Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ντάξει, ο Άσιμος δεν είναι προσωπικότητα..:suicide:

Παραδίνομαι, δεν την παλεύω άλλο..:giveup:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

θα έβαζα την φωτό του nephilim για το arguing over the internet αλλά προσωπικά με θίγει η διακωμώδιση ενός παιδιού με νοητικά ή κινητικά προβλήματα για την περιγραφή μιας κατάστασης.

AAAA καλα αστο!!! σιγα μην ειχατε και τραυματισμους,φιλε δεν ξερω για τον Ασιμο,αν τον θεωρεις και αυτον προσωπικοτητα,τελειωνω γιατι εσυ θα μου πεις οτι το μεγαλυτερο wall of death επεσε στους Αδερφους Κατσαμπα,μην τα πεις παραεξω...

ο βασιλιας της σκονης... omg! μες στα mosh pits ειναι το κομματι!!

την ιστορία του Άσιμου την ξέρεις?

Πόσα τραγούδια του έχεις ακούσει?

...

Μάλλον δεν έχεις ακούσει αρκετά καντάρια μουσική....

θα έβαζα την φωτό του nephilim για το arguing over the internet αλλά προσωπικά με θίγει η διακωμώδιση ενός παιδιού με νοητικά ή κινητικά προβλήματα για την περιγραφή μιας κατάστασης.

use it freely.

το ιντερνετ εχει το "ασχημο" προσωπο του-η χρηση του εν λογω παιδιου πχ- αλλα και παλι περιγραφει την κατασταση γλαφυροτατα.

InternetSeriousBusiness.jpg

Πω βαρέθηκα την συζήτηση metal vs Σπαθιά.......Είστε πιο off topic και απο offtopic.

Η μια πλευρά θα πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο μόνο η metal είναι μουσική να χτυπιέσαι και να γουστάρεις και έτσι,και η άλλη πλευρά να καταλάβει οτι οι μεταλάδες θα πέρνουν απο λόγια μετα τα 18 τους(τις περισσότερες φορές :magic:)

Και μην πείς τίποτα hydra οτι εγώ δεν είμαι μεταλάς,απλά είμαι πιο openminded :T:

επισης θα παρακαλουσα τον Hydra να μας παραθεσει μια λιστα καλλιτεχνων πιο True απο Wooden Swords.(που απεχθανομαι προσωπικα)

εννοω σοβαρους καλλιτεχνες.

που εκτιμας εσυ και οχι επειδη το διαβασες στο Μεταλ Χαμστερ.

:bigsmile:

¨Ενα τραγούδι που απλά παραμένει διαχρονικό....

Δείξε ένα διαχρονικό τραγούδι από τα "συγκροτήματα"

Λοιπον εχουμε και λεμε

απο φωνη:

-Bruce Dickenson(τραγουδιστης iron maiden)>> 1.

2.

3.Be Quick or Be dead

κα8αρα φωνητικα,απιστευτες ψιλες και τρελες ερμηνειες.

-Araya(τραγουδιστης slayer)

Η απολυτη thrash φωνη,χωρις αυτον το thrash δεν θα ηταν τοσο αγαπητο.

-Petrozza(τραγουδιστης Kreator)

Μια ακομη χαρακτηριστικη φωνη του thrash μεταλ.

απο κι8αριστες:

-

απιστευτος κιθαριστας.

-

Απλα δεν σχολιαζω,δειτε το βιντεο

-Jimmy Hedrix

Σολαρει με τα δοντια,κορυφη ο Τζιμυ,τσεκαρετε

-

Τον πυροβολησαν πανω στην σκηνη.Ενας απο τους καλυτερους που υπηρξαν

απο drummers:

-Joe Jordison

Ισως ο πιο γρηγορος drummer σημερα

-

Aπλα κορυφη και αυτος

-

Για πολλους ισως ο καλυτερος.ειναι οντως φοβερος

Απο μπασιστες:

-

Eiναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης απο τοτε που ξεκινησε

-

Κορυφαιος!!!Πεθανε νεος και χωρις να εχει προλαβει να κανει την καριερα που του αρμοζε,πεθανε αγκαλια με το μπασσο του σε δυστυχημα με λεωφορειο.

Αλλοι:

-

2.

-

-Μαχαιριτσας - "διδυμοτοιχο Μπλουζ"

Ειναι και συγχωριανος απο Πτελεο Μαγνησιας!!

-

Αυτα πιστευω αν και μερικοι απο εδω παιζει να μην τους ξερουν,παντως δεν ειναι ενα νεανικο ποπ ροκ συγκροτημα που τραγουδισε για 10 χρονια και εσβησε μετα,ουτε ενας ναυαγος να τραγουδαει καραγκιοζη.

Nephilim αυτη ειναι ι δικια μου λιστα με σημαντικους καλλιτεχνες αν και θα μπορουσα να βαλλω και αλλους ακομα.Συμπεριελαβα μονο αυτους που εχουν σχεση με μουσικη.

:);)

Tελος βαρεθηκα την κουβεντα αυτη,συγκρινουμε και ανομοια πραγματα,δεν εχει καμια ουσια αυτη η κουβεντα.

στον ΣΚΑΙ εχει φοβερο αγωνα μποξ , αριστοτελης VS πλατωνας - βενιζελος VS καραμανλης , deathmatch :crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.