Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

βαλτε να πιουμε ραααααααα

και μια

που ποτε δεν παιζουν live για καποιο λογο...
  • Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
3) Η φωνή του τραγουδιστή δεν έχει τόση σημασία, όσο το πάθος που βγάζει. Άκουσε το live των Σπαθιών να το δεις.

5) Τα Σπαθιά είχαν δικό τους ήχο. Πολλά από τα μεγάλα συγκροτήματα που είχες αναφέρει στο παρελθόν δεν είχαν καν δικό τους ήχο.

Φιλε Darien πραγματικα δεν πρεπει να το ζω αυτο.Παθος ο τραγουδιστης των Ξυλινων Σπαθιων σε λαιβ εισαι σοβαρος τωρα?

Τα συγκροτηματα που ανεφερα εγω οχι μονο εχουν το δικο τους ηχο,αλλα μερικα απο αυτα εφεραν νεες μεθοδους στο ειδος της μεταλ μουσικης,σε αντιθεση με τα ξιφη που με τετοια φωνητικα απλα "δεν την παλευουν".Εγω καλυτερα τραγουδαω απο αυτον...

δε ξέρω ποιός θυμάται έναν μαργιόλη άντρα που είχα πλακωθεί στη γειτονιά γιατί είχε κλείσει περιμετρικά 30μέτρα το πεζοδρόμιό του και το θεωρούσε ιδιωτικό parking......

του χα ρίξει και καταγγελία στη δημοτική αστυνομία για την παρανομία του.

ε μαντέψτε....σήμερα του ρίξανε γκαζάκι προ 1 ώρας και το μαγαζί έγινε λαμπόγυαλο και κάηκε ολοσχερώς

:hehe::dance3::hehe::dance3::hehe::dance3:

Δεν πρέπει να χαιρόμαστε για το κακό που έπαθε κάποιος άλλος...

όσο μα**κας και να ήταν:p

Φιλε Darien πραγματικα δεν πρεπει να το ζω αυτο.Παθος ο τραγουδιστης των Ξυλινων Σπαθιων σε λαιβ εισαι σοβαρος τωρα?

Τα συγκροτηματα που ανεφερα εγω οχι μονο εχουν το δικο τους ηχο,αλλα μερικα απο αυτα εφεραν νεες μεθοδους στο ειδος της μεταλ μουσικης,σε αντιθεση με τα ξιφη που με τετοια φωνητικα απλα "δεν την παλευουν".Εγω καλυτερα τραγουδαω απο αυτον...

Τους έχεις ακούσει live ή έτσι το λες; Και σου είπα, δεν έχει σημασία πόσο φάλτσος μπορεί να είναι, με ενδιαφέρει το πάθος του που μεταφέρεται και σε μένα (αν και τον θεωρώ εντάξει σαν φωνή). Γιατί τέτοιο κόμπλεξ με τη φωνή; Αυτοί που βγάζουν brutal φωνητικά δηλαδή τι τους κάνει καλύτερους τραγουδιστές;

Δεν πρέπει να χαιρόμαστε για το κακό που έπαθε κάποιος άλλος...

όσο μα**κας και να ήταν:p

αν ήταν μόνο μλκας γιατί έκλεινε το πεζοδρόμιο δε θα χαιρόμουν τόσο.....αλλά χαίρομαι γιατί το μαγαζί του είναι οπλοπωλείο....αυτός είναι φασίστας-χουντικός (βγαίνει και το καμαρώνει κιόλας) και γενικά δε σέβεται κανέναν και τίποτα και θεωρεί οτι αυτός κάνει κουμάντο στη γειτονιά.....ουστ γίδι:whip:

Κι επειδή είναι φασίστας/χουντικός, αυτομάτως σημαίνει ότι του άξιζε αυτό που έπαθε, μακάρι μάλιστα να του καίγαν και το αμάξι του παλιο****** ε?

Και μετά να σε βλέπω σε thread για το ρημάδι το άσυλο και να ωρύεσαι, μη δεχόμενος όμως τη βασική αρχή του - την ελεύθερη έκφραση ιδεών Γιώργο. Επειδή είναι ακροδεξιός δεν πάει να πει ότι εδώ πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμο του Χαμουραμπί και να του βγάλουμε τα μάτια.

Δικαιοσύνη πάνω απ' όλα βλέπω. Και σωφρονισμός, πάνω απ' όλα. Τώρα ειδικά που του ρίξαν το γκαζάκι? Από ακροδεξιός θα γίνει αριστερός σοσιαλιστής και μέγας ανθρωπιστής, γιατί το πετρογκάζ του άνοιγε τα μάτια και όχι ο διάλογος και το δικαίωμα στην ανεξάρτητη ιδεολογία του καθενός μας.

Ας σου ρθει λοιπόν και σένα ένας Χρυσαυγίτης λοιπόν, για να σου ανοίξει τα μάτια και να σε βγάλει από τη μάταια Αριστερά, που όπως ο ίδιος θα λέει, λανθασμένα πιστεύεις. Να στο κάνει το Saab καλοκαιρινό, καλά δε θα ναι?

