Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Για πείτε, για πείτε (αν είναι νόμιμο φυσικά :D)

Βρε νόμιμο είναι, για το πόσο σε απασχολεί το επώδυνο δεν ξέρω...

(hint: με λίγο λάδι και πολύ υπομονή χίλιοι καλοί χωράνε ;) )

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πω ρε γαμωτο αρχισε το σχολειο... Παλι καλα δεν καναμε μαθημα σοβαρο σημερα.. Αλλα με εμενα καπεταν Φασαρια της ταξης Γινεται μαθιμα;

chosen για δωσε επεξηγηση
Βρε νόμιμο είναι, για το πόσο σε απασχολεί το επώδυνο δεν ξέρω...

(hint: με λίγο λάδι και πολύ υπομονή χίλιοι καλοί χωράνε ;) )

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει :hehe:

παιδια η θεωρια απτην πραξη εχει μεγαλη διαφορα, για να βρεις τον λαδιαρη πρεπει να ξερεις τον λαδιαρη. Εγω, εσυ ή ο καθενας δεν μπορει να το εχει ευκολα, σκεψου ποιος λαδιαρης θα εμπιστευτει εμενα, εσενα τον αγνωστο... οποιος εχει καποια real life πρακτικη, pm.

lol, 6.666 posts..αμα συμβεί τίποτα, δε φταίω εγώ :hehe:

Μας απειλεις;;;;;:weep::weep: Λες να μας κλεισετε λογω πολλων posts ;;;;:-O

παιδια η θεωρια απτην πραξη εχει μεγαλη διαφορα, για να βρεις τον λαδιαρη πρεπει να ξερεις τον λαδιαρη. Εγω, εσυ ή ο καθενας δεν μπορει να το εχει ευκολα, σκεψου ποιος λαδιαρης θα εμπιστευτει εμενα, εσενα τον αγνωστο... οποιος εχει καποια real life πρακτικη, pm.

σε συνεχεια αυτου του ποστ ...λαδεμποροι ,ελαιοπαραγωγοι και λοιποι μεσαζωντες..και οποιος ξερει κατι επι του θεματος ας βαλει ενα " ;ΝTG " διπλα απο το fotme την ωρα που θα στελνει πμ:D

(κοινως 8ελω και γω πμ)

Πφφ με έχουν ταράζει τα όνειρα μιλάμε.

Από περίεργα,πρόστυχα,με υδραυλικά,μέχρι όνειρα με προπέλες και ghostships.

(προπέλες sux :fie::eek:)

Τι πράμα είναι αυτό,να ξυπνάς να γυρνάς απ'την άλλη και να βλέπεις ένα διαφορετικό όνειρο κάθε φορά που το κάνεις αυτό...:bad:

Πφφ με έχουν ταράζει τα όνειρα μιλάμε.

Από περίεργα,πρόστυχα,με υδραυλικά,μέχρι όνειρα με προπέλες και ghostships.

(προπέλες sux :fie::eek:)

Τι πράμα είναι αυτό,να ξυπνάς να γυρνάς απ'την άλλη και να βλέπεις ένα διαφορετικό όνειρο κάθε φορά που το κάνεις αυτό...:bad:

Να σου πω ησουν επιβατης στο ΣΑΜΙΝΑ? :hehe:

Όχι,αλλά γενικώς μου αρέσουν οι supernatural ιστορίες με ghostships,ναυάγια,ατμόπλοια κτλ αν και μου σηκώνεται η τρύχα -γι'αυτό και τα όνειρα. :hehe:

Όχι,αλλά γενικώς μου αρέσουν οι supernatural ιστορίες με ghostships,ναυάγια,ατμόπλοια κτλ αν και μου σηκώνεται η τρύχα -γι'αυτό και τα όνειρα. :hehe:

Εμενα με πορωνει να βλεπω μια ξαν8ια καθε τρεις και λιγακι....τα παμε μια φορα μονο και απο τοτε καθε μερα ονειρα,,,και μου σηκωνεται η τριχα

Ω ρε Μητσωτακηηη :fie: τι 8α κανω,,,:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.