spresv Μάϊος 18, 2009 #19761 Μάϊος 18, 2009 Hydra, οπως και να χει, αφου περνας τη φαση σου, προσπαθησε να διευρυνεις λιγο τους οριζοντες σου εντος μεταλ, γιατι, frankly, οσοι γραφεις το κυριοτερο τους πλεονεκτημα ειναι οτι επαιξαν στις πιο γνωστες και πιασαρικες μπαντες (εκτος Hendrix), ή ο ντορος που κυκλοφορει γενικα γυρω απο το ονομα τους, ή οτι παιζουν το οργανο τους πιο γρηγορα απο τους αλλους (δεν μου λεει απολυτως τιποτα, σε 5 mins στο youtube μπορω να σου βρω αλλα τοσα πληρως κατεστραμμενα παιδακια-μετρονομους που παιζουν πιο γρηγορα απ' οσο μπορεις να αντιληφθεις). Metal δεν ειναι μονο το φτυνω-τα-συκωτια-μου black/thrash metal, ειναι και το prog, ειναι και το melodic και πολλα αλλα. Υπαρχουν καταπληκτικοι καλλιτεχνες σε ολα τα ειδη, πραγματικοι μαστορες του οργανου τους, οχι ποζεραδες. Ας μην μιλησουμε ακομα για πιο μαλακα ειδη.Ειπα να κανω μια υστατη προσπαθεια. Αν η απαντηση σου ειναι του τυπου "0mgz0r, τι ειναι αυτα που λες, μην τα πεις παραεξω, τι ακουσα παλι ο φουστης βραδυατικα", μην την ποσταρεις καν.
JaguarOne Μάϊος 18, 2009 #19762 Μάϊος 18, 2009 Λοιπον εχουμε και λεμεαπο φωνη: -Bruce Dickenson(τραγουδιστης iron maiden)>> 1. 2. 3.Be Quick or Be dead κα8αρα φωνητικα,απιστευτες ψιλες και τρελες ερμηνειες. -Araya(τραγουδιστης slayer) Η απολυτη thrash φωνη,χωρις αυτον το thrash δεν θα ηταν τοσο αγαπητο. -Petrozza(τραγουδιστης Kreator) Μια ακομη χαρακτηριστικη φωνη του thrash μεταλ. απο κι8αριστες: - απιστευτος κιθαριστας. - Απλα δεν σχολιαζω,δειτε το βιντεο -Jimmy Hedrix Σολαρει με τα δοντια,κορυφη ο Τζιμυ,τσεκαρετε - Τον πυροβολησαν πανω στην σκηνη.Ενας απο τους καλυτερους που υπηρξαν απο drummers: -Joe Jordison Ισως ο πιο γρηγορος drummer σημερα - Aπλα κορυφη και αυτος - Για πολλους ισως ο καλυτερος.ειναι οντως φοβερος Απο μπασιστες: - Eiναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης απο τοτε που ξεκινησε - Κορυφαιος!!!Πεθανε νεος και χωρις να εχει προλαβει να κανει την καριερα που του αρμοζε,πεθανε αγκαλια με το μπασσο του σε δυστυχημα με λεωφορειο. Αλλοι: - 2. - -Μαχαιριτσας - "διδυμοτοιχο Μπλουζ" Ειναι και συγχωριανος απο Πτελεο Μαγνησιας!! - Αυτα πιστευω αν και μερικοι απο εδω παιζει να μην τους ξερουν,παντως δεν ειναι ενα νεανικο ποπ ροκ συγκροτημα που τραγουδισε για 10 χρονια και εσβησε μετα,ουτε ενας ναυαγος να τραγουδαει καραγκιοζη. Nephilim αυτη ειναι ι δικια μου λιστα με σημαντικους καλλιτεχνες αν και θα μπορουσα να βαλλω και αλλους ακομα.Συμπεριελαβα μονο αυτους που εχουν σχεση με μουσικη. Tελος βαρεθηκα την κουβεντα αυτη,συγκρινουμε και ανομοια πραγματα,δεν εχει καμια ουσια αυτη η κουβεντα. i got 3 words for you: Weird Al Yankovic. respect
