Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλα η Ferrari αμα μπεις μεσα μονο θα καταλαβεις ποσο θηριο ειναι και πως νιωθεις τον κινητηρα να βρυχαται,ευχτυχως ειχα την εμπειρια αυτη πριν καποια χρονια,ειχε μια f40 ενας θειος μου...ομως ηθελε τρελο χρημα να την συντιρισει και τωρα εχει μεινει με Mercedes.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Φωτογραφια με την F40 του δεν εχω,11 χρονων δεν κα8ομουν να βγαζω φωτογραφιες,μην αμφιβαλεις ειναι πλουσιος,7 χιλιαρικα περνει τον μηνα και η 8εια μου αλλα 4 + την συνταξη της μανας του 2 χιλιαρικα .αυτος δουλευει σε Πανεπηστιμιο καθηγητης με την γυναικα του και ειναι και πολιτικος μηχανικος η κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα,την φερραρι την πηρε οταν χτυπησε τρελα λευτα απο μια μεγαλη γεφυρα που συνεβαλε στην δημιουργια της ,ενωνει Σεπολια με Περιστερι.

Mπορει να βγαλει η lancia μια νεα 037 με συγχρονο κινητηρα??Δε ζηταω πολλα..9-10rpm 2λιτρο 265hp ατμοσφαιρα.Ας μοιαζει εξωτερικα με το παλιο :inlove:

http://www.theautocollections.com/image/cars/85%20lancia%20rally%20f.jpg

if we're wishing for stuff, ας βγαλει και η αλφα αλλο ενα διλιτρο κεντρομηχανο πισωκινητο με 120 ατμοσφαιρικα στο λιτρο :o

if we're wishing for stuff, ας βγαλει και η αλφα αλλο ενα διλιτρο κεντρομηχανο πισωκινητο με 120 ατμοσφαιρικα στο λιτρο :o

Εσένα πρέπει να σε πάρω μια μέρα οταν θα ετοιμάζουμε το Mirafiori με τον διλιτρο Abarth να ακούσεις γουργουρητό απο τα Βεμπέρια...

Εδιτ: Νατο το μανάρι μας... :devil:

tryjv.jpg

Δευτερα μεσημερι/απογευμα εχουμε κλεισει την πιστα με φιλους απο το alfisti. Οι συμμετοχες ειναι ακομα ανοιχτες για οποιον θελει...

ζητείται επειγόντως άτομο να λύσει μερικά προβλήματα στο Mathematica γιατι δε προλαβαίνω. κερνάω σουβλάκια, τυρόπιτες και καφέδες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.