεν έχει τόσο μεγάλη σχέση... μπορείς να πιαστείς πολύ εύκολα όσο γυμνασμένος κι αν είσαι την πρώτη φορά που κάνεις μια άσκηση που δεν έχει συνηθίσει το σώμα, αν κάνεις για πολύ ώρα ή/και με μεγάλη ένταση.

εργαστήριο προγραμματισμού ΙΙ...άψογοι υπολογιστές με q6600 και λοιπά καλούδια, 14 στο σύνολο.

μπαίνω μέσδα σήμερα και αντικρύζω 14 μπλε οθόνες...πως τα καταφέρανε; :hehe:

(φυσικά ακυρώθηκε το μάθημα :p)

Πες τους να δούνε εδώ και ASAPOR θα το λύσουνε :p

αρχιζω να πιστευω, οτι το μοναδικο πραγμα που δεν μπορει να κατανοηθει ειναι το μυαλο της γυναικας...

εχεις ζεστη, εχω την αλλη να τραβιεμαι, εχω και το διαβασμα... :crazy:

αρχιζω να πιστευω, οτι το μοναδικο πραγμα που δεν μπορει να κατανοηθει ειναι το μυαλο της γυναικας...

εχεις ζεστη, εχω την αλλη να τραβιεμαι, εχω και το διαβασμα... :crazy:

Μια από τα ίδια :nothing:

Θα χω μισό χρόνο εκεί αλλά όχι ότι πάω και κάθε μέρα...

Όπως λέει ο geogeoland,αν και κυρίως στους ώμους που πιάστηκα δεν τους έχω γυμνάσει και καθόλου,δικέφαλους,τρικέφαλους,στήθος πιο πολύ,αν και έχω δυό ασκήσεις για ώμους. :shout:

Δεν έχει τόσο μεγάλη σχέση... μπορείς να πιαστείς πολύ εύκολα όσο γυμνασμένος κι αν είσαι την πρώτη φορά που κάνεις μια άσκηση που δεν έχει συνηθίσει το σώμα, αν κάνεις για πολύ ώρα ή/και με μεγάλη ένταση.

Κάνεις λάθος.

Στο γυμναστήριο υπάρχουν πολλές ασκήσεις, που αν πηγαίνεις για να γυμναστείς και όχι για να βλέπεις τα κωλ@ρ@κια να κάνουν διατάσεις χρησιμοποιείς σχεδόν όλους τους μυς του σώματός σου.(εκτός απ αυτόν που μακραίνει όλους τους υπόλοιπους τους γυμνάζεις)

Οπότε ναι,θεωρώ ότι αν πηγαίνει γυμναστήριο και ασχολείται σοβαρά είναι τραγικά κουλό να πιαστεί.

Ξανα λέω,αρκεί να μην πηγαίνει γυμναστήριο για να λέει ότι πηγαίνει.

Θα χω μισό χρόνο εκεί αλλά όχι ότι πάω και κάθε μέρα...

Όπως λέει ο geogeoland,αν και κυρίως στους ώμους που πιάστηκα δεν τους έχω γυμνάσει και καθόλου,δικέφαλους,τρικέφαλους,στήθος πιο πολύ,αν και έχω δυό ασκήσεις για ώμους. :shout:

και απλά μου απάντησες στην απορία μου ;)

Τα χει παίξει ο καιρός... έριξε μια μπόρα και σταμάτησε...

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι με τους οικολόγους κατεβαίνει ένα νούμερο που λέγεται catman... είδα και βιντεάκι στο youtube και αποφάσισα ποιον θα ψηφίσω στις ευρωεκλογές... :banging:Τους αξίζει να έχουν έναν τέτοιο συνάδελφο...

Τα χει παίξει ο καιρός... έριξε μια μπόρα και σταμάτησε...

Και παραπονιεσαι?!?!?!?! Δροσια ftw!!!

ας βρεχει και ολη μερα, δεν την παλευω αλλο απο την ζεστη...

αφου μου ερχεται να το πηγαινω στην σχολη μονο το χειμερινο εξαμηνο, το εαρινο να καθομαι, διακοπες. :hehe:

μου ερχεται να το πηγαινω στην σχολη

εεε? τι πας στην σχολη? και ζεσταινεται τοσο πολυ?

haya που τα λες αυτα,ο MagiCmaN ξερει απο Sun Tzu :)

Και παραπονιεσαι?!?!?!?! Δροσια ftw!!!

Εδώ Καλαμάτα, όποτε κάνει το αστείο να βρέξει, μετά στην ατμόσφαιρα κυκλοφορούν ψάρια από την υγρασία.

1000 page get!!!!

edit by me ;p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.