unseen Μάϊος 18, 2009 #19763 Μάϊος 18, 2009 Και αφου ζητησες brutal,για συγκρινε το παθος και ελα πες μου μετα!!Στα σπαθια ετσι καναν απο κατω?, H χαρα του SLN... τρελο sausage festival :clap:
Hydra Μάϊος 18, 2009 #19764 Μάϊος 18, 2009 Hydra, οπως και να χει, αφου περνας τη φαση σου, προσπαθησε να διευρυνεις λιγο τους οριζοντες σου εντος μεταλ, γιατι, frankly, οσοι γραφεις το κυριοτερο τους πλεονεκτημα ειναι οτι επαιξαν στις πιο γνωστες και πιασαρικες μπαντες (εκτος Hendrix), ή ο ντορος που κυκλοφορει γενικα γυρω απο το ονομα τους, ή οτι παιζουν το οργανο τους πιο γρηγορα απο τους αλλους (δεν μου λεει απολυτως τιποτα, σε 5 mins στο youtube μπορω να σου βρω αλλα τοσα πληρως κατεστραμμενα παιδακια-μετρονομους που παιζουν πιο γρηγορα απ' οσο μπορεις να αντιληφθεις). Metal δεν ειναι μονο το φτυνω-τα-συκωτια-μου black/thrash metal, ειναι και το prog, ειναι και το melodic και πολλα αλλα. Υπαρχουν καταπληκτικοι καλλιτεχνες σε ολα τα ειδη, πραγματικοι μαστορες του οργανου τους, οχι ποζεραδες. Ας μην μιλησουμε ακομα για πιο μαλακα ειδη. Ειπα να κανω μια υστατη προσπαθεια. Αν η απαντηση σου ειναι του τυπου "0mgz0r, τι ειναι αυτα που λες, μην τα πεις παραεξω, τι ακουσα παλι ο φουστης βραδυατικα", μην την ποσταρεις καν. Ξεχασα και τον eddie van halen.Κοιταξε για να ειναι τοσο πασιγνωστοι κατι εχουν κανει.Οταν λες να ψαχτω?Για πες μου εσυ ποιους θεωρεις πιο σπουδαιους απο τη μεταλ μουσικη.?Οταν λες ποζεραδες δεν νομιζω να εννοεις καποιον απο αυτον που ανεφερα εγω,αλλα και αν παρουμε ετσι,οτι δηλαδη οι ποζεραδες δεν αξιζουν,θες να μου πεις οτι οι W.A.S.P δεν αξιζουν επισης?Γιατι ποζερια ειναι... Μην κρινεις τη μουσικη που κανει ο αλλος απο την εμφανιση του.Ολοι οι σπουδαιοι κιθαριστες ηταν "καπως" ,o angelo ηταν σαν trendy,ο jimmy με ενα σωρο μπιχλιμπιδια πανω του,ο buckethead με εναν κουβα στο κεφαλι του...και πολλοι αλλοι καλλιτεχνες... Και το ξερω οτι τα τελευταια χρονια πολλοι απο αυτους που ανεφερα εχουν ξεπουληθει,για λογους εμπορικους κυριως,οπως οι Metallica,ελα μου ομως που εφεραν το thrash με το Seek and Destroy,πολυ mainstream ΝΑΙ!! αλλα στα νιατα τους αφησαν ιστορια.Πολλες νεες μπαντες και καλες μπαντες κανουν τα πρωτα τους βηματα σημερα πατωντας πανω σε αυτους.
