Jaco Μάϊος 7, 2009 #19281 Μάϊος 7, 2009 Μίλαγα με έναν γνωστό μου, ο οποίος είναι λιμενικός στον Πειραιά και μου έλεγε ότι τα καράβια με τα καινούργια αμάξια που έρχονται, δεν έχουν που να αράξουν για να ξεφορτώσουν... της μουρλής, λες και ξεφορτώνουν αλεύρι και νερό στους νομάδες στο Τζιμπουτί... και όλοι, του είπαν, πληρώνουν μετρητοίς... ποια κρίση με λες τώρα..? Το άλλο που με βιδώνει... όλοι, ακόμα και στην δουλειά (μου έχουν σπάσει τα νεύρα), ασχολούνται με την Σαρρή και τον αφρικανό της... και αν τους πεις για τα 300 δις έλλειμα, για την φορο-επιδρομή που έρχεται, για τις δουλειές τους που παίζει να μην τις έχουν και του χρόνου ή για τον μαφιόζο που τον έβγαλαν λάδι οι 300 μαφιόζοι, όσοι έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν τους νοιάζει καθόλου ή είναι αδιάφοροι με έναν στυλάκι ωχαδελφισμού... οκ ρε παιδιά, αφού η Σαρρή και ο αφρικανός σας αξίζουν, ψηφίστε αυτούς, καλύτερα θα κυβερνάνε από τους μαφιόζους... έλεος...
Jason Μάϊος 7, 2009 #19282 Μάϊος 7, 2009 Πιο δύσκολη άσκηση στο packet tracer δεν μπορούσε να μας βάλει ο καθηγητής μας?:devil: Τα νεύρα μου ρεεεε χαλια έγραψα:rant::rant::rant: g@Μώ τα δίκτυα μου μέσα
defiant Μάϊος 7, 2009 #19283 Μάϊος 7, 2009 Ελα ρε προχωρημένος ο καθηγητης.Τι ασκηση εβαλε?Και σε ποια σχολη?
Jason Μάϊος 7, 2009 #19284 Μάϊος 7, 2009 Στην Δέλτα,ιδιωτική... Μας μπέρδεψαν τρελα οι IP και οι Gateway pffff Πιο εύκολα μας έκανε στα μαθήματα.. Παλούκια μας έβαλε στην εξέταση. ΝΕΥΡΑ
RootX Μάϊος 7, 2009 #19285 Μάϊος 7, 2009 Στην Δέλτα,ιδιωτική...Μας μπέρδεψαν τρελα οι IP και οι Getway pffff Get Away, Gateway λέγεται
Jerry007 Μάϊος 7, 2009 #19286 Μάϊος 7, 2009 Μην το συνωρίζεσαι το παλικάρι,τάχει πάιξει απο τα διαγωνίσματα :turn:
Jason Μάϊος 7, 2009 #19287 Μάϊος 7, 2009 Μην το συνωρίζεσαι το παλικάρι,τάχει πάιξει απο τα διαγωνίσματα :turn:Κάτι ξέρει αυτός για να το λέει :whistle2::whistle2:
Maximus Μάϊος 7, 2009 #19288 Μάϊος 7, 2009 Μίλαγα με έναν γνωστό μου, ο οποίος είναι λιμενικός στον Πειραιά και μου έλεγε ότι τα καράβια με τα καινούργια αμάξια που έρχονται, δεν έχουν που να αράξουν για να ξεφορτώσουν... της μουρλής, λες και ξεφορτώνουν αλεύρι και νερό στους νομάδες στο Τζιμπουτί... και όλοι, του είπαν, πληρώνουν μετρητοίς... ποια κρίση με λες τώρα..?Το άλλο που με βιδώνει... όλοι, ακόμα και στην δουλειά (μου έχουν σπάσει τα νεύρα), ασχολούνται με την Σαρρή και τον αφρικανό της... και αν τους πεις για τα 300 δις έλλειμα, για την φορο-επιδρομή που έρχεται, για τις δουλειές τους που παίζει να μην τις έχουν και του χρόνου ή για τον μαφιόζο που τον έβγαλαν λάδι οι 300 μαφιόζοι, όσοι έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν τους νοιάζει καθόλου ή είναι αδιάφοροι με έναν στυλάκι ωχαδελφισμού... οκ ρε παιδιά, αφού η Σαρρή και ο αφρικανός σας αξίζουν, ψηφίστε αυτούς, καλύτερα θα κυβερνάνε από τους μαφιόζους... έλεος... Εγώ πάντως θα γελάσω πραγματικά αν οντως βγάλουν τον Βεργή στη Βουλή - να τον δω με τη χλαμύδα και τι άλλο στον κόσμο. Δεν πάει και κανένας να του πει για το κόμμα των πειρατών μπας και ξεκινήσει κι αυτός καμιά torrentο-εκστρατεία να γίνει της μουρλής? Πραγματικά, είναι για κλάματα η κατάσταση. Όχι γιατί υπάρχει κρίση - γιατί δεν υπάρχει, αλλά οι τράπεζες το εκμεταλλεύονται και δε δίνουν δάνεια και οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται διώχνοντας κόσμο πιπιλώντας την καραμέλα "φταίει η διεθνής νομισματική και οικονομική κρίση"...
