Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μου κοπήκανε τα γέλια εμενα.. εκεί που έβλεπα αλλου είδους ατυχήματα.. πρέπει να πόνεσε παρα πολύ αυτό :boxed:

ChSin7, εμένα δε μ'αρέσει το νέο άβαταρ για 2 λόγους:

α. Από μικρός είχα φοβίες με τα φίδια...

β. Το πράσινο χρώμα του φιδιού, δεν ταιριάζει με το 7 στο nickname :p

ρε σεις ξερετε το κομματι που παιζει στο fast furious 4, στο σημειο που ο dom ειναι με τον ο'κονερ και τον μπραγκα στο bar?

βασικα ψαχνω κομματια διαφορα του στυλ μεξικανικων, που εχουν αργο ρυθμο...

ξερω ξερω με εχει φαει η μαμακια. :hehe:

100 thanks πως μπορω να σου βαλω? :D

Απλά παραθέτεις τη δημοσίευση και γράφεις +100. Μετά θα φάς κάρτα για spam βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, κάπως πρέπει να βγάλουμε και εμείς το ψωμί μας.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Νο 1 DJ του πλανήτη TIËSTO σε ένα ανεπανάληπτο show με ειδικά εφέ που καθηλώνουν και να ζήσει την μοναδική εμπειρία του TIËSTO IN ATHENS!:-O

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=15235

Έχω παραγγείλει (και πληρώσει) ένα quick-realease τιμονιού από Αγγλία.

5/5 έφυγε από το μαγαζί

7/5 ήταν Σπάτα

14/5 στις 6am ήρθε στην Πάτρα

14/5 στις 9am έφυγε για Αγγλία πάλι (DaF*ck?!?!?)

16/5 ήταν στα Σπάτα

Σήμερα μάλλον φτάνει πίσω στο μαγαζί.:sarcastic:

Στις όλο τον καιρό τσέκαρα το track τον ΕΛΤΑ και του Royal Mail να δω τι γίνεται.

Στις 7 ή 8 έδειξε ότι μπήκε Ελλάδα και προχτές έδειξε ότι στις 14 ήρθε και έφυγε από Πάτρα.

Από χτες έχω πάρει όλα τα τηλ. του κόσμου...

Ενας από τους διαλόγους, με το κέντρο διαλογής στην Πάτρα(πιο πρίν έχω πάρει Αθήνα και μου είπαν ότι το πακέτο μου γυρίζει πίσω Αγγλία):

-Καλημέρα

-Καλημέρα

-Δ***** Χρήστος, από Παν. Πατρών, θα ήθελα να μάθω σχετικά με ένα πακέτο που περιμένω από Αγγλία εδώ και μερικες μέρες.

-Από που?

-Αγγλία

-Πότε το στείλανε?

-5/5 έφυγε από Αγγλία, να σας δώσω τον αριθμό αποστολής να το τσεκάρετε?

-Δεν έχουμε σύστημα τώρα, αύριο...

-Ξέρετε, βιάζομαι, τι ακριβώς είναι το πρόβλημα?

-Ειναι κλειστό το μηχανημα (το PC εννοεί) και για να ανοίξει θα πάρει κάνα μισάωρο(WTF??? 486 εχουν? :boxed:)

-Κοιτάχτε να δείτε, από Αθήνα, στα κεντρικά, μου είπαν οτι ήρθε σε σας και 'σεις το στείλατε πίσω στην Αγγλία, την ίδια μέρα.

-Ε...έτσι θα 'ναι...

-Τι?

-Οτι σου είπαν από Αθήνα...

(Εδώ τα παίρνω...)

-Και δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση ρε φίλε το γεγονός ότι έμεινε μόνο 3 ώρες Πάτρα? (ο πληθυντικός κόπηκε λόγο νεύρων)

-Τι να σας πω κύριε, δεν ξέρω κάτι παραπάνω (ο πληθυντικός ξεκινά από τον τυπά, μιας και με ακούει τσαντισμένο)

-Τι να μου πεις??? Να μου πεις που είναι το πακέτο και γιατί δεν πήρα ειδοποίηση!!!

-Δεν ξέρω κύριε...

-Την δουλειά σου δεν ξέρεις? Σου ακούγεται λογικό το ότι ήρθε και έφυγε αμέσως?

-Δεν μπορώ να σας βοηθήσω κύριε.

-Θέλω όνομα και τηλ. προϊστάμενου και το δικό σου.

-Λείπει ο προϊστάμενος...

-Δεν πειράζει, δώσε μου το τηλ.

Τα γράφω και το κλείνω...και παίρνω στα καπάκια το τηλ. και δεν απαντά κανείς...

Σήμερα, παίρνω στον προϊστάμενο, το σηκώνει μια γραμματέας (???) και μου λέει είναι σε ταξίδι, της λέω τι θέμα υπάρχει και μου λέει ότι είναι πολλά τα δέματα και γίνονται λάθη καμιά φορά (WTF again) και μου δίνει το τηλ που πήρα χτες, το οποίο και καλώ αμέσως και βγαίνει ο ίδιος τύπος με χτες και μου εξηγεί ότι αυτά που βλέπω στο tracking είναι πλασματικά (WTF again, and again, and again...) και μου λέει ότι στις 16 έφυγε από Σπάτα.

Ζητάω το λόγο που έγινε και μου λέει άγνωστο...εκεί απλά του είπα ότι δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και το έκλεισα...

Μετά από όλα αυτά, ένα έχω να πω...

Δεν θα ξανακατηγορήσω το e-shop.gr, καθώς υπάρχουν μεγαλύτεροι βλάκες στον κόσμο και μάλιστα μαζεμένοι σε έναν οργανισμό.

Δεν θα ξανακατηγορήσω το e-shop.gr, καθώς υπάρχουν μεγαλύτεροι βλάκες στον κόσμο και μάλιστα μαζεμένοι σε έναν οργανισμό.

mech5107, για να βγάλεις άκρη με οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, θα πρέπει να είσαι κλαπατσιμπανίστας από γερμανικό ντισκοτέκ συγκρότημα μουσικής με σατανιστικούς στοίχους, που αποτελείται από Εβραίους και με επιρροές από υδροπνευματικά συστήματα...

...και να φοράς λαμέ κουστούμι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.