Δεν το περίμενα ρε συ ένα 14χρονο παιδί, να σου κάνει διδασκαλία πάνω σε αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύεις. Καλά του κάναν του Αλέξη λοιπόν Γιώργο, ε? Αφού το πίστευαν ότι κάνει λάθος σε αυτά που πιστεύει, τον γλίτωσαν κιόλας. Όπως και το γείτονα, τέτοιος ******* που είναι.

(κάρτες για τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του μυνήματος αυτού απόλυτα δεκτές και κατανοητές, αλλά αισθάνομαι ότι έτσι, έπρεπε να τα πω)

ΚΑΙ double post γιατί θα φρικάρω εδώ πέρα:

Κοιτάω το θέμα για το χάσμα γενεών και σκέφτομαι ότι όντως κάτι έχει αλλάξει. Κοιτώντας την επιλογή ότι "θα βρουν το σωστό το δρόμο" δεν έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσα ποτέ να την ψηφίσω. Αλλά θυμάμαι τον κακόμοιρο τον Jerry κι αυτό που είπε πριν και το κοιτάω λίγο αλλιώς.

Πάω πιο κάτω και τι να δω ο καψερός?

χάσμα γενεών πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

ο χαρακτήρας του καθένα καθορίζεται εκτός από κληρονομικούς παράγοντες και από τα ερεθίσματα που δέχεται ο εγκέφαλός του.

και μπορεί να είμαστε μια σάπια κοινωνία που δίνει τα χειρότερα ερεθίσματα προς μίμηση στη νεολαία αλλά ευτυχώς υπάρχει και η κριτική ικανότητα που ξεχωρίζει εάν κάποιος θα συμβαδίσει με τη σαπίλα ή εάν θα διαλέξει τη διαφορετικότητα μακριά από αυτή και τα φθηνά της στερεότυπα.

ευτυχώς υπάρχει η κριτική ικανότητα...δυστυχώς λίγοι είναι εκείνοι που έχουν δίψα για ζωή και πραγματική ελευθερία του πνεύματός τους ωστέ να χρησιμοποιήσουν σωστά την κριτική σκέψη και ικανότητα.

Ο ακροδεξιός που λέγαμε? Προφανώς και "κληρονόμησε" τα χαρακτηριστικά του αυτά από κάπου, είτε οικογένεια είτε το γενικό του περιβάλλον.

No matter όμως, είναι φασίστας, παρκάρει και το αμάξι στραβά, το παίζει και νταής, στην πυρά λοιπόν, κάψτε τα του όλα <- (ποιοι δίνουν τα λάθος παραδείγματα)

Πάω να παίξω κανά Mass Effect, καλύτερα είμαι με τους virtual εξωγήινους...:confused:

νταξει θα σου γραφα κανονικη απαντηση αλλα καταλαβαινω οτι σε 16χρονο μεταλλα δεν μπορεις να του πεις τιποτα.

Άστον μωρέ, ζηλεύει...

ronaldo.gif

@gznp

και εκτός από όσα έγραψα προηγουμένως να σε ενημερώσω οτι στο εν λόγω οπλοπωλείο κάθε απόγευμα έπιναν καφέ και διαφορετικά στρουμφάκια όλων των μονάδων..........και τον καφέ βέβαια δεν τον έπιναν στο πεζοδρόμιο στο όρθιο.....

για όλα όσα είπες δεν έχω να σου απαντήσω κάτι αν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα.

καλά frags στους εξωγήινους:)

Καλημέρα σε όλους.

Τελικά η κακεντρέχεια μπέικε και στα ολυμπιακά αθλήματα στίβου, στο δέκαθλο :hehe:

Δεν ξαναπινω ουζο. 2 μερες ακομα ειμαι σε Κροκοδειλος mode....:(

Γιανημ' μαλλον θα σας σερβιρανε σιροπι και οχι αποσταγμα

ψαξε next time για Κακιτση, Στουπακη καζανιστο, Τεττερη, Ψυχη

(ολα αποσταγματα χωρις ζαχαρη και χωρις πολλα μυρωδικα)

"πινεις πολλα ξυπνας καλα" που λεει και στο μπουκαλι...:hang3:

l_ouzo%20o,7.jpg

κοπρε ωραιος!! Τα ουζα αυτα παιζουν στο εμποριο γενικα η μονο σε συγκεκριμενα spots?

καποια απο αυτα βρισκονται σε Supermarket και μικρα μπακαλικα

αλλα και σε μεζεδοπωλεια

απλα πιο σπανια απ'οτι τα ευρεως διαδεδομενα μινι, 12, πλωμαρι κτλ...

επισης παιζει κι αυτο με μεγαλη ποικιλια

αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε για να ειμαι ειλικρινης.

καλες ουζοκατανυξεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.