Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

προσθετω στην υπερπληρη λιστα του Κοπριτη και το Ουζο Καστρο (Πατραικης προελευσης.)

Αν και ο πολυ γνωστος Βαρβαγιαννης δεν ειναι και τοσο ασχημη επιλογη...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

απο τα γνωστα, ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο καθαρο?

παλια επινα πλωμαρι, αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι το μινι ειναι πιο καθαρο, πλεον πιο πολυ σε βαρβαγιαννη ειμαι..

αποψεις?

Α ρε παιδια, παραλια, χρωματιστη ποικιλια κ ουζακι....μαγικες στιγμες!!

νταξει μη μιλατε για ουζα ποικιλιες παραλιες απο τωρα..ελεος μερσι 2 μηνες ακομα στα βουνα εχουμε....

Το πλωμαρι Ι.Αρβανιτη εχει μικροτερο ποσοστο αποσταγματος και αραιωση νερου

σε σχεση με τα προαναφερθεντα

Το Βαρβαγιαννη και το διμηνο ειναι νομιζω απο τα πιο καθαρα ευρειας κυκλοφοριας

δλδ 100% αποσταγμα με την απαραιτητη αραιωση ωστε να φτασει 38-46 βαθμους αλκοολ

Και ο Τσιλιλής εχει καλό ούζο... Το ξέρω απο πρώτο χέρι :p

Μια δοκιμή θα σας πείσει. ;)

Πώς λέμε "απόδοση διαλόγων" ή "απόδοση κειμένου" στ' Αγγλικά;

ΑΠΟΔΟΣΗ κι όχι μετάφραση...

Κοπριτη, Ουζο Πιτσιλαδή εχεις δοκιμασει ποτε?

ναι αμε...(Τσιλιλη που ειπε ο Μητσος μονο τσιπουρο εχω δοκιμασει)

αλλα οχι σε αρκετη ποσοτητα και συχνοτητα που να επιτρεπει την εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων

Τους έχεις ακούσει live ή έτσι το λες; Και σου είπα, δεν έχει σημασία πόσο φάλτσος μπορεί να είναι, με ενδιαφέρει το πάθος του που μεταφέρεται και σε μένα (αν και τον θεωρώ εντάξει σαν φωνή). Γιατί τέτοιο κόμπλεξ με τη φωνή; Αυτοί που βγάζουν brutal φωνητικά δηλαδή τι τους κάνει καλύτερους τραγουδιστές;

Και αφου ζητησες brutal,για συγκρινε το παθος και ελα πες μου μετα!!Στα σπαθια ετσι καναν απο κατω?,

Τελοσπαντων ειναι ανουσια η συγκριση,αλλο ειδος το ενα αλλο το αλλο και καμια σχεση η Ιστορια αυτων.Τι παθος να βγαλει ενας αφωνος χωρις βρωμικη κι8αρα απο πισω και γρηγορα drums,το πολυ πολυ να κλαψει.

Aν μου ελεγες οτι αυτοι εδω οι Ελληνες βγαζουν παθος πανω στην σκηνη,να το καταλαβω...:p

Δεν ειναι παρωπιδες ReaperX,κοιτα μαρεσουν και αλλα συγκροτηματα ελληνικα και ελληνες τραγουδιστες οπως Μαχαιριτσας,"διδυμοτοιχο Μπλουζ" ,οπως Μητροπανος και μαρεσουν πολυ τα ρεμπετικα,καθως και οι Πυξ Λαξ που ηταν καλυτεροι πιστευω απο τα ποδηλατα,αλλα δεν μπορω να ακουω εναν αφωνο να τραγουδαει χωρις σοβαρη συνοδεια κιθαρας,τι σοι ροκ συγκροτημα ειναι. :p pop-rock θα ελεγα οτι κανουν.

οι Πυξ Λαξ που ηταν καλυτεροι πιστευω απο τα ποδηλατα,αλλα δεν μπορω να ακουω εναν αφωνο να τραγουδαει χωρις σοβαρη συνοδεια κιθαρας,τι σοι ροκ συγκροτημα ειναι. :p pop-rock θα ελεγα οτι κανουν.

