Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μίλαγα με έναν γνωστό μου, ο οποίος είναι λιμενικός στον Πειραιά και μου έλεγε ότι τα καράβια με τα καινούργια αμάξια που έρχονται, δεν έχουν που να αράξουν για να ξεφορτώσουν... της μουρλής, λες και ξεφορτώνουν αλεύρι και νερό στους νομάδες στο Τζιμπουτί... και όλοι, του είπαν, πληρώνουν μετρητοίς... ποια κρίση με λες τώρα..?

Το άλλο που με βιδώνει... όλοι, ακόμα και στην δουλειά (μου έχουν σπάσει τα νεύρα), ασχολούνται με την Σαρρή και τον αφρικανό της... και αν τους πεις για τα 300 δις έλλειμα, για την φορο-επιδρομή που έρχεται, για τις δουλειές τους που παίζει να μην τις έχουν και του χρόνου ή για τον μαφιόζο που τον έβγαλαν λάδι οι 300 μαφιόζοι, όσοι έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν τους νοιάζει καθόλου ή είναι αδιάφοροι με έναν στυλάκι ωχαδελφισμού... οκ ρε παιδιά, αφού η Σαρρή και ο αφρικανός σας αξίζουν, ψηφίστε αυτούς, καλύτερα θα κυβερνάνε από τους μαφιόζους... έλεος...:TD:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πιο δύσκολη άσκηση στο packet tracer δεν μπορούσε να μας βάλει ο καθηγητής μας?:devil:

Τα νεύρα μου ρεεεε χαλια έγραψα:rant::rant::rant:

g@Μώ τα δίκτυα μου μέσα :(

Στην Δέλτα:nerd:,ιδιωτική...

Μας μπέρδεψαν τρελα οι IP και οι Gateway pffff

Πιο εύκολα μας έκανε στα μαθήματα.. Παλούκια μας έβαλε στην εξέταση.

ΝΕΥΡΑ:wall:

Στην Δέλτα:nerd:,ιδιωτική...

Μας μπέρδεψαν τρελα οι IP και οι Getway pffff

Get Away, Gateway λέγεται :p

Μην το συνωρίζεσαι το παλικάρι,τάχει πάιξει απο τα διαγωνίσματα :turn:

Κάτι ξέρει αυτός για να το λέει :whistle2::whistle2:

Μίλαγα με έναν γνωστό μου, ο οποίος είναι λιμενικός στον Πειραιά και μου έλεγε ότι τα καράβια με τα καινούργια αμάξια που έρχονται, δεν έχουν που να αράξουν για να ξεφορτώσουν... της μουρλής, λες και ξεφορτώνουν αλεύρι και νερό στους νομάδες στο Τζιμπουτί... και όλοι, του είπαν, πληρώνουν μετρητοίς... ποια κρίση με λες τώρα..?

Το άλλο που με βιδώνει... όλοι, ακόμα και στην δουλειά (μου έχουν σπάσει τα νεύρα), ασχολούνται με την Σαρρή και τον αφρικανό της... και αν τους πεις για τα 300 δις έλλειμα, για την φορο-επιδρομή που έρχεται, για τις δουλειές τους που παίζει να μην τις έχουν και του χρόνου ή για τον μαφιόζο που τον έβγαλαν λάδι οι 300 μαφιόζοι, όσοι έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν τους νοιάζει καθόλου ή είναι αδιάφοροι με έναν στυλάκι ωχαδελφισμού... οκ ρε παιδιά, αφού η Σαρρή και ο αφρικανός σας αξίζουν, ψηφίστε αυτούς, καλύτερα θα κυβερνάνε από τους μαφιόζους... έλεος...:TD:

Εγώ πάντως θα γελάσω πραγματικά αν οντως βγάλουν τον Βεργή στη Βουλή - να τον δω με τη χλαμύδα και τι άλλο στον κόσμο. Δεν πάει και κανένας να του πει για το κόμμα των πειρατών μπας και ξεκινήσει κι αυτός καμιά torrentο-εκστρατεία να γίνει της μουρλής? :hehe:

Πραγματικά, είναι για κλάματα η κατάσταση. Όχι γιατί υπάρχει κρίση - γιατί δεν υπάρχει, αλλά οι τράπεζες το εκμεταλλεύονται και δε δίνουν δάνεια και οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται διώχνοντας κόσμο πιπιλώντας την καραμέλα "φταίει η διεθνής νομισματική και οικονομική κρίση"...

