pastelidis.n.s. Απρίλιος 28, 2009 #19043 Απρίλιος 28, 2009 Άιντε πάρτε τους δρόμους! Παιζει να παω...οτι εχει σχεση με ποδηλατο ειμαι μεσα... Φανατικος προφανως...
jpavly Απρίλιος 28, 2009 Author #19044 Απρίλιος 28, 2009 Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε... και οι προγραμματιστές windows τι θα κάνουν...? Κλέφτες θα γίνουν...?Δεν διαφωνώ ρε Μήτσε, αλλά για μένα είναι σαν το εμπόριο της μουσικής. Ξέρεις ότι όταν έχει το software 30 ευρώ κάποιος θα σου το σπάσει ή κάποιος θα προτιμήσει σπασμένο ή άλλο free. Αν το βάλεις 4-5 € πιστεύω έχεις δραματικά περισσότερες πιθανότητες να αγοράσει κάποιος, θα κερδίσεις σε ποσότητα.
Jaco Απρίλιος 28, 2009 #19045 Απρίλιος 28, 2009 Πλάκα κάνω ωρέ... εννοείται πως είναι ότι να' ναι η αγορά στα windowz... Εκεί που κοπανάς στην τιμή είναι σε λογισμικά που έχουν περιορισμένες εφαρμογές χρήσης και πιο εξειδικευμένες... αλλά σε μαζικής χρήσης είναι απαράδεκτο να βλέπεις κάτι τιμές του στυλ 30-40-50-60 ευρώ, γι' αυτό ο κόσμος τα τσιμπάει "αλλιώς"...
magicman Απρίλιος 28, 2009 #19046 Απρίλιος 28, 2009 Άιντε πάρτε τους δρόμους! παιρνω αφορμη απο το ποστ σου, θεσ/νικη τωρα τελευταια, τα ποδηλατα ειδικα στην παραλια, εχουν αυξηθει πολυ. ψηνομαι και γω... μονο για βολτα στην παραλια φτανει.
Chosen Απρίλιος 28, 2009 #19047 Απρίλιος 28, 2009 Πλάκα κάνω ωρέ... εννοείται πως είναι ότι να' ναι η αγορά στα windowz... Εκεί που κοπανάς στην τιμή είναι σε λογισμικά που έχουν περιορισμένες εφαρμογές χρήσης και πιο εξειδικευμένες... αλλά σε μαζικής χρήσης είναι απαράδεκτο να βλέπεις κάτι τιμές του στυλ 30-40-50-60 ευρώ, γι' αυτό ο κόσμος τα τσιμπάει "αλλιώς"... Εγώ όποτε βλέπω δυνατή εφαρμογούλα που είναι δωρεάν κι έχουνε link για donation, πάντα χτυπάω ένα ποσό με Paypal, συνήθως €10. Το βρίσκω πιο τίμιο από μέρους τους και το φιλότιμό μου δεν μπορεί να αντισταθεί
Jaco Απρίλιος 28, 2009 #19048 Απρίλιος 28, 2009 Εγώ όποτε βλέπω δυνατή εφαρμογούλα που είναι δωρεάν κι έχουνε link για donation, πάντα χτυπάω ένα ποσό με Paypal, συνήθως €10. Το βρίσκω πιο τίμιο από μέρους τους και το φιλότιμό μου δεν μπορεί να αντισταθεί Μια από τα ίδια... μάλιστα έχω και σταθερά donations κάθε χρόνο, σε κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν και υποστηρίζουν τις εφαρμογές τους, κυρίως από το sourceforge αλλά και στο portableapps.com... Αυτό είναι το κάλυτερο νομίζω και μακάρι να ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος έτσι...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 28, 2009 #19049 Απρίλιος 28, 2009 Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε... και οι προγραμματιστές windows τι θα κάνουν...? Κλέφτες θα γίνουν...?Ξέρεις πόσα δίνει ένας μέσος προγραμματιστής .NET σε ψυχοφάρμακα κάθε μήνα Ας κοιμότανε πάρα πάνω να μην τα χρειάζεται : P
Jason Απρίλιος 28, 2009 #19050 Απρίλιος 28, 2009 Το groupάκι του thelab στο facebook όποιος θέλει μπένει http://www.facebook.com/group.php?gid=26041763840 o astro mod απότι κατάλαβα
deninho Απρίλιος 28, 2009 #19052 Απρίλιος 28, 2009 Έπεσε (μικρό μονοκινητήριο) αεροσκάφος στην Κεφαλονιά, και το ψάχνουν τώρα...
