Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καλημέρα?..........εγώ πάω για ύπνο.

το νου σας ρεμάλια μη γράψετε κανά απότομο για formula1 monaco εκτός του thread ξεκάρφωτα σε κάνα ΠοΘ....έχω σκοπό να το δω μετά:baby:

^μας απειλείς; :ph34r:

//Αυτή τη στιγμή θέλω να σφάξω έναν από τα όργανα συνδιοίκησης (sic) της σχολής μου. Αναρωτιέμαι, ποιος μα-β-λάκας σκέφτηκε να συνεργαστούν με ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος, όταν η σχολή βρίσκεται στου Ζωγράφου. Άντε κέντρο να το καταλάβω. Να σε πηγαίνουν στην άλλη άκρη της Αθήνας, γιατί; Αλλά ξέχασα, όχι στο "άρθρο 16"...

//Αυτή τη στιγμή θέλω να σφάξω έναν από τα όργανα συνδιοίκησης (sic) της σχολής μου. Αναρωτιέμαι, ποιος μα-β-λάκας σκέφτηκε να συνεργαστούν με ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος, όταν η σχολή βρίσκεται στου Ζωγράφου. Άντε κέντρο να το καταλάβω. Να σε πηγαίνουν στην άλλη άκρη της Αθήνας, γιατί; Αλλά ξέχασα, όχι στο "άρθρο 16"...

s_216_83380.jpg

Αντε ρε που παραπονιέσαι κιόλας! Εμείς στα δορυφορικά συστήματα, όπου το έγχρωμο τύπωμα επιβάλλεται (γιατί αλλιώς απλά...δε θα καταλάβει τίποτα ο φοιτητής, προσπαθώντας να συγκρίνει τις εικόνες), το τυπογραφείο με το οποίο συνεργάζεται το πανεπιστήμιο "αποφάσισε" να κάνει τα συγγράματα ασπρόμαυρα.

Ο καθηγητής μάταια προσπάθησε να βρει τι έγινε, ευτυχώς μας έδωσε τα .pdf και διαβάσαμε από εκεί.

That of course in not the case με καμιά 15αριά άλλα μαθήματα, όπου κοιτάς τα πετρώματα και τα απολιθώματα σε ένα εκπληκτικό...ασπρόμαυρο-φωτοτυπέ-quality, το οποίο φυσικά σε κάνει στο φινάλε να είσαι ικανός να ξεχωρίσεις τα αληθινά χρώματα στις ασπρόμαυρες ταινίες (αν βέβαια ασχοληθείς καθόλου με το μάθημα και ψάξεις σε net/βιβλιοθήκες για έγχρωμες εικόνες, γιατί αλλιώς θα είσαι μέσα στους εκατοντάδες που απλά, ακόμα το χρωστάνε) :hehe::hehe:

@astrolabos: όχι :o

@gznp: Ας μου τα δίνανε όλα τα βιβλία (πλην Πανεπιστημιακών εκδόσεων Κρήτης και της φυσικής του Young, που είναι εκπληκτικά βιβλία και θα τα ήθελα στη βιβλιοθήκη) σε pdf, να εκτυπώνω μόνος ότι χρειάζομαι :p

Εντάξει, ο Young είναι λίγο "παιδικός" αλλά καλό...άσε που στις περισσότερες σχολές πάει "άχρηστος" μιας και κάνουν ελάχιστη ύλη από αυτόν...

παιδικός-ξεπαιδικός, είναι μακράν το καλύτερο βιβλίο για τα πρώτα 2 εξάμηνα σε Πανεπιστημιακό επίπεδο (μιλάω για σχολές Φυσικής) Αλλά στο Ελλάντα, όπου κάνεις 2 εξάμηνα κβαντομηχανική, ακόμη κι αν πας για ηλεκτρονική, και δεν καταλαβαίνεις τι μαθαίνεις - απλά τα μαθαίνεις για να περάσεις, τα προγράμματα σπουδών είναι γτπ (για τα πανηγυρια).

Για αυτά και 7/10 που βγαίνουν από το Φυσικό δεν ξέρουν που πάνε τα 4, και καταλήγουν να διδάσκουν σε σχολεία (δεν το θεωρώ υποτιμητικό, απλά το να έχεις φάει ένα αγγούρι "ναααααα" με το συμπάθειο, και 4-8 χρόνια από τη ζωή σου, για να πας να διδάσκεις φυσική/χημεία/βιολογία/μαθηματικά σε κάποια παιδάκια που δεν έχουν διάθεση και λόγο να μάθουν το θεωρώ λάθος)

με εχει φαει η ζεστη, και καθομαι και κανω sql, αντι να ειμαι χαλκιδικη παραλια, με μια ντουζινα corones...:shout:

με εχει φαει η ζεστη, και καθομαι και κανω sql, αντι να ειμαι χαλκιδικη παραλια, με μια ντουζινα corones...:shout:

Πριν καμιά ώρα γύρισα από Καλλικράτεια...υπέροχος καιρός, γεμάτη η παραλία! :D

Πάντα!:devil:

Τώρα γύρισα,πωπω νερό μέσα στα αυτιά,στην μύτη,τα μάτια τσούζουν... πάντως καλά πέρασα...

Έβγαλα και photos άφηστε τα,πήγα έμπαινα μες τις μέλλισες να βγάλω macro στα λουλούδια.

Μόνο macro καλά έβγαλα -αν και είχε πολύ φως και δεν έβλεπα οθόνη- γιατί είχα πάνω τον macro camdriver,οι photos οι άλλες είναι λίγο για τα πανηγύρια.

Δείτε μια στο attachment.

Ακαδημία Πλάτωνος

Ακαδημία πλάτωνος και συνεργαζόμενο εεε; I smell the oil lamp of aladin...:whistle2:

Αν ξαναπεράσεις στείλε πμ για συνάντηση.:hehe:

post-8191-1416073991,1831_thumb.jpg

Πριν καμιά ώρα γύρισα από Καλλικράτεια...υπέροχος καιρός, γεμάτη η παραλία! :D

με τον πονο μου παιζεις? καποιος να του κανει ban-io. :weep:

Παιδια, πηγα για μπανιο (το 4ο μου) Ορωπο (το εγραψα σωστα; ) σημερα. ΠΑΝΥΓΥΡΙ !!!!! Τιγκα η παραλια στο... κορμι. Δυστυχως η DSLR με τον τηλεφακο εμεινε μεσα στην τσαντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.