Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

θεσσαλονικη λενε οτι κουνιθικαν

κατερινη δεν καταλάβαμε τιποτα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Την ευθυνη για τις σεισμικες δονήσεις εχει ο Alexis2044 που εριξε το Cosmos απο το μπαλκόνι του. Το δειχνει τωρα στο Star.

εφαγα μια μπορα απο Ρεντινα μεχρι Ασπροβαλτα , οι κεραυνοι επεφταν αν οχι διπλα στο αμαξι παραδιπλα...χαμος :mamba:

Πολύ ενδιαφέρον, αλλα με το παραγώμενο όζον τι κάνουμε; Δεν ειναι και οτι πιο υγειινό...

Πολύ ενδιαφέρον, αλλα με το παραγώμενο όζον τι κάνουμε; Δεν ειναι και οτι πιο υγειινό...

Θα το πιουμε αλα Δοκτωρ Φικιωρης.:hehe:

Ααααααααααααααααααα δεν μπορώ να σηκώσω τα χέρια μουυυυυυυυυ!!!

Έτσι και μου πει κανείς put your hands up for something,θα τον βρίσω άγρια,και θα τον πλακώσω αν είναι ληστής.:bad:

Πωπω τέτοιο πιάσιμο απ'το κολύμπι λες και έκλεισα 10ωρο στο gym:fie:

Ααααααααααααααααααα δεν μπορώ να σηκώσω τα χέρια μουυυυυυυυυ!!!

Έτσι και μου πει κανείς put your hands up for something,θα τον βρίσω άγρια,και θα τον πλακώσω αν είναι ληστής.:bad:

Πωπω τέτοιο πιάσιμο απ'το κολύμπι λες και έκλεισα 10ωρο στο gym:fie:

51x4WzP3ByL._SL500_AA280_.jpg

John στο κολυμβητηριο του Κολωνου πας?Πωω τι μου θυμισες κολυμβηση,ψηνομαι για πολο . :)

Μπα είχα πάει χτες στον άλιμο για μπάνιο.:hehe:

Παλιά ψηνώμουν πολύ για κολυμβητήριο,αλλά τώρα έμπλεξα με gym.:laughing:

εργαστήριο προγραμματισμού ΙΙ...άψογοι υπολογιστές με q6600 και λοιπά καλούδια, 14 στο σύνολο.

μπαίνω μέσδα σήμερα και αντικρύζω 14 μπλε οθόνες...πως τα καταφέρανε; :hehe:

(φυσικά ακυρώθηκε το μάθημα :p)

Βλεπει κανεις House MD? Ειναι μονο δικη μου ιδεα οτι εχει εξαιρετικο soundtrack για σειρα?

αυριο γραφω ιστορια..........πφφφφφφφφφ!!!

αντε να τελιωσουν οι εξετασεις........βαριεμαι ραααααα!

Δεν είναι η ιδέα σου,έχει ωραίο soundtrack,συγκεκριμένα εμένα μου αρέσει το soundtrack των σειρών:dexter,csi miami - las vegas,house,prison break. (με σειρά προτίμησης και έχει και άλλα ωραία αλλά δεν μου 'ρχονται)

Γιατι δεν εκανες διατασεις βρε συ ?

Me? Μου φαίνεται ότι τώρα θα κάνω γιατί με βλέπω πάλι στραβός να κοιμάμαι.:shutup:

Έκανα τώρα πριν λίγο και σαν να ξεπιάστικα λιγάκι,γιατί ήμουν έτσι: < >

Πάντως ντάξει το χα πάθει και πρώτη μέρα στο gym,μετά από 2 μέρες σου χει φύγει το πιάσιμο οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.