Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

βρε jp γιατι πεταξες το thread του ανθρωπου στη μαυρη τρυπα.

Η καλυτερη παρουσιαση για αμαξι ηταν:hehe:

μερες...:D

Edit

(με quote βλεπεις το videaki)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πωπω ειμαι τωρα στο παλιο pc με 800Mhz cpu και 512Mb ram χαχαχα μεχρι αυριο που ερχονται απο E-SHOP ο τετραπυρηνος ,οι DDR3 και η gpu πωωω θα το λιωσω :rofl: +καινουρια μητρικη αυτα ειναι!:ph34r:

Χτες μπουζουκια μεχρι 4μιση - ξυπνημα 9 για γραφειο - 9-11 γυμναστηριο - σημερα opening του Hall of Mao - αυριο ιστιοπλοια.

Θα ψοφησω λεμε ! :hehe:

αυριο που ερχονται απο E-SHOP ο τετραπυρηνος ,οι DDR3 και υ gpu πωωω θα το λιωσω :rofl: +καινουρια μητρικη αυτα ειναι!:ph34r:

περαστικα σου :hehe:

περαστικα σου :hehe:

Γιατι ρε Πολωνε?

τελικα Gigabyte πηρα,,,οι αγαπημενες σου χαχαχαχαχ:sarcastic:

Γιατι ρε Πολωνε?

τελικα Gigabyte πηρα,,,οι αγαπημενες σου χαχαχαχαχ:sarcastic:

Περαστικά σου λέει γιατί τα πήρες απο e-shop :rolleyes:

Περαστικά σου λέει γιατί τα πήρες απο e-shop :rolleyes:

Tο καταλαβα χεχε,αλλα τι εχει μορε το e-shop?Εχω πολλα χρονια που ψωνιζω απο εκει και κανενα προβλημα,ετοιμοπαραδωτα σε 2 μερουλες,εγγυησουλες,μονο τις μνημες πηρα απο ενα μαγαζι στη Λαμια με εγγυηση εφ'ορου ζωης :)

Tο καταλαβα χεχε,αλλα τι εχει μορε το e-shop?Εχω πολλα χρονια που ψωνιζω απο εκει και κανενα προβλημα,ετοιμοπαραδωτα σε 2 μερουλες,εγγυησουλες,μονο τις μνημες πηρα απο ενα μαγαζι στη Λαμια με εγγυηση εφ'ορου ζωης :)

Το εγγυησούλες μάρεσε πολύ:hehe::hehe:

:-O:-O:-O

Καλημέρα.

Εάν δεν είναι φτιαχτό το βιντεάκι το παλικάρι είναι δυναμίτης

Καλημέρες!

VIL το βιντεάκι δεν είναι φτιαχτό υπάρχουν παρα πολύ στο εξωτερικό που κάνουν αυτό το άθλημα/hobby είναι κάπως δύσκολο αλλα είναι ειδικά ποδήλατα χωρίς σέλα ,πιο ελαφριά , και η πεταλιέρα είναι πιο πίσω από τα κανονικά :)

Δεν είναι φτιαχτό, το παιδί τα σπάει- κάνει και περιοδείες λέει κι έχει και σίτε κλπ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ειδικά εκείνο το backflip στο δέντρο και άλλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.