Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό έχει επικρατήσει όντως, αλλά όμως δεν έχω καταλάβει το γιατί...

Λοιπόν, όπως και να έχει, όποιες και αν είναι οι αρμοδιότητές του (που ομολογώ ότι δεν τις ξέρω και κακώς), αφού χρειαζόταν η υπογραφή του, μπορούσε να αρνηθεί και ας έβρισκαν άλλο παραθυράκι, να το περάσουν... τώρα απλά αποδεικνύει και αυτός ότι είναι μια απ' τα ίδια και άβουλος, παρότι το image που προωθεί είναι ο cool Κάρολος... αν δεν το υπέγραφε δηλαδή τι θα κάνανε, θα τον απέλυαν ή θα τον φυλάκιζαν...? Δεν υπάρχουν πια άντρες με φαρδιά φερμουάρ στο παντελόνι στην πολιτική, μόνο φαρδιές τσέπες...

(γενικό αει σιχτίρ είναι το παραπάνω, όχι ερώτηση ή αντιπαράθεση)

Απλά στέκομαι περισσότερο σε αυτόν, γιατί οι άλλοι είναι απλοί εγκληματίες του ποινικού κώδικα, ενώ αυτόν τον είχα για πιο παραδοσιακό...

Αφού δεν έγινε επανάσταση μετά από αυτό.. μάλλον δε θα γίνει ποτέ!

Μάλιστα..:...:

Και να σε ρωτήσω:p Μήπως έχεις τις ερωτήσεις ακόμα..?

Τις εχω καπου νομιζω.

Aν τις εχω οντως , θα τις σκαναρω και θα τις ανεβασω σε κανα rapid καμια μερα που θα εχω χρονο .

εδιτ . Βασικα οι ερωτησεις απαντησεις απο μονες τους δεν νομιζω να σου δινουν 100% . Ειναι λιγο μπερδεμμα η φαση . Και στις πολλαπλες νομιζω εχουν λαθακια . Εγω ειχα παρει και ενα βιβλιο απο τον παπασωτηριου παραλληλα με τις απαντησεις οταν διαβαζα . :/

Πλεον η Πειραιως ζηταει 1€ προμηθεια για φορτιση ΚΑΙ εκφορτιση της ηλεκτρονικης τους χρεωστικης (απο το web banking, ρουφωντας λεφτα απο το λογαριασμο μου). Να πατε να γ****ειτε μπαστουνοβλαχοι.

!!! μπαστουνοβλαχοι !!!!.

Φίλοc, έχεις το copyright ή μπορούμε να την χρησιμοποιούμε την λέξη αβέρτα? :hehe:

Πλεον η Πειραιως ζηταει 1€ προμηθεια για φορτιση ΚΑΙ εκφορτιση της ηλεκτρονικης τους χρεωστικης (απο το web banking, ρουφωντας λεφτα απο το λογαριασμο μου). Να πατε να γ****ειτε μπαστουνοβλαχοι.

κριση φιλοc...αληθεια μιας και ειπα για κριση τι παθανε ολοι και αγοραζουν αμαξια πριν ενα 3μηνο ολοι κλαιγανε και βλεπω οι αντιπροσωπειες εχουν αδειασει , ουτε φυλλαδιο διαφημιστικο δεν εμεινε

Φίλοc, έχεις το copyright ή μπορούμε να την χρησιμοποιούμε την λέξη αβέρτα? :hehe:

Use at will. Συνώνυμα: τσουρόβλαχος, τυρόμπεης, στρουγκανόβλαχος κλπ (αν και οι βλάχοι τελικά μια χαρά άνθρωποι είναι :p)

φφφφ,

θελω να παω βολτα παραλια,

αλλα εχω c++ ασκησεις & εργασια sql (db2) :hm:

φφφφ,

θελω να παω βολτα παραλια,

αλλα εχω c++ ασκησεις & εργασια sql (db2) :hm:

περαστικά :p:p:p

:p

κριση φιλοc...αληθεια μιας και ειπα για κριση τι παθανε ολοι και αγοραζουν αμαξια πριν ενα 3μηνο ολοι κλαιγανε και βλεπω οι αντιπροσωπειες εχουν αδειασει , ουτε φυλλαδιο διαφημιστικο δεν εμεινε

το καλύτερο είναι ότι οι τράπεζες δεν δίνουν τόσο εύκολα δόσεις στα αμάξια και έχει πέσει πολύ μετρητό... τρομερή η κρίση λεμε

οι βλάχοι τελικά μια χαρά άνθρωποι είναι

Ο πρωτευουσιανος απο τζακι... :rant:

Σχετικα με τους Depetce Mode: πραγματικα μεγαλη ατυχια ,αλλα να λεμε την αληθεια 60 ευρω που εδωσαν κατι γνωστοι για πισω πισω...δεν τα αξιζαν με τιποτα τη στιγμη που εχουν 35 οι Kreator οι Exodus,οι Amon Amarth,οι Destruction και αλλα μεγαλα ονοματα που ηρθαν φετος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.