Είπαμε, και νομίζω κάπως έτσι θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει την όλη κουβέντα: "Ποιος Σιδηρόπουλος τώρα? Έλεος. Ακούστε Rotting Christ να γουστάρετε"

Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση:

Όσοι θέλουν να βρουν τον αριθμό τους Α.Μ.Κ.Α. για το αξιολύπητο σύστημα υγείας μας, αντί να περιμένετε στις ουρές από το πρωϊ ως το βράδυ μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, έξω από ένα KEΠ, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω διεύθυνση...:

http://www.amka.gr/AMKAGR/

Άλλη μια προσπάθεια μείωσης της γραφειοκρατίας, η οποία υπόσχεται εκτός από την ταλαιπωρία μας, να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη γραφειοκρατία...

Επίσης εδώ...

Είπαμε, και νομίζω κάπως έτσι θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει την όλη κουβέντα: "Ποιος Σιδηρόπουλος τώρα? Έλεος. Ακούστε Rotting Christ να γουστάρετε"

http://www.youtube.com/watch?v=Rb4oKvgQPOI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cyolddLDnl8&feature=related

Aλλά ντάξει δεν έχουν αξία αυτά τα κομμάτια Rotting Christ Ftw

Και αφου ζητησες brutal,για συγκρινε το παθος και ελα πες μου μετα!!Στα σπαθια ετσι καναν απο κατω?,

Τελοσπαντων ειναι ανουσια η συγκριση,αλλο ειδος το ενα αλλο το αλλο και καμια σχεση η Ιστορια αυτων.Τι παθος να βγαλει ενας αφωνος χωρις βρωμικη κι8αρα απο πισω και γρηγορα drums,το πολυ πολυ να κλαψει.

Aν μου ελεγες οτι αυτοι εδω οι Ελληνες βγαζουν παθος πανω στην σκηνη,να το καταλαβω...:p

Δεν ειναι παρωπιδες ReaperX,κοιτα μαρεσουν και αλλα συγκροτηματα ελληνικα και ελληνες τραγουδιστες οπως Μαχαιριτσας,"διδυμοτοιχο Μπλουζ" ,οπως Μητροπανος και μαρεσουν πολυ τα ρεμπετικα,καθως και οι Πυξ Λαξ που ηταν καλυτεροι πιστευω απο τα ποδηλατα,αλλα δεν μπορω να ακουω εναν αφωνο να τραγουδαει χωρις σοβαρη συνοδεια κιθαρας,τι σοι ροκ συγκροτημα ειναι. :p pop-rock θα ελεγα οτι κανουν.

Πρόσφατα που πήγα στον Παυλίδη (τραγουδιστής των σπαθιών), έπρεπε να δεις τι ξυλίκι έπεσε όταν έπαιξε βασιλιά της σκόνης και "ένα παράξενο τραγούδι".

Σου ξαναλέω ότι ροκ είναι ιδεολογία, όχι ήχος κιθάρας.

Να σου πω μερικούς ακόμα πιο άφωνους Έλληνες; Αγγελάκας, Σαλβαδόρ (Μωρά στη φωτιά), Σιδηρόπουλος, Άσιμος. Κι αυτοί δεν αξίζουν τίποτα ε;

Μάλλον δεν δουλεύει σωστά, μια βγάζει και μετά βγάζει άλλα, ρωτάει και το ΑΦΜ.

Πιθανόν λόγω φόρτου. Jaco:worship:

Πρόσφατα που πήγα στον Παυλίδη (τραγουδιστής των σπαθιών), έπρεπε να δεις τι ξυλίκι έπεσε όταν έπαιξε βασιλιά της σκόνης και "ένα παράξενο τραγούδι".

AAAA καλα αστο!!! σιγα μην ειχατε και τραυματισμους,φιλε δεν ξερω για τον Ασιμο,αν τον θεωρεις και αυτον προσωπικοτητα,τελειωνω γιατι εσυ θα μου πεις οτι το μεγαλυτερο wall of death επεσε στους Αδερφους Κατσαμπα,μην τα πεις παραεξω...

ο βασιλιας της σκονης... omg! μες στα mosh pits ειναι το κομματι!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.