Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

διακοσμητικος ειναι ο προεδρος

αλλα τι φωναζετε ωρε , αφου σε 20 μερες θα τσιμπησουν το 70% τα 2 αυτα κοματα :hehe:

διακοσμητικος ειναι ο προεδρος

Αυτό έχει επικρατήσει όντως, αλλά όμως δεν έχω καταλάβει το γιατί...

Λοιπόν, όπως και να έχει, όποιες και αν είναι οι αρμοδιότητές του (που ομολογώ ότι δεν τις ξέρω και κακώς), αφού χρειαζόταν η υπογραφή του, μπορούσε να αρνηθεί και ας έβρισκαν άλλο παραθυράκι, να το περάσουν... τώρα απλά αποδεικνύει και αυτός ότι είναι μια απ' τα ίδια και άβουλος, παρότι το image που προωθεί είναι ο cool Κάρολος... αν δεν το υπέγραφε δηλαδή τι θα κάνανε, θα τον απέλυαν ή θα τον φυλάκιζαν...? Δεν υπάρχουν πια άντρες με φαρδιά φερμουάρ στο παντελόνι στην πολιτική, μόνο φαρδιές τσέπες...

(γενικό αει σιχτίρ είναι το παραπάνω, όχι ερώτηση ή αντιπαράθεση)

Απλά στέκομαι περισσότερο σε αυτόν, γιατί οι άλλοι είναι απλοί εγκληματίες του ποινικού κώδικα, ενώ αυτόν τον είχα για πιο παραδοσιακό...

Δεν βρήκα την DFI P45 mATX και πήρα μια Asus με το G45... υποψιάζομαι ότι θα τραβάω τις παπότριχές μου...

Αρκετα γρήγορη και απροβληματιστη οσο την ειχα στο μαγαζί... Εστησα ενα HTPC για ενα φίλο, το μονο παράπονο ήταν ο ICH10 (non-RAID)...

Αυτή την στιγμή γράφω Λειτουργικά Περιβάλλοντα με τον απο πάνω μου....

:baby:

Πώς Αλλάζουμε την ανάλυση οθόνης...? Λολ Λολ Λολ

Πηγαίνουμε στην Δέλτα και μας βάζουν ερωτήσεις όπως τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πως κάνουμε απεγκατάσταση ενός προγράμματος.. έλεος δηλαδή.

Με κάτι τέτοια θα βγούμε καταξιωμένοι τεχνικοί υπολογιστών :hehe::hehe:

Εμείς ξέρουμε περισσότερα από αυτούς ρε:fist:

Πηγαίνουμε στην Δέλτα και μας βάζουν ερωτήσεις όπως τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πως κάνουμε απεγκατάσταση ενός προγράμματος.. έλεος δηλαδή.

Με κάτι τέτοια θα βγούμε καταξιωμένοι τεχνικοί υπολογιστών :hehe::hehe:

Εμείς ξέρουμε περισσότερα από αυτούς ρε:fist:

H πρόοδος ειναι για την βούρτσα .... Ειδικα σε ιδιωτικη σχολη που τα σκας $$$ και σε θελουν και για το αλλο εξαμηνο να τα ξανα $$$$ σεις . Περιμενε να τελειωσεις και πηγαινε δώσε πιστοποιηση μαζι με τους κρατικούς να δεις ως που φτάνει η ραμπιτ χολ. ;)

H πρόοδος ειναι για την βούρτσα .... Ειδικα σε ιδιωτικη σχολη που τα σκας $$$ και σε θελουν και για το αλλο εξαμηνο να τα ξανα $$$$ σεις . Περιμενε να τελειωσεις και πηγαινε δώσε πιστοποιηση μαζι με τους κρατικούς να δεις ως που φτάνει η ραμπιτ χολ. ;)

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες ;) Και όταν γράφουμε για εξάμηνο.. πάλι για την βούρτσα είναι ;)

Για την πιστοποίηση μας είπαν ότι θα μας δώσουν λέει και τις 300 ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους και τον δεκέμβρη θα δώσουμε εξετάσεις :hehe:

Το καλο με αυτή την σχολη είναι ότι πας 2 χρονια και έχεις απαλλαγή από τον στρατό 5 χρονια.

:woot:

Δεν νομιζω να ειναι 300 εκτος και αν εχει αλλαξει κατι . Εγω τελειωσα μερικα χρονια πιο πριν . Οταν θα σου ζητάνε πχ να αναλύσεις πως δουλευει ενα δικτυο τυπου token ring -αναλυτικα - και με σχεδιαγραμμα και αλλα τετοια ομορφα πολλα σε αιθουσα με κανα 5 επιτηρητες που στην 3τη φορα που γυρισεις κεφαλι πισω σου παιρνουν την κολλα θα καταλάβεις οτι δεν εχει σχεση με την προοδο και οι 3 ωρες θα σου φανουν λίγες :D

anywai . Καλη επιτυχια.

Εμάς ένας καθηγητής μας είπε ότι είναι 300 αλλα για να μου λες ότι δεν είναι τόσες κάποιο λάθος έκανε.Γιατί μας είπαν ότι οι ερωτήσεις δεν έχουν αλλάξει εδώ και παααρα πολλά χρονια :p:jump:

τέλος πάντων βλέπουμε ;)

ty

Εμάς ένας καθηγητής μας είπε ότι είναι 300 αλλα για να μου λες ότι δεν είναι τόσες κάποιο λάθος έκανε.Γιατί μας είπαν ότι οι ερωτήσεις δεν έχουν αλλάξει εδώ και παααρα πολλά χρονια :p:jump:

τέλος πάντων βλέπουμε ;)

ty

Mπορει οντως να ειναι 300 και να κανω εγω λαθος . Απλα ειναι αλλες πολλαπλών επιλογών , αλλες κανονικές κλπ . Το πρακτικό μέρος ειναι πανευκολο παντως το ξεπετας στο 15λεπτο . Η μλκια ειναι ομως οτι η βαθμολογία του πτυχίου βγαινει απο το θεωρητικο . :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.