dellman Μάϊος 18, 2009 #19765 Μάϊος 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM&feature=relatedΠάει θα το ανοίξουμε το μπουκάλι σημέραΞέρω hydra ούτε αυτός είναι ο τραγουδιστής του λαού
hayabusa Μάϊος 18, 2009 #19767 Μάϊος 18, 2009 ο λαικός και εθνικός μας τραγουδιστής είναι άλλος φιλοC
spresv Μάϊος 18, 2009 #19770 Μάϊος 18, 2009 Ξεχασα και τον eddie van halen.Κοιταξε για να ειναι τοσο πασιγνωστοι κατι εχουν κανει.Οταν λες να ψαχτω?Για πες μου εσυ ποιους θεωρεις πιο σπουδαιους απο τη μεταλ μουσικη.?Οταν λες ποζεραδες δεν νομιζω να εννοεις καποιον απο αυτον που ανεφερα εγω,αλλα και αν παρουμε ετσι,οτι δηλαδη οι ποζεραδες δεν αξιζουν,θες να μου πεις οτι οι W.A.S.P δεν αξιζουν επισης?Γιατι ποζερια ειναι...Μην κρινεις τη μουσικη που κανει ο αλλος απο την εμφανιση του.Ολοι οι σπουδαιοι κιθαριστες ηταν "καπως" ,o angelo ηταν σαν trendy,ο jimmy με ενα σωρο μπιχλιμπιδια πανω του,ο buckethead με εναν κουβα στο κεφαλι του...και πολλοι αλλοι καλλιτεχνες... Και το ξερω οτι τα τελευταια χρονια πολλοι απο αυτους που ανεφερα εχουν ξεπουληθει,για λογους εμπορικους κυριως,οπως οι Metallica,ελα μου ομως που εφεραν το thrash με το Seek and Destroy,πολυ mainstream ΝΑΙ!! αλλα στα νιατα τους αφησαν ιστορια.Πολλες νεες μπαντες και καλες μπαντες κανουν τα πρωτα τους βηματα σημερα πατωντας πανω σε αυτους. Και ο Angelo τρελο ποζερι ειναι, και ο van halen επισης. Απλα ο τελευταιος τυχαινει να εξελιξε και μια τεχνικη. Την εμφανιση εσυ την εβαλες στην κουβεντα, εγω εχω την κακια συνηθεια τη μουσικη να την ακουω, οχι να την βλεπω. Και ολοι αυτοι που λες ακουγαν ροκομπαντες του ~70 και τζαζιστες, και εστησαν τον ηχο τους. Αν σε ενδιαφερει η μουσικη, ψαξου και εκει και θα βρεις φοβερους τεχνιτες. Αλλιως stay heavy, και μην ξεχασεις την συνδρομη του χρονου.
Nephiλiμ Μάϊος 18, 2009 #19771 Μάϊος 18, 2009 λοιπον οσοι θελετε-μαζι και γω- να σωσουμε το μεταλ στο αντιστοιχο θεμα του οφ τοπιξ.Οσοι θελουν να μιλησουν για λαικο ας παρουν στον Dirty Fm να μιλησουν με τον παραγωγο που κανει προγραμμα τωρα.Το ΠΟΘ καταντησε φορουμ του MAD TV.Over and out.
ea6gka Μάϊος 18, 2009 #19772 Μάϊος 18, 2009 ο λαικός και εθνικός μας τραγουδιστής είναι άλλος φιλοC φωναρα το σκυλακι ε , και δε του φαινεται
junior-21- Μάϊος 19, 2009 #19777 Μάϊος 19, 2009 καλύτερο απτο προηγούμενο πάντως :to_pick_ones_nose3:
SLN Μάϊος 19, 2009 #19778 Μάϊος 19, 2009 κόντρα στην μόδα : πως σας φαίνεται το νεο μου avatar ? Για ολα φταιει το γκαζον...
SLN Μάϊος 19, 2009 #19780 Μάϊος 19, 2009 Ναι, μην το πατάτε. Απ'εξαπανεκαθιστως ειναι φτιαγμενο για να μας παταει αυτο... Απλα σε ορισμενα ατομα υπαρχει η ψευδαισθηση οτι το πατανε αυτοι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.