Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Απο οτι διάβασα στο site της cm δεν είναι καμια limited edition η τίποτα τέτοιο,απλά είναι το κλασσικό Cosmos ολόμαυρο μέσα και έξω.Τώρα η τάχουν παίξει Η η τιμή είναι λάθος :triniti:

Ρε Jerr-άκο.......διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά...θα βάλω το dubber να σε δαγκώσει:p

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062620163&postcount=19060

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτο που διάβασα ήταν η έκδοση χωρίς αυτα :devil:

Δεν λέει συγκεκριμένα το πλαίσιο άμα είναι η black label όμως η απλά σκέτο το κουτί :tongue:

Here ya go http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=6600

Μην με παρεξηγείτε ρε guys,μόλις γύρισα απο σχολείο και τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η μέρα μου :/

Αγγλικα 7-10 γαμώ :bye:

δυο λυσεις παιζουν

Η το παιζει superman καμποση ωριτσα μεχρι να ξεμπλεχτει..(λεμε τωρα...) οποτε μετα η ξεμπλεκεται και ανοιγει κανονικα...

ή

το αφηνει (πριν ή μετα την απεμπλοκη του με το αεροπλανο) και συνεχιζει με το εφεδρικό.

Λογικα , μεχρι να συνειδητοποιησεις τι εγινε ..χεζ.σαι!!!!:D

edit

O unseen ασχολειται με τετοια.

Ισως να μπορει να μας μεταφερει καμμια εμπειρια.

O unseen στο τελευταιο αλμα ειδε τις αρτανες μπλεγμενες και το αλεξιπτωτο ανοιγμενο 60-70% οποτε και ειδε τον χαρο με τα ματια του...

Και τοσα που εκανα φτανουν :crazy_pilot:

O unseen στο τελευταιο αλμα ειδε τις αρτανες μπλεγμενες και το αλεξιπτωτο ανοιγμενο 60-70% οποτε και ειδε τον χαρο με τα ματια του...

Και τοσα που εκανα φτανουν :crazy_pilot:

χρησταρα,καιρο εχω να σε ακουσω:flower:

το αυτό... Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες. Προφανώς δεν υπολογίσανε τον τεράστιο όγκο του βουνού (αφού δεν τα ξέρεις τα μέρη, τι στο διάολο πας και ξεκινάς να πετάς βραδιάτικα?), περάσανε πολύ χαμηλά, πήραν χαμπάρι ότι πάνε ντουγρού για το βουνό, το ανεβάσανε αλλά δεν έφτανε (ύψος 1642μ) και στουκάρανε λίγο πριν τον ξεπεράσουν... Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι απ'όλο το βουνό δεν πέσανε πάνω στο θρόνο του Δία. Περισσότερα το μεσημέρι ή το βράδυ :p

Όταν παραβιάζονται οι κανόνες και τα σχέδια πτήσης, τα αποτελέσματά είναι τραγικά.

Παίζει όμως και η περίπτωση βλάβης

Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συντελεστές της σειράς "Μεγάλοι Έλληνες" του Σκάϊ.

Πραγματικά εξαιρετικά ντοκυμανταιρ, σε κάνουν να απορούν που είναι ελληνικές παραγωγές.

Είναι ίσως ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια...

Μόλις (ξανα)είδα τον Σωκράτη.

μόλις έχασα το _()_μέγα από το πληκτρολόγιο :hehe:

μάλλον του πεσε βαρύ το χθεσινοβραδινό βρ_()_μικο

:hehe:

:suicide:

Κοίτα κακομοίρη μου μη δω κανενα w αντι για ω (ωωωωωωωωωω ζηλια :p ) γιατι θα την φας την καρτούλα για greeklish :p :p

Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συντελεστές της σειράς "Μεγάλοι Έλληνες" του Σκάϊ.

Πραγματικά εξαιρετικά ντοκυμανταιρ, σε κάνουν να απορούν που είναι ελληνικές παραγωγές.

Είναι ίσως ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια...

Μόλις (ξανα)είδα τον Σωκράτη.

@VIL: έγυκρα είναι όσα λέει (για το θέμα) :) Τα ίδια θα μετέφερα κι εγώ εκτός από τα "Παναγίτσα μου βόηθα" κλπ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.