Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Το Α.Γ.Α.Μ.Η.ΔΙ.Α Πως σου φαινεται?

Αμφισβητουμενη Γαματη Αποθηκευτικη Μοναδα Ηλεκτρονικου υπολογιστη Διχως Αντιπαλο

παραδειγματα χρησης

~συστοιχια κατοπτρισμου αγαμηδιων

~αγαμηδι 1,8 ιντσων για στεναχωρες καταστασεις

~MLC αγαμηδι με αντοχη 100000 πεπερασμενων εγγραφών

~(παροτρυνση προς πωλητη) πιασε μου ενα δυομισαρι αγαμηδι

Mπορεί να αφαιρεθεί το Α και να γίνει σκέτο Γ.Α.Μ.Η.Δ.Ι.:triniti:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

O δίσκος δηλώνει μια γενική ιδιότητα. Εξού και η διαφοροποίηση σε "σκληρό δίσκο", "οπτικό δίσκο" κτλ.

Διαφωνώ με τη λογική του Jaco που λέει να μην ελληνοποιούμε τεχνολογικούς όρους. Πιστεύω ακράδαντα ότι γλωσσικά δικαιούμαστε να έχουμε ελληνικούς όρους αναφορικά με την τεχνολογία. Δεν είναι θέμα σωβινισμού, αλλά γλωσσικής επιβίωσης.

Πως δηλαδή μας έμεινε το "σκληρός δίσκος" και όχι το "hard disk"; Πώς μας έμεινε η λέξη κάρτα γραφικών και όχι graphics card ή vga; Στο χέρι μας είναι να διαλέξουμε πως θα πλάσουμε την γλώσσα μας.

Όσον αφορά το θέμα μας, μπορούμε να κρατήσουμε το "δίσκος SSD" (κατά το μνήμη RAM) ή να το ονομάσουμε και αυτό σκληρό δίσκο μιας και solid state μπορεί περιφραστικά να ονομαστεί και "σκληρό".

αν από το hard disk drive βγάλαμε το "σκληρός δίσκος"

τότε από το solid state disk θα μπορούσαμε να πούμε "στερεός δίσκος" :p

Mπορεί να αφαιρεθεί το Α και να γίνει σκέτο Γ.Α.Μ.Η.Δ.Ι.:triniti:

Φιλτατε και συνεορταζοντα Γεωργιε

οταν παψουν να ειναι υπο αμφισβητηση οι ssd

θα ενημερωσω τον Μπαμπου(ι)νιωτη να αφαιρεθει το Α...

αλλα πιο πιθανο ειναι να κοψει ο Ηιpro το τσιγαρο παρα αυτο

παιδιά τι κάνετε?? σας έλλειψα?? :p 22 και σήμερα και τελειώνω....

και μετά....!!

Ευχές σε όλους.. Χρόνια πολλά!

Δεν μπορεί να λέγεται "δίσκος" γιατί δεν έχει κάποιο δίσκο μέσα... "οδηγός" θα ήταν πιο σωστό, δηλαδή "συμπαγής κατάστασης οδηγός" ή ΣΚΟ... :hehe:

Αστρολάβε, δεν λέω να μην μεταφράζουμε τίποτα, αλλά όχι τις ορολογίες και κάποια τα οποία δεν βγάζουν νόημα, όπως τα περισσότερα δηλαδή...

Δεν μπορεί να λέμε...:

"Για να ενεργοποιήσετε τα μπισκότα του φυλλομετρητή, αν έχετε Αλεποφωτιά, πηγαίνετε στις επιλογές των εργαλείων του, και κάντε τσαααακ στο κουτί που λέει αποδοχή μπισκότων τρίτου-πάρτυ"...

ή

"Για να τρέξετε το λογισμικό θα χρειαστείτε το τρέχων χρόνο της Ιάβας με έκδοση Ι.VI και να ενεργοποιήσετε την Ιαβαγραφή. Επίσης πατήστε Εναλλαγή+Έλεγχος+Διαγραφή αν υπάρξει κάποιο σφάλμα τρέχων χρόνου."

:hehe: Αυτό εννοώ...

ROFL ρε γιωργο ελυωσα , αντε χρονια μας πολλα

Εγω να δεις, πολυ γελιο σημερα ρε, σε καλο μας μπηκε :jump1::jump1:

Xρονια πολλα στους εορταζοντες και περαστικα στους αρρωστους.

Κατι μου λεει οτι εχουμε πολλους και απο τις 2 μεριες..

OI Μπουγάτσες ήταν κιριλέ εσείς είχατε φάει τη μλκ πριν από Pizza fun και σας θέρισε.

Ρε gnzp τι λένε Sante και μάπα μπουγάτσα πάει?Δεν πάει

Είναι σαν λέτε Χατζής και άσχημο χανούμ μπουρέκ

Μπαινεις στον κοπο αφιλοκερδως να ανεβασεις video στο youtube(1 απο τα 16 τραγουδια απο album του 1997)να παρει μια γευση καποιος που ενδιαφερεται για τον x καλλιτεχνη και ερχεται ενα χρονο μετα η εταιρεια του και σου λεει οτι ειναι παρανομο(δεν εχεις τα δικαιωματα) και στο σβηνουν

:rant::rant::rant:

Εγω θα φταιω μετα αν κανω ολη τη συλλογη μου mp3 και τη σκοτωσω στο ebay?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.