KoMM Μάϊος 7, 2009 #19289 Μάϊος 7, 2009 καλα μην ειστε τοσο υπερβολικοι...επειδη δε πιανει το δικο σας χωρο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει.
greekfragma Μάϊος 7, 2009 #19290 Μάϊος 7, 2009 εχω στεναχωρεθεί πολύ:cry:http://www.cosmo.gr/Theatre/Hellas/238338.html
Jaco Μάϊος 7, 2009 #19291 Μάϊος 7, 2009 Όντως κρίμα...Αλλάζει σελίδα σιγά-σιγά η χώρα και οι άξιοι αποχωρούν, αφήνοντας πίσω τους το χάος...
Jason Μάϊος 7, 2009 #19292 Μάϊος 7, 2009 εχω στεναχωρεθεί πολύ:cry:http://www.cosmo.gr/Theatre/Hellas/238338.html ποοοοο :(:(
Hydra Μάϊος 7, 2009 #19293 Μάϊος 7, 2009 Την ωρα που τετοιοι ανθρωποι σαν τον Σπαθαρη χανονται,γεννιουνται "καλλιτεχνες" σαν την Σαρρη,τι να πω,λιγοι μας εχουν μεινει ακομα ,και οταν χαθουν και αυτοι οι λιγοι,τοτε θα εχουμε να περηφανευομαστε για "καλλιτεχτες" οπως ο Σαρμπελ,η Καλομοιρα,η Σαρρη και ο Μαζωνακης....Μακαρι να σωθει,αλλα και να μην σωθει,θα μεινει παντα στις καρδιες μας για τον διασκεδαστικο και μεγαλης αξιας εργο που προσεφερε για χρονια στο ελληνικο κοινο.
astrolabos Μάϊος 7, 2009 #19294 Μάϊος 7, 2009 Μη συγκρίνεις τη βούρτσα με τη λούτσα. Ο Σπαθάρης παίζει σε άλλη κατηγορία από αυτούς που ανέφερες σαν παράδειγμα.
SirDiman Μάϊος 7, 2009 #19295 Μάϊος 7, 2009 Η βλαβη ειναι ανεπανόρθωτη δυστυχώς... Αλλο ενα αστερι του ελληνικου καλλιτεχνικού χώρου σβήνει
cptkoulis Μάϊος 7, 2009 #19296 Μάϊος 7, 2009 Πραγματικά, είναι για κλάματα η κατάσταση. Όχι γιατί υπάρχει κρίση - γιατί δεν υπάρχει, αλλά οι τράπεζες το εκμεταλλεύονται και δε δίνουν δάνεια και οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται διώχνοντας κόσμο πιπιλώντας την καραμέλα "φταίει η διεθνής νομισματική και οικονομική κρίση"...Δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα,δεν περναει μερα που να μην "σκασει" ακαλυπτη επιταγη ακομα και απο πελατες υπερανω υποψιας.Απλα επειδη στην Ελλαδα δουλευαμε με μεταχρονολογημενες επιταγες 3-10+ μηνων η κριση αργησε να γινει αισθητη.Να δω πως θα πληρωθουν οι επιταγες που παιρνουμε σημερα και ληγουν τα Χριστουγεννα...
Hydra Μάϊος 7, 2009 #19297 Μάϊος 7, 2009 astrolabos καλλιτεχνης ειναι και ο ενας και ο αλλος,και στον χωρο γενικως σε μεγαλυτερη υποληψη εχω τον Σπαθαρη παρα τον Βας Βας
astrolabos Μάϊος 7, 2009 #19298 Μάϊος 7, 2009 Δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα,δεν περναει μερα που να μην "σκασει" ακαλυπτη επιταγη ακομα και απο πελατες υπερανω υποψιας.Απλα επειδη στην Ελλαδα δουλευαμε με μεταχρονολογημενες επιταγες 3-10+ μηνων η κριση αργησε να γινει αισθητη.Να δω πως θα πληρωθουν οι επιταγες που παιρνουμε σημερα και ληγουν τα Χριστουγεννα...Μα ο άλλος σου λέει οτι πληρώνει μετρητά για τα αμάξια
deninho Μάϊος 7, 2009 #19299 Μάϊος 7, 2009 ^^αυτό δε σημαίνει κάτι... Και στη Ν. Ιωνία, είναι ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα, και κάθε 2 μέρες το πολύ έχει διαφορετικά αμάξια. Τι αμάξια; Από φτηνιάρικες mercedes, μέχρι lotus elise, jaguar, και τεράστια SUV. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρίση. Μάλλον ότι υπάρχει ξέπλυμα χρήματος σημαίνει Η MS για πρώτη φορά στην ιστορία της διώχνει μαζικά (3600 άτομα), η UBS έχει 2 δις φράγκα μειον στο πρώτο 3μηνο του 2009 και διώχνει 9000 άτομα, κλπ κλπ και δεν υπάρχει κρίση; Απλά η Ελλάδα είναι εκτός λογικής σε όλους τους τομείς, για αυτό και δε βγάζεις άκρη με τα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Hydra Μάϊος 7, 2009 #19300 Μάϊος 7, 2009 Ακριβως,παντως υπαρχει δεν υπαρχει στην Ελλαδα οικονομικοι κριση,την επομενη φορα που θα περιμενετε στα διοδια ριξτε μια ματια γυρω σας,θα δειτε ενα σωρο κοσμο με τζιπ μεγαλα ,Mercedes πολυτελειας και BMW ,,,,δυσκολο να δειτε αμαξι δεκαετιας...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.