Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τα Σπαθιά δεν πρόκειται να επανενωθούν, και σίγουρα δεν θα έπαιζαν ποτέ στη Eurovision. :p

Σιγα τα Σπαθια...

Pastelidh μη μου πεις οτι σου αρεσει και αυτη απο το Israel!! :o

Ε καλα για παράδειγμα ανέφερα τα σπαθιά.

Δεν εννοώ να πανε metalαδες αλλα κατι σε rock.

Tα Κοκκινα Χάλια.

Τα Κιτρινα Ποδηλατα.

Οι Ανοριμοι.

εκτος απο σουξε θα σωσουν και το ΜΕΤΑΛ!

Eξαρχεια μια φορα ειδα αφισα με ενα συγκροτημα που λεγοντουσαν @@ ,αυτους να εστελναν...

Σιγα τα Σπαθια...

νταξει θα σου γραφα κανονικη απαντηση αλλα καταλαβαινω οτι σε 16χρονο μεταλλα δεν μπορεις να του πεις τιποτα.

Νεφ, δε λεω οτι σφυζει απο ποιοτητα αλλα οταν ακους ευροβυζιον ροκ-μπαλλαντες-οπερα-ποπ-γυφτοτραγουδα-τσιφτετελια-οριενταλ ε λειπει κ ενα καφροτραγουδο απλα για να υπαρχει. Αμα περιμενε η μεταλ σκηνη την ευροβυζιον για να βρει την ποιοτητα...:hehe: αστα να πανε.

Σορρυ ακουτε καμια σοβαρη μελωδια,καμια σοβαρη κι8αρα?? Καμια φωναρα? Η εχουν προβλημα τα ηχεια μου η εγω ειμαι κουφος :o

Καλα αμα ειναι αυτοι ροκαδες καλοι,τι να πω!!! Stay Rock!!

btw αν ηταν τοσο καλοι θα υπηρχαν ακομη!!

και ας μην ξεχνιομαστε...

κιτρινα ποδηλατα

ξυλινα σπαθια

ροζ μπουρνουζια

και κοκκινα παπουτσια

προτωτυπια :suicide2::suicide2:

Καμια φωναρα? Η εχουν προβλημα τα ηχεια μου η εγω ειμαι κουφος :o

Εισαι 16 χρονων μεταλλο. Αρα ναι, καλα το ειπες. Εισαι κουφος. Προς το παρον δηλαδη.

Καλα αμα ειναι αυτοι ροκαδες καλοι,τι να πω!!! Stay Rock!!

Να συμπληρώσω εδώ, και "Ποιος Σιδηρόπουλος τώρα? Έλεος. Ακούστε Rotting Christ να γουστάρετε"

btw αν ηταν τοσο καλοι θα υπηρχαν ακομη!!

Εδώ σαφές παράδειγμα είναι ο Φίλιππος Πλιάτσικας, που 20 χρόνια τώρα τραγουδάει, και μάλιστα συνεχίζει με εμπνευσμένους και ανατριχιαστικούς στίχους όπως "αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα".

Μάλλον τα παιδιά, σε αντίθεση με κάποιους (πολλούς) άλλους, ήξεραν μέχρι που έπρεπε να φτάσουν, πριν αρχίσουν να ξεφτυλίζονται ;)

Ειρωνία ήταν αυτό για τον Πλιάτσικα. "Υπάρχει" ακόμα, κι ας μην παλεύεται ο άνθρωπας...

@Hydra

1) Δεν ακούς καμιά σοβαρή κιθάρα γιατί ο ήχος των Σπαθιών προέρχονταν κυρίως από τα πλήκτρα.

2) Το ροκ είναι κυρίως ιδεολογία, όχι παραμορφωμένες κιθάρες.

3) Η φωνή του τραγουδιστή δεν έχει τόση σημασία, όσο το πάθος που βγάζει. Άκουσε το live των Σπαθιών να το δεις.

4) Μην συγκρίνεις τα Σπαθιά με τα κίτρινα ποδήλατα και τα ροζ χαλιά. Αυτούς τους ανέδειξαν τα ΜΜΕ.

5) Τα Σπαθιά είχαν δικό τους ήχο. Πολλά από τα μεγάλα συγκροτήματα που είχες αναφέρει στο παρελθόν δεν είχαν καν δικό τους ήχο.

:)

http://www.youtube.com/watch?v=vN3MXTezyBY&feature=related

Ντάξει μην το συνεχίσουμε...

Η μουσική και η ιδεολογία της δεν είναι απλά ένα μαύρο φόντο και ένας που να χτυπιέται σαν μαινάδα.

Να σου βάλω video με τον ¨Ασιμο στο rodeo?

Nα σου βάλω τα video των ΑΠροσάρμοστων και του Σιδηρόπουλου στην ET3?

¨ΑΝθρωποι που με τους στίχους τους άλλαξαν και γαλούχησαν γενιές...

Σταθήκαν απέναντι σε αυτό που τους βασάνιζε και ας το πλήρωναν καθημερινά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.