Nephiλiμ Απρίλιος 29, 2009 #19055 Απρίλιος 29, 2009 Στον Εθνικό Δρυμό του Αίνου εντοπίστηκε κύκλο διαμέτρου 20 μέτρων καμμένος. Κατευθυνεται το supe puma προς τα εκεί για να ρίξει φως. Θεωρείται σχεδόν βεβαιο ότι πρόκειται για τα συντρίμια του αεροσκάφους με τα δυο άτομα
Jaco Απρίλιος 29, 2009 #19057 Απρίλιος 29, 2009 Γιατί αυτό να κάνει 187€ και αυτό να κάνει 549€...? Τι μπορεί να δικαιολογήσει 362€ διαφορά...? Γενικά παρατηρώ πολύ ψηλές τιμές στα Full ATX κουτιά και αυτά που έχουν κάτω από 150€ είναι σαν το τσίρκο... ένα απλό, όμορφο και φθηνό κουτί δεν υπάρχει (κατι σαν τα Lian Li, αν εξαιρεθεί το φθηνό)...
ΝTG Απρίλιος 29, 2009 #19058 Απρίλιος 29, 2009 Koπριτης λογικα μπορει να σου απαντησει με απολυτη σιγουρια ....οχι οτι δεν υπαρχει και αλλος. Περα της οποιας συλλεκτικοτητας που εχει το black series (βγηκαν περιορισμενα κομματια) ερχεται και με τροφοδοτικο (νομιζω το M850) και με ψυκτρα. Καλα το θυμαμαι. Kαλημερες..everyone.. ("επιθεση" στο gomar...γιορταζει σημερα)
deninho Απρίλιος 29, 2009 #19059 Απρίλιος 29, 2009 Στον Εθνικό Δρυμό του Αίνου εντοπίστηκε κύκλο διαμέτρου 20 μέτρων καμμένος. Κατευθυνεται το supe puma προς τα εκεί για να ρίξει φως. Θεωρείται σχεδόν βεβαιο ότι πρόκειται για τα συντρίμια του αεροσκάφους με τα δυο άτομα το αυτό... Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες. Προφανώς δεν υπολογίσανε τον τεράστιο όγκο του βουνού (αφού δεν τα ξέρεις τα μέρη, τι στο διάολο πας και ξεκινάς να πετάς βραδιάτικα?), περάσανε πολύ χαμηλά, πήραν χαμπάρι ότι πάνε ντουγρού για το βουνό, το ανεβάσανε αλλά δεν έφτανε (ύψος 1642μ) και στουκάρανε λίγο πριν τον ξεπεράσουν... Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι απ'όλο το βουνό δεν πέσανε πάνω στο θρόνο του Δία. Περισσότερα το μεσημέρι ή το βράδυ
Jerry007 Απρίλιος 29, 2009 #19060 Απρίλιος 29, 2009 Γιατί αυτό να κάνει 187€και αυτό να κάνει 549€...? Τι μπορεί να δικαιολογήσει 362€ διαφορά...? Γενικά παρατηρώ πολύ ψηλές τιμές στα Full ATX κουτιά και αυτά που έχουν κάτω από 150€ είναι σαν το τσίρκο... ένα απλό, όμορφο και φθηνό κουτί δεν υπάρχει (κατι σαν τα Lian Li, αν εξαιρεθεί το φθηνό)... Απο οτι διάβασα στο site της cm δεν είναι καμια limited edition η τίποτα τέτοιο,απλά είναι το κλασσικό Cosmos ολόμαυρο μέσα και έξω.Τώρα η τάχουν παίξει Η η τιμή είναι λάθος :triniti:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.