Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πυώδη αμυγδαλίτιδα και ξημερώνει 2ή μέρα έτσι......ούτε τα alien δεν έβγαζαν τέτοιο πράμα:weep::bye:

να σου φερω το στακερ να μου το μονταρεις λιγο; θελω 3-4 τρυπες για καλωδια :)

υ.γ.περαστικα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
πυώδη αμυγδαλίτιδα και ξημερώνει 2ή μέρα έτσι......ούτε τα alien δεν έβγαζαν τέτοιο πράμα:weep::bye:

Γουόρυ

, μάι φρέντ...

αααααχ κρεπα 5 το πρωι μαζι με καφε και ρεντμπουλ...ποσο μου λειψανε αυτες οι γουρουνιες...

Θα δείτε. Και ανατροπή θα γίνει, και δυναμική θα είναι, αλλά τη κατάλληλη στιγμή θα μπεί κάποιος στη μέση που θα καλμάρει το πλήθος και θα μας επαναφέρει στην αρχική κατάσταση. Πάντα έτσι ήταν. Η μοίρα μας είναι να είμαστε μια ζωή υποχείρια των αποικιοκρατών παλαιών και νέων και να καθόμαστε με σκυμμένο το κεφάλι να ονειρευόμαστε για περασμένα μεγαλεία.

Edit: Χαλαρώστε λίγο με το γαμάτο και τα παράγωγά του

Without order nothing exists, without chaos nothing evolves, λεμε!!!

Δεν ειναι η φυσικη κατασταση του κοσμου να ειναι σε αναταραχη. Δεν μπορει να γινει τιποτα αν ζουμε σε μια κατασταση συνεχους "πιθανης ανατροπης". Γινεται ενα μπραφ αλλαζει η εξουσια, ανεβαινουνε καποιοι αλλοι, οι οποιοι ειτε τεχνητα, ειτε πραγματικα θελουνε να πανε την κατασταση στο καλυτερο, και στην συνεχεια ειτε δεν θα τα καταφερουν (τοσο καλα οσο πιστευαν), ειτε θα τους διαφθειρει η εξουσια, οποτε και θα ανεβουνε αλλοι οι οποιοι θα ειναι λιγοτερο επαναστατες, και περισσοτερο πολιτικοι, και σε 40-50 χρονια ολα θα ειναι οπως πριν :p. Ολα ειναι μερος του μεγαλο "κυκλο" και χρειαζονται.

Καλημέρες!

Περαστικά φράγμα και εγώ όλο το πάσχα με αμυγδαλίτιδα και μονοπυρήνωση ήμουν :(

ΧΑΛΙΑ:sick:

τελικά το νετμπουκ είναι άλλη φάση άμα είσαι κρεβατωμένος.........η καλύτερη μου αγορά ever από 4ετίας όταν είχα πάρει την NEC 20"wgx2

δε θα τη παλέψω και πολύ ακόμα μέσα βέβαια......:help1:

Στο καλό και να μας γράφει...

Άλλοι 299 λωποδύτες έμειναν...

λέτε να παραιτηθούν και αυτοί...?:ph34r:

Εγώ γιατί το βλέπω διαφορετικά, π.χ. έβαλε με την κίνηση αυτή γερές βάσεις για να ξαναεκλεγει βουλευτής την επόμενη φορά. Η ΝΔ έχει 151 έδρες σήμερα και έτσι και γίνουν σύντομα εκλογές ούτε οι μισοί από αυτούς δεν θα κάτσουν στα ίδια θρανία.
Εγώ γιατί το βλέπω διαφορετικά, π.χ. έβαλε με την κίνηση αυτή γερές βάσεις για να ξαναεκλεγει βουλευτής την επόμενη φορά. Η ΝΔ έχει 151 έδρες σήμερα και έτσι και γίνουν σύντομα εκλογές ούτε οι μισοί από αυτούς δεν θα κάτσουν στα ίδια θρανία.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μη βγει ο βερελης.

σωστά....αλλά ας πάμε και λίγο παρακάτω.......ο κλασσικός μλκας έλληνας που συγκινείται από τέτοιες κινησεις ευθιξίας θα τον εκλέξει με τα μπούνια σε λίγο καιρό.....ξέρει τι κάνει......γατόνι.

πάντως μη νομίζετε οτι οι εκλογές είναι πολύ μακριά.......δεν υπάρχει ΜΜΕ που να στηρίζει τον Καραμανλή αυτή τη στιγμή (αδιανόητο ολόκληρη κυβέρνηση να μην έχει στήριξη από έστω 1 κανάλι) και όλοι σπρώχνουν όπως μπορούν Γιωργάκη.....

μαύρο φίδι που μας έφαγε βέβαια άμα βγει το ΠΑΣΟΚ........θα έχουμε κάποιον που δε μπορεί να αλλάξει μια αλυσίδα στο ποδήλατο και δε μπορεί να συντάξει σωστά μια πρόταση για να μας κυβερνάει.....τουλάχιστον ο μπούλης κρατάει σοβαρό προφίλ γιατί σέβεται το βάρος του επίθετού του...και είναι και παναθηναικός (καλα πλάκα κάνω στο τελευταίο)

έρχονται δύσκολες στιγμές μετά το καλοκαίρι....Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που θα λήγουν και οι ακάλυπτες επιταγές θα τρέχουμε για εκλογές.....ε ρε γλεντια.:hehe:

Ο Καραμανλής δεν κρατάει κανένα προφιλ (ίσως κανά προφιτερόλ :p) είναι απών από παντού...

Στο καλό και να μας γράφει...

Άλλοι 299 λωποδύτες έμειναν...

λέτε να παραιτηθούν και αυτοί...?:ph34r:

Mακαρι να ηταν 299 ακομα.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα και αύριο θα έχω στα χέρια μου την eos 40D... έχει να πέσει πολύ κάψιμο...

θα πάρει φωτιά το thread με τις ψηφιακές... :p

Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα και αύριο θα έχω στα χέρια μου την eos 40D... έχει να πέσει πολύ κάψιμο...

θα πάρει φωτιά το thread με τις ψηφιακές... :p

ευτυχως που κλειδωθηκε.

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.