καλα μην ειστε τοσο υπερβολικοι...επειδη δε πιανει το δικο σας χωρο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Όντως κρίμα...

Αλλάζει σελίδα σιγά-σιγά η χώρα και οι άξιοι αποχωρούν, αφήνοντας πίσω τους το χάος...

Την ωρα που τετοιοι ανθρωποι σαν τον Σπαθαρη χανονται,γεννιουνται "καλλιτεχνες" σαν την Σαρρη,τι να πω,λιγοι μας εχουν μεινει ακομα ,και οταν χαθουν και αυτοι οι λιγοι,τοτε θα εχουμε να περηφανευομαστε για "καλλιτεχτες" οπως ο Σαρμπελ,η Καλομοιρα,η Σαρρη και ο Μαζωνακης....Μακαρι να σωθει,αλλα και να μην σωθει,θα μεινει παντα στις καρδιες μας για τον διασκεδαστικο και μεγαλης αξιας εργο που προσεφερε για χρονια στο ελληνικο κοινο.

Μη συγκρίνεις τη βούρτσα με τη λούτσα. Ο Σπαθάρης παίζει σε άλλη κατηγορία από αυτούς που ανέφερες σαν παράδειγμα.

Η βλαβη ειναι ανεπανόρθωτη δυστυχώς...

Αλλο ενα αστερι του ελληνικου καλλιτεχνικού χώρου σβήνει :(

Πραγματικά, είναι για κλάματα η κατάσταση. Όχι γιατί υπάρχει κρίση - γιατί δεν υπάρχει, αλλά οι τράπεζες το εκμεταλλεύονται και δε δίνουν δάνεια και οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται διώχνοντας κόσμο πιπιλώντας την καραμέλα "φταίει η διεθνής νομισματική και οικονομική κρίση"...

Δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα,δεν περναει μερα που να μην "σκασει" ακαλυπτη επιταγη ακομα και απο πελατες υπερανω υποψιας.

Απλα επειδη στην Ελλαδα δουλευαμε με μεταχρονολογημενες επιταγες 3-10+ μηνων η κριση αργησε να γινει αισθητη.Να δω πως θα πληρωθουν οι επιταγες που παιρνουμε σημερα και ληγουν τα Χριστουγεννα...

astrolabos καλλιτεχνης ειναι και ο ενας και ο αλλος,και στον χωρο γενικως σε μεγαλυτερη υποληψη εχω τον Σπαθαρη παρα τον Βας Βας

Δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα,δεν περναει μερα που να μην "σκασει" ακαλυπτη επιταγη ακομα και απο πελατες υπερανω υποψιας.

Απλα επειδη στην Ελλαδα δουλευαμε με μεταχρονολογημενες επιταγες 3-10+ μηνων η κριση αργησε να γινει αισθητη.Να δω πως θα πληρωθουν οι επιταγες που παιρνουμε σημερα και ληγουν τα Χριστουγεννα...

Μα ο άλλος σου λέει οτι πληρώνει μετρητά για τα αμάξια

^^αυτό δε σημαίνει κάτι... Και στη Ν. Ιωνία, είναι ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα, και κάθε 2 μέρες το πολύ έχει διαφορετικά αμάξια. Τι αμάξια; Από φτηνιάρικες mercedes, μέχρι lotus elise, jaguar, και τεράστια SUV. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρίση. Μάλλον ότι υπάρχει ξέπλυμα χρήματος σημαίνει :ph34r:

Η MS για πρώτη φορά στην ιστορία της διώχνει μαζικά (3600 άτομα), η UBS έχει 2 δις φράγκα μειον στο πρώτο 3μηνο του 2009 και διώχνει 9000 άτομα, κλπ κλπ και δεν υπάρχει κρίση; Απλά η Ελλάδα είναι εκτός λογικής σε όλους τους τομείς, για αυτό και δε βγάζεις άκρη με τα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα

Ακριβως,παντως υπαρχει δεν υπαρχει στην Ελλαδα οικονομικοι κριση,την επομενη φορα που θα περιμενετε στα διοδια ριξτε μια ματια γυρω σας,θα δειτε ενα σωρο κοσμο με τζιπ μεγαλα ,Mercedes πολυτελειας και BMW ,,,,δυσκολο να δειτε αμαξι δεκαετιας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.