Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ρε πο## ένα κω.... που φοράει μάσκα δεν θα το πιάσω ε θα φτύσει το γάλα της μάνας που το βύζαξε.

20 τέτοια παιδάκια ##$_($*##@(&@!+#(΅!+_#(_+@

σπάσαν σήμερα το κολλέγιο (μέχρι και βαριοπούλα χρησιμοποιήσαν) πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε κανείς

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι είναι η ζωή ρε γμτ...

Τη μια μέρα ζείς την άλλη είσαι "αλλού" :rip:

Και από (αλλού) έρχεσαι :hmm:

Πολυ γαμάτος μήνας ο Μάιος . Αυτη η εναλαγή προς καλοκαιράκι με μια ελαφρά δόση δροσιάς ειναι πολυ super . : D

ηθελα να ξερα ποτε θα αρχισουν να σημαδευουν τους ρατσιστες να ξερουμε απο που να φυλαγομαστε!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

EDIT: 11:35---> Η Barca ισοφαρισε!!! χαχαχα περναει !!

Ρε πο## ένα κω.... που φοράει μάσκα δεν θα το πιάσω ε θα φτύσει το γάλα της μάνας που το βύζαξε.

20 τέτοια παιδάκια ##$_($*##@(&@!+#(΅!+_#(_+@

σπάσαν σήμερα το κολλέγιο (μέχρι και βαριοπούλα χρησιμοποιήσαν) πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε κανείς

Εμενα p.m. και σε μιση ωρα ειμαι εκει να βοηθησω!!

Δε μπορεί να 'ναι αλήθεια ε;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ comments disabled....λογικο αν το καθε τσοκαρο βλεπει το κουπι που κραταει ο μαυρος και νομιζει οτι ειναι αλλο πραμα...

Εβαλα τα Vista 64bit γιατι μετα απο 3,5χρονια (χωρις format) με ΧP32bit παρουσιαστηκε προβλημα (με δικη μου ευθυνη) και μετα απο μια μερα ,αρχικα τλχ, μου φαινονται χειροτερα τα πραγματα απ οτι πιστευα οτι ειναι, και απο τα λιγα που εκανα σε αλλα pc me vista.

Δεν εβαλα seven γιατι δεν ηθελα να παρω το ρισκο συμβατοτητας με προγραμματα για την δουλεια.

Επρεπε να το παρω τελικα. (υπαρχει και το XPΜ)

Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω πληρως την κατακραυγή που δεχτηκαν.

δεν ειμαι αντι MS, τα Seven θα τα αγορασω και τα XP32bit ηταν αψογα.

Τα Vista Ultimate (after install) deleted Εdit : δεν ειναι για γελια

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι για γελια και επειδη δεν ειναι το μερος εδω να πουμε για τα O/S, προσωπικα δεν θα μπορουσα με τιποτα να γυρισω πισω στα xp λογω πολλων παραγοντων. :)

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι για γελια και επειδη δεν ειναι το μερος εδω να πουμε για τα O/S, προσωπικα δεν θα μπορουσα με τιποτα να γυρισω πισω στα xp λογω πολλων παραγοντων. :)

ενταξει το διορθωσα, δεν θελω να ανοιξω κανα flame "VS" topic και φυσικα ηταν υπερβολικη η εκφραση.

απλα τωρα καταλαβαινω αυτους που το εκραζαν. (και μου φαινοντουσαν υπερβολικοι :p)

εχεις δικιο ...που απαιτεις επιχειρηματολογια (αλλα για αυτο το γραψα στο offtopic - για να ξεχαστει γρηγορα :p)

Δε μπορεί να 'ναι αλήθεια ε;

Με πρόλαβες :hehe: αυτό είναι η (ποιότητα) του ελληνικού τραγουδιού, και η κυρία αηδώς της αηδίας

ΑΙΣΧΟΣ :whip:

ΕΔΙΤ Άκουσα ότι είναι πνευματική ιδιοκτησία του Καρβέλα αληθεύει?

Παντως ο μαυρος που χορευει στο δωματιο ειναι μικρος θεουλης....

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα :)

lol ακομα εγω ακομα προσπαθω να μπω στα Vista χωρις το CD μεσα.....

μη μου πειτε για repair bootrec κτλ δεν πιανει τπτ....

τωρα σκεφτηκα να κανω copy bootmrg c: :hehe:

(αφου με πηρε ενα τερτατακι να καταλαβω οτι ενω ειμαι admin δεν ειμαι)

αμα δεν πιασει και αυτο... ubuntu να τελειωνουμε...εχουμε και δουλειες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.